- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета как е по-добре да ви духат бързо или бавно?
ДА ПОВЪРНЕ ВЪТРЕ Е НАЙ ИНТЕРЕСНО.Първоначално написано от James
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
независимо как го прави жената, на мъжа трябва да му е супер.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
според мен много зависи от големината. предимство е да го смуче силно и да го поставя в гърлото по-често, както и да прави въртеливи движения с ръка![]()
Ако искаш, направо да ти покажа как. Съгласен да съм ти менторПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Яя малкта мръсница отново.Искаш да се усъвършенстваш до максимума.
Ми на всеки различно.На мене почва бавно и след това едно средно темпо и така.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял кур извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапамПървоначално написано от Boyd
а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната?
![]()
Съгласна съм че е смешно,но е факт... !Първоначално написано от gia_sena_mono
В крайна сметка..,но момента просто от вътре ще си ми дойде какво да правя всички момчета са различни всеки има различни предпочитания,така че...на момента ще разбера какво да си правя. Мерси на тези,които чисто и просто отговориха на конкретния ми въпрос. Съжелявам за тези,които се отклониха от моята посока и почнаха да пишат пороци "хаха 15г обменят опит" да малки сме, не е задължително да практикувам нещо,за да знам много за негоНо този форум все пак е за да се коментира и отговаря на всички касаещи ни въпроси
![]()
Е моя като е 21сантиметра, какво правиш? Приятелки ли викаш? Идеята не е да си го напъхаш колкото можеш, с риск да върнеш обяда си, а да доставиш удоволствие. Понякога дори игра с главичката и правилно отношение към горната част върши същия ефект...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Както казах всички мочмета сте различни сега някои ще предпочетат момичето да използва и ръка както прочетох по в началото други ще предпочетат и безПървоначално написано от MakeCash
въпрос на избор.. а щом съм сотавила 18см член предоволен
значи с 21 едва ли ще е много по различно... но това няма значение
а и идеята за приятелки да защо не
![]()
Ето адашката на моя странаПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
4uvala sum 4e boli posle ot smu4eneto nz kolko e vqrno
бързооо + засмукване![]()
![]()
na edna moq fr kazva 4e e burzai zasmukvala no priqtelq i go bolqlo nz 6to![]()
Никога не ме е болял чепа от такова нещоПо темата : Бавно с много език
![]()
100 удара в минута.![]()
100 удара в минутаа иибре...
![]()
от сички варианти трябва да има)))
![]()
![]()
Предимно обичам френската любов ... и при моя опит първо най-добре е да се започне бавно да те държи в напрежение докато не започнат да ти треперят краката (това не е само при жените) от време на време целия, после се включва и палавата ръчица.. послеееевече може да започне грубата част.
![]()
Но зашиси ако ти е много надървен може директно да се започне с по- хард.
![]()
колкото може по бързо и колкото се може повече да го смуче
Прави го така че да е добре!!!
Зависи от настроението и самата нагласаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
А също така от самото излъчване на момичето... Аз лично съм останал с впечатление ,че на някои момичета им се отдава да правят готина свирка по бавния начин , а други по бързия... Трети "издишат" ама тва е др тема :P