.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Priqteli

Priqteli

zdraveite!
    ami iskam da vi spodelq edno ne6to otnosno moite priqteli........!
    ot lqtoto na 2008 jiveq v druga darjava i naistina na vsi4ki ni be6e mn ma4no (na tqh za men i na men za tqh) i az si znaeh 4e vsa6tnost malko ili mn 6te se otdele4im vse pak az sam dale4 ot tqh !
    i sega za koleda az si bqh i be6e mn qko bqhme postoqnno zaedno,be6e neveroqtno !
    i kogato si tragvah edna ot tqh nai dobrata mi me izprati na samoleta i se razplaka,kakto i az :cry
    Otkakt oba4e si doidoh nqkak si az im se obajdam.... a te nikaf interes !az gi obi4am mn i znam 4e i te ... no primerno ..... ne mi pi6at i az kogato gi popitam kak e s tqh ne6ot ot sorta i te ......... nqkfi super tapi tgovori ni6to ne kazvat .... samo koga 6te si doide6 i :S:S:S:S: 4ustvam se ujasno! ve4e sprqh da im se obajdam za6toto vijdam 4e im dosajdam iskam da vi popitam kakfo da napravq za da potragnat otno6eniqta ni az neiskam da gi izgubq... znam 4e kogato si otida v BG nqma da imat po razli4no otno6enie ... no sega ... te nerazbirat 4e se 4ustvam ujasno kakvo da napravq

Според мен те не ти отговарят, не защото не искат,
    а защото знаят, че така и на тях, и на теб, ще им е по-трудно..

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от KisSsSsSs
    Според мен те не ти отговарят, не защото не искат,
    а защото знаят, че така и на тях, и на теб, ще им е по-трудно..
    +1

emm moje bi vse pak blagodarq

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Съжалявам ще ти го кажа, но...явно е нормално.
    И аз това лято се преместих. Отначало им се обаждах, говорихме си с часове, но после кво стана.. Сега понякога си пишем, но...не е същото.

И другото. Аз по принцип съм много привързана към баба ми и дядо ми, щото на практика те са ме отгледали. И ми беше мъчно за тях. За Коледа те ни дойдоха на гости, тук..
    И не знам защо вече изобщо не им се обаждам, просто..нямам какво да им кажа.

П.П. Къде си?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

v ispaniq sam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си