Свикнала съм момчетата да не ме харесват,даже никак.Не че съм грозна или нещо друго,просто все не става и не става.Ето на - вчера пак.запознах се с едно момче от моето училище 1 година по-голям от мене,който преди това беше излизал на кафе с моя фр,но нищо не стана с тях.Той ми видя снимките в аха.бг,много ги хареса уж и решихме да излезем на кафе.Аз си пиша обаче и с неговия най-добър приятел,който вечерта преди да изляза ми каза : '' Не усещаш ли как той те прави на шматка?Не го заслужаваш. " И аз нищо неказах,излязохме вечерта,уж отначало всичко вървеше добре,приказката върви,горе-долу бива работата и накрая....излизаме от заведението и той каза че ще се прибираме с автобуса,а по принцип той слиза 3 спирки преди мене.Пътуваме в рейса и изведнъж той става и казва " Аз ще сляза на по-предната спирка че не ми се чака с рейса" измъкна се и ме остави сама като някоя глупачка,нито казаще излезем пак,нито беше ми приятно - абе пълна нула.Прибирам се аз,включвам скайп,той е на линия,но не ми пише.Аз му писах,но не тръгна никаква тема за разговоp,а накрая негови най-добър фр,който не напразно го споменах горе ми прати хронология която е от същата вечер и въпросното момче казало,че съм била грозна,че на всичко отгоре и с емотиконата " :Х ".Аз не се издадох,че ми е станало гадно и то много,защото аз пък много го харесах,ама..както и да е,трябва да се науча вече да ме режат явно,това става за около 8-9 път вече.Таа....вечерта премина в писане с най-добрия му приятел и бъзици с него общо взето.като си легнах се наревах едно хубаво и после му писах в аха-то всичко което ми беше на устата,та дано ми поолекне.сега не съм по-добре ама все пак съм в очакване на поредния отказ.И така...

П.С Сега пък се получи друго:Аз бях писала на момчето в аха и му казах,че щом се държа толкова гадно,значи съм му неприятна и да не ме търси повече,а той започна да се оправдава и каза,че му било много приятно,макар че аз се съмнявам.Днеска приятеля му миписа че той бил казал че много ме е харесал.Аз муказах "забрави ливече какви хронологии ми прати" а той се измъкна между капките и после изведнъж каза "ама той сега си има нова фр.няма да те притеснява повече. Абе кво става тука и аз не знам