- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак ме отрязаха :д
Свикнала съм момчетата да не ме харесват,даже никак.Не че съм грозна или нещо друго,просто все не става и не става.Ето на - вчера пак.запознах се с едно момче от моето училище 1 година по-голям от мене,който преди това беше излизал на кафе с моя фр,но нищо не стана с тях.Той ми видя снимките в аха.бг,много ги хареса уж и решихме да излезем на кафе.Аз си пиша обаче и с неговия най-добър приятел,който вечерта преди да изляза ми каза : '' Не усещаш ли как той те прави на шматка?Не го заслужаваш. " И аз нищо неказах,излязохме вечерта,уж отначало всичко вървеше добре,приказката върви,горе-долу бива работата и накрая....излизаме от заведението и той каза че ще се прибираме с автобуса,а по принцип той слиза 3 спирки преди мене.Пътуваме в рейса и изведнъж той става и казва " Аз ще сляза на по-предната спирка че не ми се чака с рейса" измъкна се и ме остави сама като някоя глупачка,нито казаще излезем пак,нито беше ми приятно - абе пълна нула.Прибирам се аз,включвам скайп,той е на линия,но не ми пише.Аз му писах,но не тръгна никаква тема за разговоp,а накрая негови най-добър фр,който не напразно го споменах горе ми прати хронология която е от същата вечер и въпросното момче казало,че съм била грозна,че на всичко отгоре и с емотиконата " :Х ".Аз не се издадох,че ми е станало гадно и то много,защото аз пък много го харесах,ама..както и да е,трябва да се науча вече да ме режат явно,това става за около 8-9 път вече.Таа....вечерта премина в писане с най-добрия му приятел и бъзици с него общо взето.като си легнах се наревах едно хубаво и после му писах в аха-то всичко което ми беше на устата,та дано ми поолекне.сега не съм по-добре ама все пак съм в очакване на поредния отказ.И така...
П.С Сега пък се получи друго:Аз бях писала на момчето в аха и му казах,че щом се държа толкова гадно,значи съм му неприятна и да не ме търси повече,а той започна да се оправдава и каза,че му било много приятно,макар че аз се съмнявам.Днеска приятеля му миписа че той бил казал че много ме е харесал.Аз муказах "забрави ливече какви хронологии ми прати" а той се измъкна между капките и после изведнъж каза "ама той сега си има нова фр.няма да те притеснява повече. Абе кво става тука и аз не знам
Споко кат не те харесва може да си гледа работата. Не дей да оставяш такива работи да ти занимават главата.
не се отчайвайтой само е загубил щом те е отрязал
ще срещнеш някой друг, който ще те оцени
пък и не може все тези които харесаме да харесат и нас :]
Qvno mom4eto ne e dobre... toi gubi :P Zaebi go...I da ti kaja ... mai priqtelq mu moje da ima ne6to kum teb.Kogato 4ovek tursi lubovta se okazva 4e tq vinagi e bila pred nego.4oveka kogoto nai malko 4okva6 moje da te haresva.Vzemi izlez s tozi s koito si pi6e6.
За едно можеш да си сигурна, щом ти е харесал първо снимките, значи не мисли, че си грозна. Това е просто оправдание да те отреже заради някаква друга глупава причина. И ся, за да се покаже "Пич" пред приятеля си е изцепил, че просто си твърде грозна за неговата божествена същност.![]()
![]()
![]()
И не се шашкай, очевидно тоя е пълно лайно, изобщо не му мисли, а скачай на следващия.
Предполагам знаеш поговорката : За всеки влак си има пътници !!!
Именно по тази причина не трябва да си отчаяна. Щом някое момче те е отрязало, значи не е за теб и ти не си за него.
Все още си млада и няма от какво да се тревожиш.....Рано или късно ще се появи Точния.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
не улучваш подходящия... ще го намериш... успех![]()
Постоянството му е майката.Просто не се отказвай![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Важното е да не ти пука!![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Едно ми стана ясно само.....че твоят приятел другия е страхотен лешпер.....дай ахато да те видимЩе споделим дали си хубава
![]()
А на колко си ?
Keep walking.
