- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казва,че съм студена и охладняла....
Такам..и аз да си разкажа историята ;[[ Със сегашния ми приятел всичко си върви нормално като цяло.Но в един момент той почна да прави някви гадни изцепки,да ревнува безмислено и аз му показах,че това не ми харесва... Казал на една моя приятелка (тя естествено не трябваше да ми казва),че нещо съм била охладняла към него и че бил много притеснен.А аз съм си същата и нищо не се е променило,даже с всеки ден чувствата ми се засилват.Искам да знае,че го обичам,но въпреки това тези неща не съм длъжна и няма да ги търпя.Много кофти се чувствам ;[[
Какво очакваш да ти кажем... Земи си горещ душ...
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Еми просто му покажи, че го обичаш и поговорете за тези неща - кажи му, че не ти е приятно без поводи да те ревнува и да прави скандали...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не че нещо,но ще застана на страната на приятеля ти ...За да се чувства така значи има основание...не може ей така от нищото да почне да говори така.
земи поговори с него ...Първоначално написано от ziko
Първоначално написано от ziko
Точно така е и аз съм на това мнение.Ревност може да се породи от нищо но за да почувстваш момичето до теб че е охладняло едва ли е просто параноя може и да си му дала повод без да искаш.Просто поговорете..
Говори с него и му кажи всичко ,което каза на нас.
Actions speaks louder then words .. >.<
mai te e strah ne6ti4ko![]()
Пусни си някоя чалга.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Кво очакваш да ти кажа-"късай" ли?ООООО, не, това е най-глупавото, което ще направиш. По-скоро му покажи, че той е много по-ценен за теб, отколкото си мисли, че е. Явно вината е в теб, затова че не си успяла да му покажеш истински чувствата си.Човекът просто се съмнява дали го обичаш и дали не ти е омръзнало от него, защото и той, както всички момчета знае, че на момичетата им омръзва много бързо.2 дена кеф, 2 дена кенеф!!!!