.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Момчетата са шантави

Momi4eta slu4valo li vi se e s gajeto vi da hodite primerno 2 3 meseca .. sled tva toi da zagubi interes , neoficiqlno da vi zaebe i sled vreme da se osuznae i da iska da se vurne pri vas ? Govorim za ne prekaleno seriozni 4uvstva ..

т. II.1. 1. Да публикуват своите теми и мнения с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.

Глупости на търкалета

da we ne sa glupsoti .. tvurdite 4e jenite ne sme znaeli kvo iskame .. a az turpa tuka ve4e 2 sedmici edin pro6lqk 6toto ne znae kvo iskaa amahaaa

Цитирай Първоначално написано от black_rose12
    da we ne sa glupsoti .. tvurdite 4e jenite ne sme znaeli kvo iskame .. a az turpa tuka ve4e 2 sedmici edin pro6lqk 6toto ne znae kvo iskaa amahaaa
    Ами да се видиш Щом търпиш прошляци значи наистина незнаеш какво искаш

Град
    < 33
    Отговор: Хванала си се с някъв пикльо,който не знае кво иска
    Въпрос: Кво се занимааш с него ?
    Послепис: Заеби го.
    Actions speaks louder then words .. >.<

emi lubovta e slqpa kvo da ti kaja PRIela sum go takuv kakuvto e toest PRO6LQK

Град
    < 33
    Хахха Да обаче , нали се сещаш , че такъв прошляк , който те заебава на 1вия месец без нищо да ти каже е прошляк с главно П / оф бту не ми обръщай внимание и аз не знам кво казах малко съм шантава днес / . Така че както те е заебал той , така го заеби и ти !

Голям фен Аватара на cveteto64
    Точно такъв проблем в момента имам с бившия, на който незнайно защо изведнъж му станах много интересна и постоянно ме занимава въпреки, че вече не сме заедно...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми не, не ми се е случвало. Щото ако някоя ми каже нещо такова - Разговора ще е нещо подобно:

-Трябва ми време да си помисля, нещо не съм убедена в чувствата си. Искам да си ги изясня.
    -Добре, колко време ще ти трябва?
    -Може би 2 седмици.
    -Ок, след 2 седмици ще ти се обадя.

И си заминавам по живо по здраво. Ако след 2 седмици продължава да ми шикалкави - може да продължава колкото си иска.

Авторката - принципно твое си е решението дали ще го търпиш. Аз обаче не ти препоръчвам да толерираш подобна инфантилност.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

И аз съм имала подобен случай , но накрая го зарязях , защото ми писна от смяната в настроенията му!

ujasno ee v skapanata zodiq Bliznaci e problemaaaa az dosta trudn ogo prejiqvvam oba4e .. nz ot kolko vr ne sum na sebe si ta za tva mi e interesno dali e vuzmojno da se osuznae

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    emi lubovta e slqpa kvo da ti kaja PRIela sum go takuv kakuvto e toest PRO6LQK
    Как го нахрани само

Град
    В сърцата на хората.
    Детска радост шарени бонбони!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми не, не ми се е случвало. Щото ако някоя ми каже нещо такова - Разговора ще е нещо подобно:

-Трябва ми време да си помисля, нещо не съм убедена в чувствата си. Искам да си ги изясня.
    -Добре, колко време ще ти трябва?
    -Може би 2 седмици.
    -Ок, след 2 седмици ще ти се обадя.

И си заминавам по живо по здраво. Ако след 2 седмици продължава да ми шикалкави - може да продължава колкото си иска.

Авторката - принципно твое си е решението дали ще го търпиш. Аз обаче не ти препоръчвам да толерираш подобна инфантилност.
    Съгласна съм с теб

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    а авторката на н-та степен.. това че той е такъв, не означава, че всички са такива..

e dobre haide ne vsi4ki .. no sega sum nazlobena haha

Град
    < 33
    И в крайна сметка кво реши да правиш?

emi kvo da praa ni6to .. guba si vremeto v stradane haha sega sum na terapiq s veseli pesni4ki ma mn ne pomagat

emi kvo da praa ni6to .. guba si vremeto v stradane haha sega sum na terapiq s veseli pesni4ki ma mn ne pomagat
    Offf da ti imam problemite

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Абе детски работи искам това пък после другото пак после третото.6 часа на въртележката
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Опитала ли си да поговориш с него?
    Обади му се и бъди директна "Слушай кво писна ми да ме мотаеш вече 2 седмици решавай какво искаш - с мене или без мене ?" и готово
    А за зодията съм съгласна - всичките момчета Близнаци, които познавам са ужасни
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Ми нормално вероятно момичето е почнало да лази по нервите на гаджето си.

Преди седмица станах неволен свидетел на леко здърпване между 2-ма "влюбени" момичето не спря да мрънка за някакви простоий, момчето 2 пъти и повтори да замълчи ама тя тъпата не и се изнерви и си слезна от автобуса и я заеба.И доста редовно ставам свидетел (дори на мен ми се е случвало) на подобни сцени.
    Извод: Жените сте досадни мрънкала и вие сте причината да ви късат.
    Йога и мъдрост

ujasno ee v skapanata zodiq Bliznaci e problemaaaa az dosta trudn ogo prejiqvvam oba4e .. nz ot kolko vr ne sum na sebe si ta za tva mi e interesno dali e vuzmojno da se osuznae
    Виновни са магнитните бури.

Цитирай Първоначално написано от mizzzuno
    Виновни са магнитните бури.
    нз за Близнаци... ма зодия Скорпион..............................
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Еми не ! не ми се е случвало явно , защото съм била достатъчно пораснала като съм започнала да се занимавам с момчета ... Последвай моя пример добре ще ти се отразят още 1 -2 годинки да си седиш на гъза и да пораснеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си