.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Дрескод!

Но и униформите не са лоши стига дизайнът им да е добър!

Ливанско Евангелистко училище

http://www.kircaalihaber.com/bg/bg_h...miladinovo.jpg

Защо по дяволите сайта на Кърджали е с турско име !?!?!?!!?!?!?!?
    Обаче забележи "Кърджаали хабер" бахти историята

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Ще нося това,което искам,когато искам!Няма да се ограничавам от това да и е удобно,комфортно и сам да си се харесвам в дрехите.Най-малкото трябва да имам поне 3 униформи,че да не ходя всеки ден с тях,а като се има предвид,че в нащо бяха сложили костюми от фирма,която шие женски дрехи и бяха супер грозни,поне си взех хубаво костюмче.Слага богу пак им упропастих идеята,че ще ми сложат униформа.До средата на годината заместник директорката ме гонеше заедно с още 2 учителя да съм,но след няколко забележки и строги коментари се отказаха,а в последствия и цялото ми даскало спря да носи.А кат се вземе и факта,че и директорката си пълнеше джоба с тея униформи...Ще си нося квот и когат си поискам!Иначе за дрес кода съм по-съгласен,че ми писна най-вече от онея момичета,които носят маска от грим или се пудрят в час.Има едно момиче,дет момчетата всичко го ебаваме - до врата е бяла,а от него на горе оранжево лице За високите токчета,аре - живи и здрави да са.За деколтетата ми е все тая

Ке си праим квот си искам!
    Абе момче, не можеш да носиш квото и когато си искаш, това е училище, не дискотека!
    Не може на училище да ходите разпасани, с развиснати дънки, кърпи, шапки, шарени фланелки- няма значение рапърски, метълски или каквито и да са там! В училище трябва да има дисциплина и контрол на обличане и държание, а това ще стане само и чрез контрол над облеклото. Все едно ходиш в Парламента по анцуг ако си депутат- е не става. Има си места, където не можеш да ходиш както си искаш, да се държиш, както си искаш, а трябва да спазваш някакви норми на поведение, които се постигат до голяма степен и чрез органичения.

Град
    то не е град,а джунгла...
    индивидуалността ще си я показвате на други места. в училище се ходи, за да се учи.

Защо не се вълнуваш от въпроса не разбирам? Нима дисциплината в училище не е от особена важност за изграждането на модела на поведение и възпитание на учениците?
    Иначе за относителността съм съгласен, ама все пак не е чак толкова трудно да прецениш коя пола е прекалено къса и кое деколте е прекалено дълбоко, след като силно се набиват на очи и определено правят впечатление, особено ако са съчетани с гол корем да кажем както е в повечето случаи.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аз също не съм ученик, но съм 100% ЗА униформите, че аман от курвета и разни мамини дечица, дето идват на даскало, за да ПАРАДИРАТ с парите си.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Дрескод, определено. Поне си запазваш стила и се различаваш
    +1
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Свищов Town
    Абе, като ще има определени нива на токчета, дължина на полите, дълбочина на деколтето, стриктно следене на хомоприческите и разни такива, как тогава ще запазвате някаква идентичност, стил, индивидуалност и разни други такива глупости, майна, папараци, руският пазар, Акропола, тепетата, Столипиново, панаира?
    П.С.> Ако има дрес код, при стриктно спазване на правилата, единсвеното с което бихте могли да се различавате са цветовете на дрехите. То и без това сегашните ученици са еднакви като две капки вода, та ако се въведат определени норми ли ще има стилове, разнообразие, идентичност, индивидуалност, различия и др.?
    Левски шампион але але!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    ученичка съм, но за мен и двете са приемливи. аз не отивам на училище, за да се показвам, там няма кой да ме избира. пък и когато външноста е идентична, по-лесно можеш да блеснеш със индивидуалността на характера.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Униформите са по-добрия вариант май.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Да ходят всички голи - с по едно листо!

Аз съм против униформите! Хората са различни и опитите да се уеднаквят винаги са се проваляли. Униформата има смисъл в целодневни училища-пансиони.

А това, че някой демонстрирал богатство - е и в живота има много, които демонстрират богатство. Богати и бедни винаги ще има. Дори и с униформи, или дрес код, пак някоя кифла може да си сложи мега-яките диамантени обици за нереалните пари.

Освен това униформата е типична за ЧАСТНИ училища - които са автономни, но подлежат на контрол от съответния орган. Държавните училища е малко глупаво да имат униформи - все пак се предполага, че в тях учениците имат равни права и шансове и следва да получат образование на едно и също ниво. Тогава изчезва и разликата между първа, втора и пета английска примерно.

