.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: размера

размера

Аз сам момче на 16 и размера на пениса ми в възбудено састояние е 15,5 см (девствен сам) И незнам малак ли ми е за секс страх ме е ако го извадя и момичето ми се изсмее.

Послепис: Ако може без хулене

Като станеш на 18 пиши пак тема...и ще кажеш колко е да ги сравним

Град
    В сърцата на хората.
    Ти смееш ли се когато видиш момиче с малък бюст

По темата: Размера ти е напълно нормален....Направи си операция , направи го 25-30 сантима и нема да правиш секс с нито едно момиче

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Офф разберете го бе няма значение моя е 16.5 и съм на 15 ама ако бях с 10 см Ани пак щеше да си ме обича ненужна тема

Супер фен Аватара на Shia
    15см и да се смее АБСУРД.Няма за какво
    Ако ти се изсмее евентуално не те заслужава,да не ходи с теб(или прави секс) само заради члена ти о.О

на гаджето ми не му е кой знае колко дълъг....прави уникален секс....но не трябва да забравяме и за дебелината....
    ей като почнете да се плашите колко сантиметра......ей... не ми тряя нещо което ще е дълго и тънко като кремвирш....1000 пъти предпочитам къс,но дебел.....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Бях го казал и в някоя друга тема ама пак ще го кажа, че когато спре да ти пука ще си много по-добре... въобще не му бери грижи колко е голям... колкото толкова, важен е човека е не салама колко му е голям... ще го разберете след време.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    1000 такива теми има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си