- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Евровизия
Кажете, харесва ли ви песента която спечели на Евровизия, тази на Краси Аврамов? На мен нещо не ми допада...![]()
То там се знае, кой ще победи още на полуфинала.То и супер малоумен да си, ще разбереш, че е нагласено.Поне с малко по-малки проценти да го бяха избрали, да не се осъмнят хората.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Следващото нещо, което ще покаже колко сме зле пред света.
Първо ни видяха като турски кенеф .....
Сега в Москва ще се представим с одрано прасе...
дано някой вземе го простреля и да го вкара в болница за 4-5 месеца и да се отмени нашето участие поне ще имаме извинение
песента е меко казано УЖАСНА... по-добре наистина да не ходи в Москва на Евровизия![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Имаше много по - хубави песни. Супер яко си пролича, че е нагласено. За такава ужасна песен, която оплюха в залата (и аз разбира се се вкючих ;dd ) просто не виждам откъде извадиха 55 %
Stay up all night with the stars *
Тая песен е пълна БОЗА...![]()
![]()
пълна боза... ще сме първи отзад напред...
Според мен избират най големия капут за да нямаме и минимални шансове да спечели България,защото в случай,че ако спечелим няма да има средства да организират събитието в държавата на победителя.
Защо не сложи една анкета да видиш![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
все ли България трябва да се излага толкова по добри песни имаше от тая даже и певцинене просто нз
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
С сравнение с всички останали песни, които претендираха за продължаване по-нататък, тази ми се стори най-добра, въпреки че не е кой знае какво.Ама, какво да се прави? Все пак в България живеем. И тази година ще се поизложим мъничко...
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Бляяя ужасна песен !
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
То изобщо има ли някой, който да я харесва тая песен![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ОТВРАТ !!!!!!!!!!Първоначално написано от PLuScHeTo
НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА ТОЯ КВИЧАЩ ПЕДАЛ
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
.напълно те подкрепям KisSsSsSs.звучи отвратително. нека да се касира гласуването,за да видим дали наистина хората харесват тази песен или просто това е било поредното нагласено гласуване.както се чу има много есемеси.,които не са получили потвърждение.Първоначално написано от KisSsSsSs
Нагласено е.. просто аз един човек не чух да казва,
че песента е хубава, че е гласувал и че не смята, че е тъпа..
Според мен песента- победител е на Поли Генова
One lifetime is not enough.. прекрасна балада..
Истината е, че нямаше достойни песни, крадени, с фалшив вот, тъпи, комерсиални, изпълнявани вече.
Трябва ни нещо интересно, което представя Бг, а не което е изпълнявано вече... всички могат да крадат.
Все пак, не искам победителят да се отказва, щом са го избрали ( или не са, не знам ) нека да е той.
Няма значение коя песен ще отиде, няма да победим.
Тоя не беше ли оня настъпания между краката??![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ебаси тъпата песен избраха![]()
Незнам.. по - проста песен не можаха ли да намерат ... Музиката в БГ не струва, с малки изключения. Което е жалко
![]()
Ujasnaaaa e![]()
![]()
trqbva6e da spe4eli Poli Genova!!!
Вярно, че не си падам по популярни песни, но въпросната такава е изключително мега-гига зле. Не намирам никаква мелодия, просто някакви изреждащи се звуци, избиващи на моменти в различна посока, като отделните части определено не се връзват една с друга. Поне в такъв случай не е еднообразна..
Такива са ми впечатленията от едно (дано и да си остане единствено) слушане. С това могат много успешно да ме измъчват. "Песента" ми бърка в мозъка.
И 100% е нагласен вотът..
"Совите не са това, което са.."