- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КОнкретно кам мОмичетата
значи аз сам на 16 а тя е на 15 и до колкото знам вече е отворена но аз не искам да си разваляме приятелстовото за един секс както и да е та почети всяка вечер ходя у тяхг да гледаме филмчета а през това време си е целувам по гушката по ушичките и и барам котето дали и е кеф ?на вас би ли ви били кеф ? мн ми е чудно дали и доставя одоволствие като е докосвам
ако ти барам оная работа няма ли да ти е кефПървоначално написано от martinchooo
![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Дърпа ли се?
Ако и беше неприятно
щеше да ти каже.
Пък и ако се чудиш толкова
питай я.![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Еми ако не те отблъсква значи и е приятно![]()
как точно я бараш? през дрехите или на голо? и какво точно е усещането?
едва ли й е неприятно щом всяка вечер го правите и тя не се дърпа.пробвай нещо ново и пристъпвай към секса ако си мислиш,че е готова
куче дърпа ли се като му хвърлиш луканка?
Ами щом продължаваш да й ходиш на гости, да се барате и целувате... значи й е приятно...
+1Първоначално написано от mirmark
![]()
![]()
![]()
най-добре ще е да в питаш![]()
БлЯя..БлЯ...
"одоволствие" e хубаво нещо също като тъпотата...
е щом не се дърпа значи и е хубаво![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Щом не се дърпа естествено, че и е приятно![]()
ем мн ясно че и е приятно :P
щом не те спира значи и доставя кеф.. аз също имам такива приятлеи които ако идват всяка вечер у нас да гледаме филмче..и се обарваме и антискаме ще ми хареса многог![]()
Чукай я така, че като те види всеки път да и треперят краката и устатаПървоначално написано от martinchooo
![]()
![]()
![]()
А като и бараш котето мяука ли
![]()
![]()
с извинение за въпроса
![]()
![]()
ако не я кефеше щеше да се дърпа.Защо мислиш че продължава да те кани на филмче![]()
^еми да и аз съм на това мнение...със сигурност и е приятно,,а ако искаш да преминаваш към секс по-добре го направи постепенно а не извъднъж...ако ме разбра![]()
To infinity and beyond.
еххх ама и вие какви сте щом още не си изял шамарите значи всичко е наред. пък и кой бяга от хубавото???
П.С. рядко м/у мъж и жена има само приятелство. дори и подсъзнателно да е пак си има някакъв вид привличане .. просто така сме устроени![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
+1Първоначално написано от Mihailova