.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: растеж

Hybrid View

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Всички са различни, това се възприема за чар, както и високите хора.
    Няма как да се " разстегнеш ", след някоя и друга година, може и да се издължиш...

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Пффффф, много сте комплексирани и просто като прочетох тъпите изказвания на някой хора... и направоооо се отчаях... мисля да си отрежа главата, за да стана и аз 1.60
    Мхм мхм и аз тъй...хем няма да сме "едри кобили" хем няма да сме толкова "грамадни" и хем няа да изглеждаме "груби" Пхах...*не*
    Да, да... винаги съм мечтала да си отрежа и краката, но пък то съвсем нищо няма да остане
    Пф тва мойто бе сарказъм.Не се комплексирай от чуждите изказвания.Мене просто ме издразниха,защото слагат всички под общ знаменател...понякога едно високо момиче може да изгелжда мн по-сладко от едно ниско,но и обратното.В тва отношение всичко е толкова относително,че няма накъде.Просто някои хора нещо не са наясно и бързат да слагат всички под общ знаменател Айде Peace и горе главата...да приключим оф топика то стана ясно,че няма смисъл от комплекси

Град
    Враца
    ^ Не се комплексирам от чуждите изказвания Все едно, ясно е, че все ще има разминаванки в мненията, но пък нали за това е форума
    еlsy

Високити били кобили,ниските дебели...Стига с тия простоии,всичко е индивидуално.Всеки има различно телосложение и си има собствен чар.Подобни общи окачествявания са напълни излишни и недопустими.

Ох, и аз го имам тоя проблем.От 1 клас съм си дребосъче и все се надявах да порастна и да спра да чувам коментари от рода на "леле виж те го т'ва малкото" "абе ей ти в кой клас трябва да си ?5?" Аз съм на 15 и съм 163, почти всичките ми приятелки и съученички са по високи от мен с по 10 см.Много е гадно ама...

Многоо тъпи изказвания има в тая тема "да си одрежа краката" "да си одрежа главата ,за да стана ниска и аз " като не знаете колко е гадно трайте си там.Нямате го явно тоя проблем и очевидно не разбирате ,поне не се правете на мн остроумни,че вие изглеждате тъпо отстрани.
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

А нали знаеш най-добрите парфюми са в малките опаковки.Сама си прави изводите.... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си