Здравейте!Имам нужда от помощ!Не съм достатъчно висока за възрастта си.Приятелите ми винаге са над мен и това малко или много ми създава комплекси!Чувала съм,че хора са се преборвали с този проблем!Вие как мислите,че бих могла да се справя?
ем на колко години си и колко си висока?
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
спокойно , аз съм на 16 и съм 152/3/ мах да съм станала и 154и на мен ми е комплекс,но нямам избор
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
не си прекалено ниска имам фр които са колкото тебе на 18 като обуят токчета стават по високички аз ще те посъветвам да не си избиваш комплекси гордей се с височината си . . само да спомента че гледах с операцияи удължават краката ама не ти го препоръчвам
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ееее,миньончетата сме по-сладки
Аз съм 157см,отдавна мина времето когато също се сдухвах,че съм по-ниска и никой няма да ме харесаПриеми се такава,каквато си.Всички сме различни и затова е интересно.Да си дребничка си има своите преимущества и недостатъци
az sam na 16 i sa6to sam 159ama daje se kefq na tova
![]()
Еми,,да супер кохти е да си дребничка...пъво мноого по-бързо се лепят килата,а пък си има и други недостатъци.аЗ БИХ ТЕ ПОСЪВЕТВАЛА ДА СПРОТУВАШ ВОЛЕЙБОЛ,ЗАЩОТО ОТ ТОЗИ СПРОТ СЕ РАСТЕ![]()
To infinity and beyond.
Генът си е ген,ако ти е заложено да си висока-ти ставаш висока,ако не-няма начин,няма хапчета за растеж и всякакви съвети са излишни!!!
i az ponqkoga iskam da sum po visoka (na 15 sum 155) 6toto kat nosq poli i rokli 6te e po qko s dulgi krakaama nqma...6te obuvame tok4eta i taka
a i az po nqkkava ironiq na sudbata vse haresvam niski mom4eta
![]()
Cruel Intentions
И аз съм мнооого ниска на 14 съм 152Но какво да направя....Нямам избор,така че се примирявам
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Аз не съм висока-163см-46/7кг,скала да бъда по-висока-но за съжаление това е моят ръст,но не ми пречи особено и нямам никакви комплекси,смятам,че миньончетата са секси и привлекателни.
Колкото дал Господ-толкова!
Не мисля, че има за какво да се притесняваш, не си толкова ниска. На ръста на Ева Лонгория и Кристина Агилера си, какво повече искаш :Д
Просто няма как да станеш по-висока, това си е до гени. Аз спрях да раста на 12-13 години, колкото и странно да звучи, не съм мръдвала от тогава. Висока съм приблизително 164 см.
И аз съм ниска, на 16 години и съм висока 158![]()
. По-добре ниска отколкото да стърчиш над всички, това е много смешно. Толкова момичета искат да са по-ниски, а ти искаш да растеш
. Пък и много момчета харесват миньончета
![]()
Абе миньончетата са сладки и нежни.Един мъж може да се почувства истински мъж с джобно гадже до себе си.
наистина е вярно,че когато качим някое килце повече си личи!Затова спортувам-правя упражнения и тежа 47 кг.А за съвета за волейбола-живея в изключително малък град и нямам възможност да се запиша на такъв спорт,просто няма къде!А не мога да играя с приятели,защото не ги вличи!Друга лоша причина,че съм в малък град е и това,че всеки гледа другия!Затова искам и да съм по-висока!Това е ужасно.Не мога да се скрия от никай,,всеки те познава.Когати трагнах с приятеля ми даже приятелките на баба ми научиха!Нямам думи!
Нямам търпение догодина да кандидатсвам за студентка и да се махна!Благодаря на всички за куража и съветите!Страхотни сте!
Уф защо трябва да се комплексираш. Да си нисък си има своите предимства и недостатъци.Какво? Щото повярвай ми да си висок също има доооста неудобства....
...никак не обичам такива изказвайния мамка му...и какво ся за да се почувства един мъж истински до мене аз трябва да си отрежа кракатаПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
по-добре да си ниска щото аз пък не харесвам разни едри кобили хем високи хем едни грамадни изглеждат по-груби радвай се така си супер![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Всеки има различни предпочитания,аз съм на мнение,че едрите мъже харесват джобни гаджета,крайностите се привличат.Първоначално написано от NaughtyOne
Пффффф, много сте комплексирани и просто като прочетох тъпите изказвания на някой хора... и направоооо се отчаях... мисля да си отрежа главата, за да стана и аз 1.60![]()
еlsy![]()
Мхм мхм и аз тъй...хем няма да сме "едри кобили" хем няма да сме толкова "грамадни" и хем няа да изглеждаме "груби"Първоначално написано от nicolepcd
Пхах...*не*
Да, да... винаги съм мечтала да си отрежа и краката, но пък то съвсем нищо няма да останеПървоначално написано от NaughtyOne
![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от NaughtyOne
+99999 Е гаси комплексарите се завъдиха в тая тема.. аз съм 1.65 и не бих казала, че миньончетата били секси а високите "кубили" били груби.. Просто от страни сте некви смешни. Са щото ние сме ниски значи,че мъжете харесват само ниските. Абе моля ви се.. Разни хора - разни идеали! Някой ше си хареса високо гадже, друг ниско и така. Въобще не съм съгласна с мнението на SoFarSoG00d, че само миньончетата били нежни и вдъхвали кураж на мъжете и те са чувствали истински мъже. Според мен лично миньончетата имат своя чар, но една жена тип "манекенка" с високи крака, слаба и т.н е също е страшно секси.![]()
Подкрепям горното мнение с три ръцеПървоначално написано от tedsSs
![]()
![]()
еlsy![]()