- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата са шантави
Momi4eta slu4valo li vi se e s gajeto vi da hodite primerno 2 3 meseca .. sled tva toi da zagubi interes , neoficiqlno da vi zaebe i sled vreme da se osuznae i da iska da se vurne pri vas ? Govorim za ne prekaleno seriozni 4uvstva ..
т. II.1. 1. Да публикуват своите теми и мнения с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.
Глупости на търкалета![]()
da we ne sa glupsoti .. tvurdite 4e jenite ne sme znaeli kvo iskame .. a az turpa tuka ve4e 2 sedmici edin pro6lqk 6toto ne znae kvo iskaa amahaaa![]()
![]()
![]()
Ами да се видишПървоначално написано от black_rose12
Щом търпиш прошляци значи наистина незнаеш какво искаш
![]()
Отговор: Хванала си се с някъв пикльо,който не знае кво иска![]()
Въпрос: Кво се занимааш с него ?
Послепис: Заеби го.![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
emi lubovta e slqpa kvo da ti kajaPRIela sum go takuv kakuvto e toest PRO6LQK
![]()
ХаххаДа обаче , нали се сещаш , че такъв прошляк , който те заебава на 1вия месец без нищо да ти каже е прошляк с главно П
/ оф бту не ми обръщай внимание и аз не знам кво казах
малко съм шантава днес
/ . Така че както те е заебал той , така го заеби и ти !
![]()
![]()
Точно такъв проблем в момента имам с бившия, на който незнайно защо изведнъж му станах много интересна и постоянно ме занимава въпреки, че вече не сме заедно...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Ми не, не ми се е случвало. Щото ако някоя ми каже нещо такова - Разговора ще е нещо подобно:
-Трябва ми време да си помисля, нещо не съм убедена в чувствата си. Искам да си ги изясня.
-Добре, колко време ще ти трябва?
-Може би 2 седмици.
-Ок, след 2 седмици ще ти се обадя.
И си заминавам по живо по здраво. Ако след 2 седмици продължава да ми шикалкави - може да продължава колкото си иска.
Авторката - принципно твое си е решението дали ще го търпиш. Аз обаче не ти препоръчвам да толерираш подобна инфантилност.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз съм имала подобен случай , но накрая го зарязях , защото ми писна от смяната в настроенията му!
ujasno ee v skapanata zodiq Bliznaci e problemaaaa![]()
az dosta trudn ogo prejiqvvam oba4e .. nz ot kolko vr ne sum na sebe si
![]()
ta za tva mi e interesno dali e vuzmojno da se osuznae
Как го нахрани самоПървоначално написано от black_rose12
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Съгласна съм с тебПървоначално написано от valdesbg
![]()
а авторката на н-та степен.. това че той е такъв, не означава, че всички са такива..![]()
e dobre haide ne vsi4ki .. no sega sum nazlobena haha
И в крайна сметка кво реши да правиш?![]()
emi kvo da praa ni6to .. guba si vremeto v stradane haha sega sum na terapiq s veseli pesni4ki ma mn ne pomagat![]()
Offf da ti imam problemiteПървоначално написано от black_rose12
![]()
Опитала ли си да поговориш с него?
Обади му се и бъди директна "Слушай кво писна ми да ме мотаеш вече 2 седмици решавай какво искаш - с мене или без мене ?" и готово![]()
А за зодията съм съгласна - всичките момчета Близнаци, които познавам са ужасни![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми нормално вероятно момичето е почнало да лази по нервите на гаджето си.
Преди седмица станах неволен свидетел на леко здърпване между 2-ма "влюбени" момичето не спря да мрънка за някакви простоий, момчето 2 пъти и повтори да замълчи ама тя тъпата не и се изнерви и си слезна от автобуса и я заеба.И доста редовно ставам свидетел (дори на мен ми се е случвало) на подобни сцени.
Извод: Жените сте досадни мрънкала и вие сте причината да ви късат.
Йога и мъдрост
Виновни са магнитните бури.Първоначално написано от black_rose12
нз за Близнаци... ма зодия Скорпион..............................Първоначално написано от mizzzuno
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]