- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- момче и фондютен
Който го смята за нормално му хлопа дъската![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
zashto puk da mi hlopa daskata samo zashtoto mnenieto mi e razlichno ot tvoeto li tva e forum vseki ima pravo da izrazi mnenie ii takiva izrazi kato ti ako mislish neshto si ti hlopa daskata sa smeshni !Първоначално написано от Giva
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
изразих мнение както ми е дошло на ума в момента.може и да не му хлопа дъската,но не смятам за нормално момче да слага грим (лично мнение) и недей се обиждаПървоначално написано от GaBiIi__
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Разбира се, че е нормално! Как иначе ще се поддържа едно момче, ако не си слага фон дьо тен, не си епилира краката и ръцете и не ходи на маникюрист, за да му оформи идеално ноктите. Че това е нехигиенично!
![]()
Ако имаш в предвид моето мнение - написах го ей така за гаврата, в много други теми съм казвала колко мразя този тип женствени момчета, но ми омръзна от тъпи теми и не мисля, че нормално момче би попитало дали да носи фон дьо тенПървоначално написано от Darkkiss
![]()
Момчета, слагайте си фон дьо тен, епилирайте се целите, изправяйте си косите с преса, слагайте си лак, червило, може и сенки...и после се чудете защо околните ви се смеят като сте толкова готини пичове...Не приемам всякакви такива метросексуални, хомосексуални и не знам си какви прояви.Поддържането на външния вид на едно момче/мъж за мен се свежда до къпане,бръснене на лицето, рязане на нокти, парфюмиране и сресване.Всичко друго е лиготия.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
.......
Първоначално написано от zloto
И аз съм на това мнение
![]()
По темата : и все пак ако наистина има нужда използвай.
Stay up all night with the stars *
На мене ми е смешно и грозно като видя момче с бритонче, пък камо ли и с фон дьо тенА като им кажеш, че са гейове се сърдят....
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Кой каквото иска си прави. Има момчета които носят сенки не само ФДТ- вижте Азис....
Ако момчето му се носи ФДТ, харесва му как му седи, тогава разбира се че е нормално.
Относно пъпките, забрави...ФДТ ще ти стои грозно ако имаш пъпки, вземи си препарат за Акне и докато не ти се оправят пъпките не слагай ФДТ.
Естествено че НЕ![]()
Очаквайте скоро и тема "нормално ли е момчетата да носят червило"![]()
та то почнаха да ходят с прилепнати дрехи
да си бръснат краката
ръцете
всичко
сега и грима остана
как да не е нормално
нормал но си е (ако си педал)
Ако момчето иска да прикрие нещо... добре, бих го приела. Но иначе не, не е нормално.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ОФ МНОГО СТЕ ТЪПИ ВСИЧКИ, МНОГО ЯСНО, ЧЕ Е НОРМАЛНО БЕ НЯМА ДА Е НЯКАКЪВ ПЪПЧИВ ПОТЕН И КОСМАТ МЕТЪЛ КАТО ВАС БЕ СЕЛЯНДУРИ МРЪСНИ АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ И ПАК СЕ ЕПИЛИРАМ, ИМАМ МАНИКЮР, ИЗПРАВЯМ СИ КОСАТА И СИ СЛАГАМ ГРИМЧЕ И СЪМ МН ШОКАРИТЕТЕН АКО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ТАПАЦИ ТАКИВАА
ВИЕ САМО МОЖЕТЕ ДА МИ ЗАВИЖДАТЕ![]()
ала бала
Мен ми е интересно кой го налага това като идеал за хубост...![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не е нормално според мен. Обаче съм виждала... стои ужасно и на всичкото отгоре е смешно.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Само от коментара ти се вижда колко си мозъчно ограничен,в случая по-добре пъпчив и космат метъл отколкото,тъп и мазен педерас!!!Първоначално написано от Joro951
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Всъщност, тва беше ироничен коментар (демек ебавка)Първоначално написано от billytalent
![]()
ала бала