- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета как е по-добре да ви духат бързо или бавно?
та въпроса ми е ясно когато някоя мацка ви духа.. как предпочитате да движи тя устните си по пениса ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо?
И дайте малко по-сериозно![]()
Важното е да засмуква яко!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
Ако не,прахусмукачката да работи правилно.
Колкото може да засмуква,важното е накрая да не повърне,като влезе много навътре
Първоначално написано от Shia
Да само да не повръща!
![]()
много оспорвано до тук.. понеже питам и рпиятели .. сте долу горе 50:50..
и иди и разбери.. кой как да го оправяш
![]()
Нали ти казах смучеш яко и няма ка де не стане добра свиркатаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
В началото бавно после по-бързо преди да свърша може би най-бързо
Абе чекията да е с 300 обоброта в минута.....Пък смученето да е яко!Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Имаш впредвид буквално да ти хвана кура и да го змуча о.О..Първоначално написано от James
и кво засмуквам главичката и оная детска радост
![]()
Виж сега първо започваш с главичката после целия и си помагаш с ръка и си избираш темпотоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Защо да е детска? Ама ти май изобщо не знаеш как се прави свирка а?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Е тя за това пита![]()
xDПървоначално написано от James
като не ме познаваш не говори
аз си знам някои трикове но не мога да знам всичко и тъй акто обичам осъвършенстването във всичко питам за повече информация
за засмувкането ми стана интересно,защото това не е главното нещо което правя в една свирка..а пък то представи си.. било едно от най-яките усещания
Moderated by slun4ice
т.6 от правилника
Правиш му бърза свирка,забавяш леко-това в продължение на 5мин. ставаш и си заминаваш
Разбери.....засмукването му е цаката !Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Суперрр
Moderated by slun4ice
т.6
Е кажи твойте трикове да ти кажа да ли на мен ми е приятно като го правятПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Moderated by slun4ice
т.6
Ти на колко си години?Първоначално написано от AlokiNn
Moderated by slun4ice
т.6
И 2-те и бавно и бързо ;]![]()
Ти и колко пъти са ти правили свирка?Първоначално написано от AlokiNn
На 15 не съм броил точно колко да речем 30 пъти макс може би незнам ще те излъжа ако кажа числоПървоначално написано от James
Първоначално написано от AlokiNn
Браво мойто момче само така
Давай съвети...Ти си
![]()
![]()
няма да казвам че ме е срам
няма значение на колко съм,
а ето как ще ви опиша една свирка вие ми порпавете грешките.. които правя:
след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието.
Цялото това нещо за колко време го правиш ?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Перфектно..........Само накрая като се празни се пробвай да го налапаш целия и засмучи брутално.....иначе перфектноПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()