- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- БГ Рап
Айде темичка за БГ рап, кажете разни мнения, кво мислите за днешния рап, кои са ви фаворитите, любими песни и т.н.
Между другото Бате Сашо ft. Мечока и Гръка - Пази имената е в топ 5 най-добри бг рап песни![]()
Ами какви мнения да кажем... Български рап в момента почти няма...
Мишо има много хубави парчета... Едно от любимите ми е мама му, леля му... Другите са Криско и Туфо - Щото е маймуна, а любимата ми е ELECTRIC - Дъжд от звезди... Кажи някои други песнички, че се заинтересуваххх![]()
Нека да го напиша за пръв и последен път.Има такава тема използвайте търсачката.
Ей ако пак видя 2-3 поста ИМА ТАКАВА ТЕМА(+моя) и после да почне да ми се обсъжда всичко на ново,спирам да влизам.Деейба и форума
не струва...
токио хотел др път друагата година ще ти писнатмн е як БГ рапа поне някои песнички
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Смърт за тебе е.Първоначално написано от Diam0nD
![]()
Как смееш? Ти гадна рапЕрка такава, да обиждаш Токио ХотелПървоначално написано от BoCupycake
? Как можа?
Дъжд от звезди е яка..търсих други на electric ама не намерих за съжеление..Първоначално написано от Bimmer
Иначе всички песни почти на Reknail и Slawek са зарибени![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Първоначално написано от Diam0nD
тфа че не всички харесват токио хотел незначи че трябва да псуваш![]()
ебахти
Трай и ходи се кълцай. Устата нема нищо общо с рапа, мн е зле чесно казано.Първоначално написано от My6mYLka
Аз ви говоря за истинския бг рап кат гледам не знаят мн хора как стоят нещата всъшност.
Говоря ви за хора като Хората от Гетото, Бате Сашо, Мечока, Смотан, Wosh, Lubs One, Нокаут и т.н.
Спенс не го споменавам само защото всички вече знаем че тва е велик човек.
има супер много позиори (Мишо Шамара и др.) , нооо има и такива които си правят наистина добър хип хоп като Logo5, Fars , Wosh...X-Team и тн![]()
F*ck we точно ся няма да споря шото не ми се спори
![]()
Трай.Първоначално написано от My6mYLka
Иначе Фарс бива също, х-теам не ме кефят мн мн но са ок.
u a u a u a kva e taz buzaaa![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Първоначално написано от LudoMlado
само трай ли знаеш да "лаеш" хаха скрий са и мълчи че са излагаш![]()
![]()
![]()
недей......без тва от утре те ще се откажат да влизат.....но като се замислиш след тях ще има и нови....с още други такива теми..Първоначално написано от Jamalska
![]()