.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Град
    МОЗЪК
    Цитирай Първоначално написано от James
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ако не,прахусмукачката да работи правилно.
    Колкото може да засмуква,важното е накрая да не повърне,като влезе много навътре
    Да само да не повръща!
    ДА ПОВЪРНЕ ВЪТРЕ Е НАЙ ИНТЕРЕСНО.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Град
    pernik

Re: Момчета как е по-добре да ви духат бързо или бавно?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    та въпроса ми е ясно когато някоя мацка ви духа.. как предпочитате да движи тя устните си по пениса ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо?

И дайте малко по-сериозно
    независимо как го прави жената, на мъжа трябва да му е супер.
    според мен много зависи от големината. предимство е да го смуче силно и да го поставя в гърлото по-често, както и да прави въртеливи движения с ръка

Град
    everywhere

та въпроса ми е ясно когато някоя мацка ви духа.. как предпочитате да движи тя устните си по пениса ви.. бързо или бавно? нежно или по грубо?

Ако искаш, направо да ти покажа как. Съгласен да съм ти ментор

Град
    Sofia
    Първо бавно после по-бързичко

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Яя малкта мръсница отново.Искаш да се усъвършенстваш до максимума.
    Ми на всеки различно.На мене почва бавно и след това едно средно темпо и така.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Само ще отбележа, че не е редно да си помагаш с ръка, защото се отнема 99% от удоволствието на лапането. Тогава се усеща само ръката, но не и устните и езика.

Явно има к'во, наистина, да учиш.. фактически ти му биеш чикии вместо да му правиш свирки..
    Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял кур извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапам а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната?

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Свирката няма нищо общо със "сексуалния опит" освен това,когато се прави енщо или го рпави акто хората или въобще не се захващай няма нищо тъпо и смешно в това да обменяме *СЪВЕТИ*,а не опит.
    Е щом смяташ така
    И все пак свирките са сексуална проява и имат много общо със сексуалния опит!Чрез сексуалните прояви натрупваш някакъв опит.
    Съветите са хубаво нещо, но е смешно деца на 15 години - секс, свирки и т.н.
    Съгласна съм че е смешно,но е факт... !

В крайна сметка..,но момента просто от вътре ще си ми дойде какво да правя всички момчета са различни всеки има различни предпочитания,така че...на момента ще разбера какво да си правя. Мерси на тези,които чисто и просто отговориха на конкретния ми въпрос. Съжелявам за тези,които се отклониха от моята посока и почнаха да пишат пороци "хаха 15г обменят опит" да малки сме, не е задължително да практикувам нещо,за да знам много за него Но този форум все пак е за да се коментира и отговаря на всички касаещи ни въпроси

Град
    everywhere
    Само ще отбележа, че не е редно да си помагаш с ръка, защото се отнема 99% от удоволствието на лапането. Тогава се усеща само ръката, но не и устните и езика.

Явно има к'во, наистина, да учиш.. фактически ти му биеш чикии вместо да му правиш свирки..
    Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял "мъжки полов орган" извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапам а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната?
    Е моя като е 21сантиметра, какво правиш? Приятелки ли викаш? Идеята не е да си го напъхаш колкото можеш, с риск да върнеш обяда си, а да доставиш удоволствие. Понякога дори игра с главичката и правилно отношение към горната част върши същия ефект...

Цитирай Първоначално написано от MakeCash

Това са глупости! защото уточних,че не е лесно да лапнеш цял "мъжки полов орган" извинявай много аз съм духала на такъв със 18см пенис? Как да го налапам целия? Удоволствието е двойно,защото хем му бия чекия хем му лапам а и.. мн по яко е като си помагам с ръка защото аз хубаво стимулирам горната част на пениса ами долната?
    Е моя като е 21сантиметра, какво правиш? Приятелки ли викаш? Идеята не е да си го напъхаш колкото можеш, с риск да върнеш обяда си, а да доставиш удоволствие. Понякога дори игра с главичката и правилно отношение към горната част върши същия ефект...
    Както казах всички мочмета сте различни сега някои ще предпочетат момичето да използва и ръка както прочетох по в началото други ще предпочетат и без въпрос на избор.. а щом съм сотавила 18см член предоволен значи с 21 едва ли ще е много по различно... но това няма значение а и идеята за приятелки да защо не

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    В крайна сметка..,но момента просто от вътре ще си ми дойде какво да правя всички момчета са различни всеки има различни предпочитания,така че...на момента ще разбера какво да си правя. Мерси на тези,които чисто и просто отговориха на конкретния ми въпрос. Съжелявам за тези,които се отклониха от моята посока и почнаха да пишат пороци "хаха 15г обменят опит" да малки сме, не е задължително да практикувам нещо,за да знам много за него Но този форум все пак е за да се коментира и отговаря на всички касаещи ни въпроси
    Супер казано мацка!
    Ето адашката на моя страна

Мен ме кефи бързо и грубо

smu4ene

4uvala sum 4e boli posle ot smu4eneto nz kolko e vqrno

Не не боли поне мен не ме боли

бързооо + засмукване

na edna moq fr kazva 4e e burzai zasmukvala no priqtelq i go bolqlo nz 6to

Никога не ме е болял чепа от такова нещо По темата : Бавно с много език

Град
    Варна
    100 удара в минута.

100 удара в минутаа иибре...

от сички варианти трябва да има )))

Предимно обичам френската любов ... и при моя опит първо най-добре е да се започне бавно да те държи в напрежение докато не започнат да ти треперят краката (това не е само при жените) от време на време целия, после се включва и палавата ръчица.. послееее вече може да започне грубата част. Но зашиси ако ти е много надървен може директно да се започне с по- хард.

колкото може по бързо и колкото се може повече да го смуче
    Прави го така че да е добре!!!

Зависи от настроението и самата нагласа А също така от самото излъчване на момичето... Аз лично съм останал с впечатление ,че на някои момичета им се отдава да правят готина свирка по бавния начин , а други по бързия... Трети "издишат" ама тва е др тема :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си