Цитирай Първоначално написано от Spoonsux
Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно.... и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....
Леле...шапка ти свалям! ее за тва говоря!!! Чак се възбудих докато го четях защото си спомних стари времена мн по-добре е когато момчето ти акже какво ахресв аи акк го предпочита затова ви питам,защото по думите на момчето съм богиня..но на този свят има толкво амн момчета със различни вкусове искам да разбера все възможни неща