И стига с тези монолози, какви били пошли учениците и как не се интересували от училището. Успехът в училище и успехът в живота не са зависими един от друг.

И дрес-код не одобрявам. Учениците имат свободата да се обличат както намерят за подходящо. Липсата на вкус, пошлостта, или неумението да прецениш ситуацията си проличава най-добре в такъв случай.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от kristo
    ...
    Абе момче, не можеш да носиш квото и когато си искаш, това е училище, не дискотека!
    Не може на училище да ходите разпасани, с развиснати дънки, кърпи, шапки, шарени фланелки- няма значение рапърски, метълски или каквито и да са там! В училище трябва да има дисциплина и контрол на обличане и държание, а това ще стане само и чрез контрол над облеклото. Все едно ходиш в Парламента по анцуг ако си депутат- е не става. Има си места, където не можеш да ходиш както си искаш, да се държиш, както си искаш, а трябва да спазваш някакви норми на поведение, които се постигат до голяма степен и чрез органичения.
    Ехооооо ти чуваш ли се!?Нито искам да парадирам с дрехите си,нито нищо!Искам да ми е кеф кат си ходя по коридора и да ми в удобно в дрехите.Не си копувам дрехите,че да ме гледат другите,а да ми е кеф да си ги нося.И тва е смешно сравнение.Същото е дали ще съм в парламента по джапанки и анцуг или на даскало.И двете са си неуважение,в единя случай към учителите,в другия към народа уж Поне да се правят,че им пука за нас.А не ходя на училише с джапанки и анцъг,нито съм с шапка или качулка в час.Нося си нормални дрехи.А шареното кво ти пречи един Бог знае.Може би си делтонист и са искаш да ни правиш гадно,а

Ще си нося каквото искам,когато искам
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Абе, като ще има определени нива на токчета, дължина на полите, дълбочина на деколтето, стриктно следене на хомоприческите и разни такива, как тогава ще запазвате някаква идентичност, стил, индивидуалност и разни други такива глупости, майна, папараци, руският пазар, Акропола, тепетата, Столипиново, панаира?
    А ти за модел и цвят на дреха чувал/а ли си?
    Може всички да са с маратонки, дълги дънки и тениска, но това значи ли, че трябва да са еднакви? Тесни дънки, широки дънки,кецове, ботонки,широки тениски, със деколте, без деколте? Черни, розови бели, червени ? Ако сичкото ти е еднакво.. не те виждам просто как се обличаш..

Не трябва да подценяваме външния вид. Може да не е най-важното, но е от значение. Замислете се ако видите момиче с дънки чарлстон с талия до циците и къса блузка и до нея едно момиче с ниски токченца, панталонче и ризка.. разлика ще видите ли ?

Тъпо е ..

Град
    Свищов Town
    Чувал съм за много неща, също така съм виждал много неща. В даскалото, в което завърших средно образование в момента имат униформи и са много дупарски и учениците честно казано с кеф си ги носят, или поне тези, които аз познавам. Униформата не винаги е чак толкова отвратително нещо. Е, носят униформите само по поводи, но ЗАСЕГА е така, за по-нататък дано стане за постоянно. Иначе и аз като ученик по-скоро бях против униформите, но сега от позицията на времето виждам, че тогава по-скоро бях жертва на лоша пропаганда, защото никой не се постара да ни обясни какви точно ще са униформите и при липса на информация всеки си мислеше за възможно най-лошите варианти. Все пак не хванах униформи в училище, но като цяло съм твърдо ЗА униформите.
    Левски шампион але але!

Град
    Shinigamiville
    ем... ходя с униформа от две години вече... наистина е донякъде добре ,но униформите ни са смешни.... като казвам смешни значи наистина смешни.... Жълта врътовръзка,тъмносин елек и светло синя риза....
    ето ги и тъпотийите:
    1.даваш 50 лв само за риза вратовръзка и елек.... с това трябва да ходиш цяла седмица... ако искаш още ризи на следващата още 15 20 лева даваш....
    2.зле са ушити ( майка ми е шивачка лично тя разглежда подробно и умря да се смее )
    3.Видях същите униформи в гейско аниме

Дрескод до тук прочетеното от мен звучи като униформи

Единствения + на униформата ми е че ми спестява мислене в 6 сутринта (когато трудно функционирам) какво да облека....

