.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Kami92
    Дълбокото и страстно поемане на пениса в устата,играта с език,засмукването на топките и всичко това правено по енергично съм забелязала ,че влудява момчетата!
    eto momiche s opi kak znae
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    В началото бавно после по-бързо преди да свърша може би най-бързо
    +
    love me

Супер фен Аватара на Shia
    А прилично ли е да пускаш леки зъбки докато смучеш.Не болезнени зъбки,а леко защипване

Ми нокти???

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Променливо.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Re: Момчета как е по-добре да ви духат бързо или бавно?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    та въпроса ми е ясно когато някоя мацка ви духа.. как предпочитате да движи тя устните си по пениса ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо?

И дайте малко по-сериозно
    VAJNO E DA NQMA ZYBKI
    AMA MISLQ CHE PRI VSEKI E RAZLICHNO. AZ OBICHAM S BAVNI DVIJENIA NO AKO IZPOLZVASH RYKA TQ DA NE POPADA NA GLAVICHKATA...AKO ISKASH DA PROBVAME

Аул доста оспорвано,в крайна сметка ситгнах до извода че долу-горе 70% от мом4етата харесват абвно останалите 30% бързо. Т.е няма категоричен отговор и момичето трябва сама да разбере и прецени как му харесва...а това не е трудно даже за най-елсно анправо бих го попитала как рпедпочита. А ако той самия не знае..ще му духам и бавно и бързо та да разбере Благодаря много за допълнителните съвети

Според мен един въпрос от сорта на "Как искаш да ти духам, бързо или бавно" като вече едва ли не си клекнала между краката му би убил цялата "романтика" на свирката. Редуването на темпото е най-доброто. Не ескалацията "бавно - бързо - най-бързо", а по-скоро "бавно - бързо - бавно" и т.н.

Град
    Roma, Italia
    Boje, 15-godishni obmenqt seksualen "opit"
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Според мен един въпрос от сорта на "Как искаш да ти духам, бързо или бавно" като вече едва ли не си клекнала между краката му би убил цялата "романтика" на свирката. Редуването на темпото е най-доброто. Не ескалацията "бавно - бързо - най-бързо", а по-скоро "бавно - бързо - бавно" и т.н.
    Ми сигурно,но има и момчета на които нищо ен им би било станало ако ги пошпиташ напротив улесняваш себе си.. и гарантирашнеговото удоволствие това лично съм го чела че при секса партньорите трябва да си говорят и не трябва да се боят д аис акжат кй какво иска и акк го препдочита

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Boje, 15-godishni obmenqt seksualen "opit"
    Свирката няма нищо общо със "сексуалния опит" освен това,когато се прави енщо или го рпави акто хората или въобще не се захващай няма нищо тъпо и смешно в това да обменяме *СЪВЕТИ*,а не опит.

Ако не можеш да се осъвършенстваш аз ще ти помогна не бой се

Ми сигурно,но има и момчета на които нищо ен им би било станало ако ги пошпиташ напротив улесняваш себе си.. и гарантирашнеговото удоволствие това лично съм го чела че при секса партньорите трябва да си говорят и не трябва да се боят д аис акжат кй какво иска и акк го препдочита
    Ок, казах как стоят нещата според мен и идеята е, че аз бих реагирал по-добре на импровизацията и момента на изненадата. Ако всичко се наглася предваритенло, е тъпо. СПОРЕД МЕН.

Град
    Благоевград
    Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно.... и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....
    I Always think with my heads

Град
    София
    важното за мен е да има разнообразие и да включва мацката и ръцете си ....

понякога ми харесва бавното (особенно ако е точно след като съм свършил) понякога по бързо (например малко преди да свърша), готино ми е да ми бие чикии докато го прави и/или да ми мачка топките ....

Цитирай Първоначално написано от Spoonsux
    Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно.... и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....
    Леле...шапка ти свалям! ее за тва говоря!!! Чак се възбудих докато го четях защото си спомних стари времена мн по-добре е когато момчето ти акже какво ахресв аи акк го предпочита затова ви питам,защото по думите на момчето съм богиня..но на този свят има толкво амн момчета със различни вкусове искам да разбера все възможни неща

Град
    Lindau, Germany
    най ми харесва бавно. чувството е по добро стига да знае кво прави....

Ок, казах как стоят нещата според мен и идеята е, че аз бих реагирал по-добре на импровизацията и момента на изненадата. Ако всичко се наглася предваритенло, е тъпо. СПОРЕД МЕН.
    Естествено,болезнено съгласна съм с теб. Но мисълта ми е друга--много ясно че ен трябва всичко да е нагласено и да си си направил/а график кое след кое следва.. но тук просто обсъждаме кое се харесва на момчетата и кое не...ии като дойде момента просто да се сетим да направим някои от тия неща

Ти как ги правиш?

Цитирай Първоначално написано от Jeep
    Ти как ги правиш?
    Не виждам аккво те грее как ги правя

Въобще не ме грее,питам просто,щото гледам си много заинтересувана..

няма да казвам че ме е срам няма значение на колко съм,
    а ето как ще ви опиша една свирка вие ми порпавете грешките.. които правя:
    след като усетя че е надървен слизам надолу разкопчавам го, изваждам му к**а заголвам главичката.. плъзгам езиче по-нея.. после надолу по целия член..след това се качвам обратно горе и го поемам бавно и нежно с устни...тъй като не е олесно да лапнеш цял пенис..си помагам отдолу с ръка т.е едновременно му бия чекия.. движа устните си ппо члена и въртя езичето,започвам бавно постепенно по ритмично и накрая вече забързвам повече,когато тръгва да свършва.. и държа в това темпо..обикновенно или той ми акзва че свършва или аз просто го предусещам..интуиция..той свършва в устата ми и аз гълтам,защото не ми прави проблем..напротив харесва ми и ме възбужда много...докато свършва следвам такта на оргазма му и селд акто се изпразни не спирам продължавам още 2-3 минути.. за да удължа удоволствието.

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    по-добре бавно,че да усетиш удоволствието
    и аз съм на това мнение

Град
    София
    Само ще отбележа, че не е редно да си помагаш с ръка, защото се отнема 99% от удоволствието на лапането. Тогава се усеща само ръката, но не и устните и езика.

Явно има к'во, наистина, да учиш.. фактически ти му биеш чикии вместо да му правиш свирки..
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Roma, Italia
    Свирката няма нищо общо със "сексуалния опит" освен това,когато се прави енщо или го рпави акто хората или въобще не се захващай няма нищо тъпо и смешно в това да обменяме *СЪВЕТИ*,а не опит.
    Е щом смяташ така
    И все пак свирките са сексуална проява и имат много общо със сексуалния опит!Чрез сексуалните прояви натрупваш някакъв опит.
    Съветите са хубаво нещо, но е смешно деца на 15 години - секс, свирки и т.н.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си