- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- размера
Аз сам момче на 16 и размера на пениса ми в възбудено састояние е 15,5 см (девствен сам) И незнам малак ли ми е за секс страх ме е ако го извадя и момичето ми се изсмее.
Послепис: Ако може без хулене
Като станеш на 18 пиши пак тема...и ще кажеш колко е да ги сравним![]()
![]()
![]()
Ти смееш ли се когато видиш момиче с малък бюст
По темата: Размера ти е напълно нормален....Направи си операция , направи го 25-30 сантима и нема да правиш секс с нито едно момиче![]()
![]()
Офф разберете го бе няма значение моя е 16.5 и съм на 15 ама ако бях с 10 см Ани пак щеше да си ме обича ненужна тема![]()
15см и да се смее АБСУРД.Няма за какво
Ако ти се изсмее евентуално не те заслужава,да не ходи с теб(или прави секс) само заради члена ти о.О
на гаджето ми не му е кой знае колко дълъг....прави уникален секс....но не трябва да забравяме и за дебелината....
ей като почнете да се плашите колко сантиметра......ей...не ми тряя нещо което ще е дълго и тънко като кремвирш....1000 пъти предпочитам къс,но дебел.....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Бях го казал и в някоя друга тема ама пак ще го кажа, че когато спре да ти пука ще си много по-добре... въобще не му бери грижи колко е голям... колкото толкова, важен е човека е не салама колко му е голям... ще го разберете след време.