Цитирай Първоначално написано от kristo
    ...
    Ехооооо ти чуваш ли се!?Нито искам да парадирам с дрехите си,нито нищо!Искам да ми е кеф кат си ходя по коридора и да ми в удобно в дрехите.Не си копувам дрехите,че да ме гледат другите,а да ми е кеф да си ги нося.И тва е смешно сравнение.Същото е дали ще съм в парламента по джапанки и анцуг или на даскало.И двете са си неуважение,в единя случай към учителите,в другия към народа уж Поне да се правят,че им пука за нас.А не ходя на училише с джапанки и анцъг,нито съм с шапка или качулка в час.Нося си нормални дрехи.А шареното кво ти пречи един Бог знае.Може би си делтонист и са искаш да ни правиш гадно,а

Ще си нося каквото искам,когато искам
    Не става въпрос дали парадираш или не с дрехите си, а че в училище просто не трябва да се позволява да се носи каквото си искаш, щото примерно е смешно едни да ходят с метълски черни фланелки с нарисувани черепи и дълга коса, други пък с шапки, качулки и шарени блузи(рапърите), защото просто не е нормално. В случая не говоря за теб щом ти се обличаш нормално, а говоря по принцип, че най-малкото трябва да има модел на обличане ако не униформи или дрескод, тоест да има някакви ограничения, това ми е мисълта.
    Чувал съм за много неща, също така съм виждал много неща. В даскалото, в което завърших средно образование в момента имат униформи и са много дупарски и учениците честно казано с кеф си ги носят, или поне тези, които аз познавам. Униформата не винаги е чак толкова отвратително нещо. Е, носят униформите само по поводи, но ЗАСЕГА е така, за по-нататък дано стане за постоянно. Иначе и аз като ученик по-скоро бях против униформите, но сега от позицията на времето виждам, че тогава по-скоро бях жертва на лоша пропаганда, защото никой не се постара да ни обясни какви точно ще са униформите и при липса на информация всеки си мислеше за възможно най-лошите варианти. Все пак не хванах униформи в училище, но като цяло съм твърдо ЗА униформите. Cool
    Именно, напълно съм съгласен с теб. Защото и аз учениците които познавам в момента и които носят униформи са много доволни от този факт, понеже сами са имали възможност да ги си изберат и изработят и те са станали нещо като техен вид емблема, с която се различават от учениците от другите училища. А защо не пък да се изработят различни униформи за различните класове с герба на училището на тях

Град
    Инкогнито
    Трябва да има униформи, който да се раздават от държавата 2-3 чифта И който не дойде с тях да небъде допускан да участва в избирателният процес, а не някакви 12-3 годишни пикли облечени като за магистралата Трябва да има повече права в ползва на учителя, зада може да си върши добра работата и да ги възпитава както трябва

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Трябва да има униформи, който да се раздават от държавата 2-3 чифта И който не дойде с тях да небъде допускан да участва в избирателният процес, а не някакви 12-3 годишни пикли облечени като за магистралата Трябва да има повече права в ползва на учителя, зада може да си върши добра работата и да ги възпитава както трябва
    Е те не отиват в училище да гласуват бе човек

Град
    Инкогнито
    Ох успоредно четях за ОИП и съм се объркал, исках да кажа че не трябва да ги допускат да участват в образователният процес

Е малко крайно звучи недопускане в час ако не си с униформа, но все пак ако се въведат трябва да се носят определено и то задължително

Все пак сигурно могат да се намерят и по-демократични начини за да се накарат учениците да ги носят

Град
    Wonderland
    Униформа!

Aко дрескодът е твърде строг... няма смисъл, по-добре униформа.
    И все пак, дрескодът е по-добрият избор, от гледна точка на това, че имаме повече свобода...
    В крайна сметка, и униформа ще нося, ако се наложи, но поне да е по-свеж и съвременен модел, че тези, които си представям, са лачени обувки(?), черни плисирани поли и ризи... бляк.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Се е в гъз.
    Йога и мъдрост

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    лачени обувки(?), черни плисирани поли и ризи... бляк.
    Когато аз бях ученик пак се повдигна въпроса за униформи и се създадоха няколко модела и се пусна анкета сред учениците да си изберът сами и нито 1 от женските модели не беше с лачени обувки

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    лачени обувки(?), черни плисирани поли и ризи... бляк.
    Когато аз бях ученик пак се повдигна въпроса за униформи и се създадоха няколко модела и се пусна анкета сред учениците да си изберът сами и нито 1 от женските модели не беше с лачени обувки
    E, сигурно, просто това ми е първата асоциация.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Дрескод, ест.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си