- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета как е по-добре да ви духат бързо или бавно?
eto momiche s opi kak znaeПървоначално написано от Kami92
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Важно е и да го гледаш в очите![]()
А прилично ли е да пускаш леки зъбки докато смучеш.Не болезнени зъбки,а леко защипване
Ми нокти???
Променливо.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
VAJNO E DA NQMA ZYBKIПървоначално написано от bqsna_teenagerka
AMA MISLQ CHE PRI VSEKI E RAZLICHNO. AZ OBICHAM S BAVNI DVIJENIA NO AKO IZPOLZVASH RYKA TQ DA NE POPADA NA GLAVICHKATA...AKO ISKASH DA PROBVAME![]()
Аул доста оспорвано,в крайна сметка ситгнах до извода че долу-горе 70% от мом4етата харесват абвно останалите 30% бързо. Т.е няма категоричен отговор и момичето трябва сама да разбере и прецени как му харесва...а това не е трудно даже за най-елсно анправо бих го попитала как рпедпочита. А ако той самия не знае..ще му духам и бавно и бързо та да разбереБлагодаря много за допълнителните съвети
![]()
Според мен един въпрос от сорта на "Как искаш да ти духам, бързо или бавно" като вече едва ли не си клекнала между краката му би убил цялата "романтика" на свирката. Редуването на темпото е най-доброто. Не ескалацията "бавно - бързо - най-бързо", а по-скоро "бавно - бързо - бавно" и т.н.
Boje, 15-godishni obmenqt seksualen "opit"![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ми сигурно,но има и момчета на които нищо ен им би било станало ако ги пошпиташПървоначално написано от afterforever
напротив улесняваш себе си.. и гарантирашнеговото удоволствие
това лично съм го чела че при секса партньорите трябва да си говорят и не трябва да се боят д аис акжат кй какво иска и акк го препдочита
![]()
Свирката няма нищо общо със "сексуалния опит" освен това,когато се прави енщо или го рпави акто хората или въобще не се захващайПървоначално написано от gia_sena_mono
няма нищо тъпо и смешно в това да обменяме *СЪВЕТИ*,а не опит.
Ако не можеш да се осъвършенстваш аз ще ти помогна не бой се![]()
Ок, казах как стоят нещата според мен и идеята е, че аз бих реагирал по-добре на импровизацията и момента на изненадата. Ако всичко се наглася предваритенло, е тъпо. СПОРЕД МЕН.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно....и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....
I Always think with my heads
важното за мен е да има разнообразиеи да включва мацката и ръцете си ....
понякога ми харесва бавното (особенно ако е точно след като съм свършил) понякога по бързо (например малко преди да свърша), готино ми е да ми бие чикии докато го прави и/или да ми мачка топките ....
Леле...шапка ти свалям! ее за тва говоря!!! Чак се възбудих докато го четях защото си спомних стари временаПървоначално написано от Spoonsux
мн по-добре е когато момчето ти акже какво ахресв аи акк го предпочита затова ви питам,защото по думите на момчето съм богиня..но на този свят има толкво амн момчета със различни вкусове искам да разбера все възможни неща
![]()
най ми харесва бавно. чувството е по добро стига да знае кво прави....
Естествено,болезнено съгласна съм с теб. Но мисълта ми е друга--много ясно че ен трябва всичко да е нагласено и да си си направил/а график кое след кое следва.. но тук просто обсъждаме кое се харесва на момчетата и кое не...ии като дойде момента просто да се сетим да направим някои от тия нещаПървоначално написано от afterforever
![]()
Ти как ги правиш?
Не виждам аккво те грее как ги правяПървоначално написано от Jeep
![]()
Въобще не ме грее,питам просто,щото гледам си много заинтересувана..
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Само ще отбележа, че не е редно да си помагаш с ръка, защото се отнема 99% от удоволствието на лапането. Тогава се усеща само ръката, но не и устните и езика.
Явно има к'во, наистина, да учиш.. фактически ти му биеш чикии вместо да му правиш свирки..
Don't tell me what I can or can't do !
Е щом смяташ такаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
И все пак свирките са сексуална проява и имат много общо със сексуалния опит!Чрез сексуалните прояви натрупваш някакъв опит.
Съветите са хубаво нещо, но е смешно деца на 15 години - секс, свирки и т.н.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...