.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Който го смята за нормално му хлопа дъската
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    zashto puk da mi hlopa daskata samo zashtoto mnenieto mi e razlichno ot tvoeto li tva e forum vseki ima pravo da izrazi mnenie ii takiva izrazi kato ti ako mislish neshto si ti hlopa daskata sa smeshni !
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    zashto puk da mi hlopa daskata samo zashtoto mnenieto mi e razlichno ot tvoeto li tva e forum vseki ima pravo da izrazi mnenie ii takiva izrazi kato ti ako mislish neshto si ti hlopa daskata sa smeshni !
    изразих мнение както ми е дошло на ума в момента.може и да не му хлопа дъската,но не смятам за нормално момче да слага грим (лично мнение) и недей се обижда
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не разбрахте ли, че Азис е един ?!!

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Момчетата в фон дьо тен не само ,че са супер смешни ами и ме отвръщават...
    Най-точно казано!!!

Град
    Е там...
    Разбира се, че е нормално! Как иначе ще се поддържа едно момче, ако не си слага фон дьо тен, не си епилира краката и ръцете и не ходи на маникюрист, за да му оформи идеално ноктите. Че това е нехигиенично!

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Разбира се, че е нормално! Как иначе ще се поддържа едно момче, ако не си слага фон дьо тен, не си епилира краката и ръцете и не ходи на маникюрист, за да му оформи идеално ноктите. Че това е нехигиенично!
    Ако имаш в предвид моето мнение - написах го ей така за гаврата, в много други теми съм казвала колко мразя този тип женствени момчета, но ми омръзна от тъпи теми и не мисля, че нормално момче би попитало дали да носи фон дьо тен

Град
    в мечтите ти
    Момчета, слагайте си фон дьо тен, епилирайте се целите, изправяйте си косите с преса, слагайте си лак, червило, може и сенки...и после се чудете защо околните ви се смеят като сте толкова готини пичове...Не приемам всякакви такива метросексуални, хомосексуални и не знам си какви прояви.Поддържането на външния вид на едно момче/мъж за мен се свежда до къпане,бръснене на лицето, рязане на нокти, парфюмиране и сресване.Всичко друго е лиготия.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

За мен не нормално,а гейско

Цитирай Първоначално написано от zloto
    И аз съм на това мнение

По темата : и все пак ако наистина има нужда използвай.
    Stay up all night with the stars *

ползвалл съм един път

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    оле нидеййй първо че ще станат пъпчиците по зле второ не е нормално МОМЧЕ да си слага фон дьо тен ако са маки пъпчиците по добре коректор хорааааа опрайте се уе
    +1

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    На мене ми е смешно и грозно като видя момче с бритонче, пък камо ли и с фон дьо тен А като им кажеш, че са гейове се сърдят....
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Кой каквото иска си прави. Има момчета които носят сенки не само ФДТ- вижте Азис....
    Ако момчето му се носи ФДТ, харесва му как му седи, тогава разбира се че е нормално.

Относно пъпките, забрави...ФДТ ще ти стои грозно ако имаш пъпки, вземи си препарат за Акне и докато не ти се оправят пъпките не слагай ФДТ.

Естествено че НЕ

Очаквайте скоро и тема "нормално ли е момчетата да носят червило"

Град
    Е там...
    та то почнаха да ходят с прилепнати дрехи
    да си бръснат краката
    ръцете
    всичко
    сега и грима остана
    как да не е нормално
    нормал но си е (ако си педал)

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    еми, ше извиняваш, че те разочаровам, но НЕ, не е нормално -.-

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ако момчето иска да прикрие нещо... добре, бих го приела. Но иначе не, не е нормално.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ОФ МНОГО СТЕ ТЪПИ ВСИЧКИ, МНОГО ЯСНО, ЧЕ Е НОРМАЛНО БЕ НЯМА ДА Е НЯКАКЪВ ПЪПЧИВ ПОТЕН И КОСМАТ МЕТЪЛ КАТО ВАС БЕ СЕЛЯНДУРИ МРЪСНИ АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ И ПАК СЕ ЕПИЛИРАМ, ИМАМ МАНИКЮР, ИЗПРАВЯМ СИ КОСАТА И СИ СЛАГАМ ГРИМЧЕ И СЪМ МН ШОКАРИТЕТЕН АКО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ТАПАЦИ ТАКИВАА
    ВИЕ САМО МОЖЕТЕ ДА МИ ЗАВИЖДАТЕ
    ала бала

Мен ми е интересно кой го налага това като идеал за хубост...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не е нормално според мен. Обаче съм виждала... стои ужасно и на всичкото отгоре е смешно.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    ОФ МНОГО СТЕ ТЪПИ ВСИЧКИ, МНОГО ЯСНО, ЧЕ Е НОРМАЛНО БЕ НЯМА ДА Е НЯКАКЪВ ПЪПЧИВ ПОТЕН И КОСМАТ МЕТЪЛ КАТО ВАС БЕ СЕЛЯНДУРИ МРЪСНИ АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ И ПАК СЕ ЕПИЛИРАМ, ИМАМ МАНИКЮР, ИЗПРАВЯМ СИ КОСАТА И СИ СЛАГАМ ГРИМЧЕ И СЪМ МН ШОКАРИТЕТЕН АКО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ТАПАЦИ ТАКИВАА
    Само от коментара ти се вижда колко си мозъчно ограничен,в случая по-добре пъпчив и космат метъл отколкото,тъп и мазен педерас!!!
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Само от коментара ти се вижда колко си мозъчно ограничен,в случая по-добре пъпчив и космат метъл отколкото,тъп и мазен гей!!!
    Всъщност, тва беше ироничен коментар (демек ебавка)
    ала бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си