- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- момче и фондютен
Всеки си има глава на раменете и сам решава как да изглежда, на мен не ми харесват такъв вид "момчета", но това е само в моите очи , а красотата е точно там - в очите на гледащия.
Envoi moi ! ;]
гей?![]()
Никъде не пише ,че фон дьо тенът е само за момичета,
но въпреки това не смятам ,че е нормално момче да си слага фон дьо тен![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не е нормално, познавам момчета, които ползват фдт, но не ми изглежда естествено, а и е смешно![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Вика му се подръжка ... вие ко си мислите като виждате момчета дето изглеждат много добре не си слагат ли? това ,че вие не знаете е друг въпрос..... не пише ,че фон дьо тенът е само за момичета се пак ... живеете в стария век ми са струва
ако иска да скрие некой цирей да... иначе по цялата муцуна ... не знам не съм виждал такива
то густо, то пусто
олеле на каде отива света.. момче и фон дю тен - мм не ми се връзват много..
Първоначално написано от zloto
![]()
![]()
Samo da kava хе съм чела всички мнения не знам дали някой не е направил забележка ама се пише фон дъо тен и съм виждала на момче ии стои отвратително.Против съм дори момичета да си слагат,седи много неестествено
Аре стига с това "да не сте от миналия век?"!Има закони и неща, които си остават такива, ако ще и след 1000 години. Като например:мъжете си имат к**ове, а жените-п***и. Ако някой мъж ше ми се прави на п***а, да ходи при някой гооолям к*р. Един мъж си е мъж, когато е добре поддържан(т'ва включва къпане поне един път на ден, бръснене на брада, евентуално крака или гърди, както му харесва, ама без ръце, ега ти...атлетично тяло и т'ва е), но не да ми краде пудрата и безцветния лак за ноктенцата си. Въй, направо се радвам, че тия мъже поне цици нямат, че и сутиени щяха да слагат...
Пресен случай- http://media.photobucket.com/image/%...g?t=1213334730 опитайте се да познаете колко момичета има на картинката.![]()
![]()
Някой да ми каже, че има поне тъъънък хумор в т'ва...Първоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
ммм...не е нормалноо :P
Офф , аман от педераси !![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от shmurkam
+1 ..![]()
![]()
![]()
[b]Много такива съм виждалаНе знаех,че са момчетата пример вече е - Barbie! Иначе знам един, дето слага фтд, черен молив и се изправя
![]()
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
браво бе, страшни сте![]()
вече и тесни дънки носите, безцветен лак, фон дьо тен...балсам за устни..
мозък имате ли??
сички фИешънчетъ ли ше стаате![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!