+ http://www.vbox7.com/play:19e157af
[size=7][b][u]fosse cos
абе да не ти дреме-живота продължава.Нали знаеш,че след рейс и момче не се търчи-следващият идва след 5 минутки.Живей си живота и така..Ще намериш истинската любов когато му е времето.
ПП Абе тоя негов фр,нещо ме съмнява дали не те харесва..опознай го повечко-току-виж станало нещо повече между вас![]()
![]()
Нека не ти пука. Все някой ще ти приеме ;dd А според мен този, с който си ходила на кафе и те е зарязал в рейса, просто се прави на интересен.
Stay up all night with the stars *
Ем, проблема изобщо не е в теб. Този с когото си излязла на кафе с ее уплашил. Казвам ти го като човек, минал по този път long time ago. Зае*и го и виж там другия френд дето си лафите. Изглежда обещаващо.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Едно е да гледаш снимки, а съвсем друго нещо на живо. В последно време е мания снимките да се обработват до полуда с фотошоп или друга програма и по този начин всички изглеждат красиви и перфектни. Познавам невероятно грозно момиче, но със страхотни умения с фотошоп. На снимките изглежда красиво барби, а всъщност има доста отблъкващ външен вид и тяло.Първоначално написано от Bellatrix
(В никакъв случай не казвам, че авторката е грозна).
Може наистина да не те е харесал, какво толкова невероятно има в това? А субективните коментари тук са не на място - от къде знаете, че той губи, нима познавате авторката, та казвате? Нищо против авторката, просто ми е много странно когато всички започнат да казват как някой губи, а всъщност не познават въпросните хора. Адски е глупаво.
SunFl0w3r, този се е държал отвратително, не ти трябва такъв. Рано или късно и твоят 'принц' ще дойде.
You're frozen
When your heart's not open..
Cлънце, спокойно. Не се нерви, а драсни едно ЛС с координатиПървоначално написано от Serendipitys
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Поръчай пак и пак онази нашата...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Мъжете не сме ограничена бройка - от нас има навсякъде и всякакви видове, така че не се отчайвай![]()
И го остави тоя.. шом е казъл че си била грозна и прочие да не ти пука.. един истински мъж никога няма да каже на някой за момиче че е грозна, а ще запази мнението си за себеси![]()
Така че не се впрягай![]()
Щом мен ме харесаха, значи и теб ще те харесат![]()
изглежда ми историята като на една моя фр зн тя вече е свикнала да ходи при момчетата първа въобще не й дреме кфо казва изръсва направо : харесвам те . . . или нещо от сорта и ест момчето я одрязва . . . твоя принц рано или късно ще дойде и гледай да осъзнаеш това не се хвърляй на момчето преди да го опознаеш . . . късмет![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Няма за какво да съжаляваш..
Т'ва да стане и да си тръгне без дори да ти каже "чао"
е супер тъпа и гнусна постъпка!Въобще да не ти пука за тоя!
Зарежи го и повече въобще не го търси!Бахти педалчето![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
golqma rabota stanala aide momi4e davai napred i nagore ........ kat ne ta e haresal da si nameri po hubava ok ?![]()
както са казали и другите да не ти пука,тези които са те рязали губят,а не ти![]()
![]()
Не приемай всяка дума за чиста монета. И да го е казал- не го приемай на вътре! Това говори за неговото възпитание или по-точно за липсата на такова. Престани да си пишеш и с двамата. На момченцата не им отива да са интриганти.Продължи напред и се усмихвай. И не забравяй: за момче (за мимолетна свалка) не се плаче!
![]()
Преоцени поведението си, явно там е проблемът.
Не се стягай при връзка, не си казвай, че непременно този път трябва да се получи, не гледай с телешки покорен поглед, бъди себе си.
При първа среща - инициативата за всяко действие трябва да е негова, ако не му се действа - пиеш си кафето (или там, каквото имаш), бройкаш си по съседните маси и преди да ти е станало досадно, си хващаш такси и напускаш терена.
Така имаш много по-голям шанс да привлечеш внимание, пък ако не стане - поне самочувствието ти не е пострадало.
Ако на мен някой ми свие номера с автобуса, просто забравям, че съществува - никакви хронологии, обяснения и главоблъсканици.
чакай следващия
ненапразно е казано, че жената трябва да бъде поне с 20 мъже, за да знае какво търси![]()