.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на dimi93

"нямам" сперма

Здравейте! Аз съм момче от Варна. На 15 години. От седмица, две желанието за масторбиране изчезна, а когато масторбирам от начало имаше малко сперма, а сега повечето пъти свършвам сухо. Мислех, че е само период но... Иначе не пия никакви хапчета. Пуша обикновенни цигари... Вече сериозно започва да ме плаши...

От цигарите ще да е... ще се сетите вие, че не тряа пушите, ма късно...

Не, сериозно, кво по-яко от това да лъскаш и да не се омацотиш целия или чершафите, или де да знам какво още...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: "нямам" сперма

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Здравейте! Аз съм момче от Варна. На 15 години. От седмица, две желанието за масторбиране изчезна, а когато масторбирам от начало имаше малко сперма, а сега повечето пъти свършвам сухо. Мислех, че е само период но... Иначе не пия никакви хапчета. Пуша обикновенни цигари... Вече сериозно започва да ме плаши...
    споко

нормално е, ще мине!

продължавай да си играеш когато имаш нужда от това

Не, сериозно, кво по-яко от това да лъскаш и да не се омацотиш целия или чершафите, или де да знам какво още...[/quote]

Цитирай Първоначално написано от KarlDionic
    Не, сериозно, кво по-яко от това да лъскаш и да не се омацотиш целия или чершафите, или де да знам какво още...
    [/quote]
    Най-добре си е като нямаш сперма (на 12,13) (зависи кога си започнал ),Кеф без да цапотиш

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Най-добре си е като нямаш сперма (на 12,13) (зависи кога си започнал ),Кеф без да цапотиш [/quote]

оф, и аз преди исках да нямам...ама ся като нямам искам да имам :Д:Д:Д

Батее, еби, докато можеш без презерватив, че после... макята си ебало...

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Най-добре си е като нямаш сперма (на 12,13) (зависи кога си започнал ),Кеф без да цапотиш
    оф, и аз преди исках да нямам...ама ся като нямам искам да имам :Д:Д:Д[/quote]
    Е ако говорим за секс - ще е странно да свършиш и да нямаш сперма :Д
    Но за самозадоволяване - още нямам сперма и ми е екстра (Във всякакви ситуации като ми е скучно . -......- Иначе - при мен просто още не ме е хванал пубертета :Д и нищо не е порастнало

Град
    Варна
    Възможно е , ако отскоро си започнал да се самозадоволяваш да има такъв период. Всичко ще се нареди с времето и тялото ти ще започне да възпроизвежда сперма.
    Envoi moi ! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си