.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Казва,че съм студена и охладняла....

Такам..и аз да си разкажа историята ;[[ Със сегашния ми приятел всичко си върви нормално като цяло.Но в един момент той почна да прави някви гадни изцепки,да ревнува безмислено и аз му показах,че това не ми харесва... Казал на една моя приятелка (тя естествено не трябваше да ми казва),че нещо съм била охладняла към него и че бил много притеснен.А аз съм си същата и нищо не се е променило,даже с всеки ден чувствата ми се засилват.Искам да знае,че го обичам,но въпреки това тези неща не съм длъжна и няма да ги търпя.Много кофти се чувствам ;[[

Какво очакваш да ти кажем... Земи си горещ душ...
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Еми просто му покажи, че го обичаш и поговорете за тези неща - кажи му, че не ти е приятно без поводи да те ревнува и да прави скандали...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Plovdiv
    Не че нещо,но ще застана на страната на приятеля ти ...За да се чувства така значи има основание...не може ей така от нищото да почне да говори така.

Град
    L.A.|NY..|..Miami..|..Philadelphia..|....St. Louis..|.. DC..
    Цитирай Първоначално написано от ziko
    Не че нещо,но ще застана на страната на приятеля ти ...За да се чувства така значи има основание...не може ей така от нищото да почне да говори така.
    земи поговори с него ...

Имам същия проблем.. :X:X

Цитирай Първоначално написано от ziko

Точно така е и аз съм на това мнение.Ревност може да се породи от нищо но за да почувстваш момичето до теб че е охладняло едва ли е просто параноя може и да си му дала повод без да искаш.Просто поговорете..

Град
    < 33
    Говори с него и му кажи всичко ,което каза на нас.
    Actions speaks louder then words .. >.<

mai te e strah ne6ti4ko

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Пусни си някоя чалга.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    isperih
    Кво очакваш да ти кажа-"късай" ли?ООООО, не, това е най-глупавото, което ще направиш. По-скоро му покажи, че той е много по-ценен за теб, отколкото си мисли, че е. Явно вината е в теб, затова че не си успяла да му покажеш истински чувствата си.Човекът просто се съмнява дали го обичаш и дали не ти е омръзнало от него, защото и той, както всички момчета знае, че на момичетата им омръзва много бързо.2 дена кеф, 2 дена кенеф!!!!

поговори с него бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си