.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

След менструацията

3дравейте.
    От много време съм сама,тоест нямам приятел.
    Попринцип имам проблем с тестостерона - эавишен е.Пих някакви лекарства по предписание на гинеколога ми,но проблемът все още е на лице.Той ми каэа,че от тоэи тестостерон може да иэпитвам по-силно желание эа секс.И се окаэа прав.Наистина иэпитвам доста силно желание эа секс.Както каэах,нямам половинка,така че ми се налага сама да се эадоволявам,което не е особено приятно.Не може да се сравни със секса.Теэи дни ми свършва менструацията и направо полудявам.Попринцип след менструацията по-интенэивно ли е желанието эа секс у момичетата?
    Моля,дебилите,които ще се иэкажат в стил 11-годишно дете с тежък пубертет,просто да си спестят коментарите.
    Може би темата ми ви се вижда тъпа,но ми е кофти и исках да споделя.А и да потърся отговор.Благодаря ви предварително.
    Ако има эначение - на 18 съм.
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Meне и по време на менструация ми е силно желанието И след това...Абе при мене винаги го има

Град
    Wonderland
    Трябва ти партньор,самозадоволяване о не е решение на проблема.

Град
    В сърцата на хората.
    Единствения вариянт е вибратор.....що с тия нерви и с това желание , нема лошо де ама....

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Трябва ти партньор,самозадоволяване о не е решение на проблема.
    Това ми е ясно.
    Но в момента нямам перспектива эа връэка,эа съжаление.

потърси някой
    БлЯя..БлЯ...

Цитирай Първоначално написано от vikito1994
    потърси някой
    Това не беше много умно.
    Кво?Да иэляэа на улицата с табелка "Ебе ми се"??

Ами при всяка жена е различно времето по което най-много и се прави секс...и аз мисля че моето е след менструация.. съм май анй-разгонена но това може да е и просто внушение. А относно този тестостерон.. според мен не е болка з аумиране..и когато си анмерип приятел с когото ще водиш полов жиовт само може да се радвa xD

Повече от фен
    Е как да ти помогнем това..не искаш да се самозадоволяваш, не искаш приятел..не искаш вибратор...еми краставица..?
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

и на мене по това време най-много ми се иска.. ноо оставам незадоволена точно тогава..

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    не искаш приятел..
    Напротив.
    Но не искам да се хвана с някого просто ей така.
    Оф,шибана работа.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    не искаш приятел..
    Напротив.
    Но не искам да се хвана с някого просто ей така.
    Оф,шибана работа.
    Кво искаш да ти казва ооо миличко обичам те толкова много.... не мога да живея без теб... Я стига на 18 си
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Щом в момента не можеш да имаш връзка,другият вариант е вибратор

абе явно мн хора не могат да те разберат...ок ясно имащ проблем....възбудена си,ясно,но дори да се самозадоволяваш не е същото...но като се осъзнаеш няма друг начин да освободиш нагона си...желанието ти е голямо тогава или хващаш някой(най-често първия който предложи) и ти става гадно или действаш сама и се отваряш по друг начин към хората,т.е. почваш да контактуваш с леко загатнато желание за перспективна връзка....но не чакай принца....просто се отдай на живота виж какво ще се получи с него или с някой др....и не е казано заради желанието си да легнеш с него веднага....

олиии олях се съжалявам.... и все пак надявам се да съм помогнала малко

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Само едно не можах да разбера - не можеш да правиш секс,заради здравословните си проблеми в момента или неможеш да правиш секс,защото няма с кой.Ако е първото няма как трябва да траеш и да не правиш секс,за да се оправиш,ако е второто просто излизай с компания общувай с хора и все с някое момче ще си допаднете и ще стане номера

oh napulno te razbiram men nai-mn mi se pravi proletno vr a idva prolet i si nqmam gadje tui 4e karai sami4ka zasega puk kakvoto stane.....

Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    oh napulno te razbiram men nai-mn mi se pravi proletno vr a idva prolet i si nqmam gadje tui 4e karai sami4ka zasega puk kakvoto stane.....
    Прати снимка на фасадата.. и си кажи адреса...
    Ако имаш трактор те вземам .. прати и снимка на трактора...

И аз след менструция съм най-загоряла ... Не,че правя секс,но мастурбация или орални неща с приятеля ми

Цитирай Първоначално написано от ubuntu

xaxa ti si pruv xaxa

Град
    в Русия съм

xaxa ti si pruv xaxa
    Знам че съм нъмбър уан мило... ЧАКАМ СИ СНИМКАТА НА ТРАКТОРА....

и аз на опашката!
    снимка пращаш и може д аизмислим нещо

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз ксред като ми свърши и прди да ми дойде съм разгонена
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

ммм напълно те разбирам... особено в края на всеки месец не в кучка се превръщам ами нз.. стискам палци да се намери някой издържлив симпатяга който да ти даде това от което имаш нужда
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    schoolgirl проблема е,че авторката не иска да го прави с първия срещнат или с някого,с когото няма сериозна връзка или поне някаква връзка (хммм може да греша,но аз останах с такова впечатление от мненията на авторката)

И по темата:Айде спокойно Всяко момиче има подобни дни,през които мисли само за секс Аз преди да скъсам с бившия ми направо полудявах от желание за секс докато бях в цикъл Явно мисълта,че не мога да го имам в дадения момент ми е действала някак ... изнервящо и дразнещо

xaxa ti si pruv xaxa
    Знам че съм нъмбър уан мило... ЧАКАМ СИ СНИМКАТА НА ТРАКТОРА....
    xaxa ama si i skromen nqmam si traktor ama kato porasna iskam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си