Аз лично, приятелката като ми прави откачам когато засмуква много здраво... и чак не издържам, имам чувството че цялото ми тяло ще се пръсне на парчета, за това съм я помолил да набляга на по - бавното духане и по-бързите обороти с ръка, най- ми харесва, когато аз съм легнал по гръб на леглото, ръцете са ми впити в чершафа, тя е легнала по корем, косата и се е разпиляла по бедрата ми, и само си го е вкарала във влажното устенце и всичко друго прави с ръката, от време на време спира с ръката вади си го от устата завърта му един език и почва да го лапа здраво, след това така пак с устата и ръката, и когато вече и кажа задъхано "Милоооооо шеее свършаа, милоооо" тогава или забързва лудо темпото и свършвам в устата и.... или го вади и го насочва срещу гърдите си....НАЙ - важното, което тя не знаеше при това да ми прави страхотно свирката е, че трябва да общуваме с поглед, като ме погледне едно такова сладко и перверзно и направо от ПОГЛЕДА И свършвам, понякога ме кара да я хвана за косата и аз да правя движенията с главата и...... тогава и е супер приятно....

и Момчета не се притеснявайте да споделяте с приятелките си какво точно ви харесва, все пак ако има хубави и здрави взаимоотношения, едно момиче не би се обидило ако и кажете "Мило от това ме боли" или пък "Не ми харесва, не издържам" .....