Всички са различни, това се възприема за чар, както и високите хора.
Няма как да се " разстегнеш ", след някоя и друга година, може и да се издължиш...
Пф тва мойто бе сарказъм.Не се комплексирай от чуждите изказвания.Мене просто ме издразниха,защото слагат всички под общ знаменател...понякога едно високо момиче може да изгелжда мн по-сладко от едно ниско,но и обратното.В тва отношение всичко е толкова относително,че няма накъде.Просто някои хора нещо не са наясно и бързат да слагат всички под общ знаменателПървоначално написано от nicolepcd
Айде Peace и горе главата...да приключим оф топика то стана ясно,че няма смисъл от комплекси
![]()
^ Не се комплексирам от чуждите изказванияВсе едно, ясно е, че все ще има разминаванки в мненията, но пък нали за това е форума
![]()
еlsy![]()
Високити били кобили,ниските дебели...Стига с тия простоии,всичко е индивидуално.Всеки има различно телосложение и си има собствен чар.Подобни общи окачествявания са напълни излишни и недопустими.
Ох, и аз го имам тоя проблем.От 1 клас съм си дребосъче и все се надявах да порастна и да спра да чувам коментари от рода на "леле виж те го т'ва малкото" "абе ей ти в кой клас трябва да си ?5?" Аз съм на 15 и съм 163, почти всичките ми приятелки и съученички са по високи от мен с по 10 см.Много е гадно ама...
Многоо тъпи изказвания има в тая тема "да си одрежа краката" "да си одрежа главата ,за да стана ниска и аз " като не знаете колко е гадно трайте си там.Нямате го явно тоя проблем и очевидно не разбирате ,поне не се правете на мн остроумни,че вие изглеждате тъпо отстрани.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
А нали знаеш най-добрите парфюми са в малките опаковки.Сама си прави изводите....![]()
:P