- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големите клишета във флирта
-бейби.. с тая усмивка.. ще ме вкараш в гроба![]()
-в погледа ти чета, че искаш да си поговорим насаме... да излезем малко навън....?
-познаваме ли се... или просто ми се иска... ?
-ти съзнаваш ли, че владееш мръсното подсъзнание на всеки мъж тук...? Я, ела да те поразведа малко.. преди да се е наложило да те спасявам от сбирщина загорели чичковци![]()
-къде си прави гърдите, че да заведа и тая мойта..? -ама те са си естествени! -олел... какво мислиш.. дали ако прекарам още 10мин. с теб ще съм "изгорял"![]()
- покрай теб вдигнах температура... не мислиш ли, че поне телефонния си номер ми дължиш![]()
- имаш 2 възможности.. или да си понадигнеш блузката.. че след малко сърцето ми ще откаже... или да спреш да ме мъчиш и да дойдеш до нас.......... да ти заема един пуловер![]()
-как ще спиш бе... няма ли да правим секс![]()
-мислех да не се женя... ама след тая вечер ... се позамислям![]()
-е такава красота не съм вярвал, че вирее в София![]()
-това голо коремче мислено го оцветих в бяло няколко пъти
Това са най-култовите реплики, с които са ме забивали![]()
![]()
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Imash nai krasivite i golemi ochi...![]()
![]()
Angelite sa slezli ot raq...![]()
![]()
hahah i nai qkoto behse : Iskam kogato imam deca nqkoga da prilichat na teb![]()
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
"Студено ми е искаш ли да идем у нас на топло?"
е това като ми го кажат направо ми иде да се засиля от някъде![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
- имаш 2 възможности.. или да си понадигнеш блузката.. че след малко сърцето ми ще откаже... или да спреш да ме мъчиш и да дойдеш до нас.......... да ти заема един пуловер
![]()
![]()
Това беше страхотно !
![]()
![]()
![]()
абе ти си отчайващо злеПървоначално написано от 1ov3m3
нямам нерви да отговарям на ограничени същества
Moderated by slun4ice
т.6
i dvamata ste praviПървоначално написано от ubuntu
![]()
xaxxxx e mn prosta6ko bix kazalaПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
ДЕДО ГОСПОД СИГУРНО НЕМА ДА ИМ ПРОСТИ.еее тоя въпрос за това че на 14 са правили секс и са необразовани е друга тема и тук май не е мястото да я коментираме. ПРОСТО Е "МОДЕРНО" вс да са кучки без сърца и скоро сигурно магистрални феи ще станат ноо не сме ние хората дето да ги съдим![]()
![]()
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
- Айде да ходим да гледаме филм у нас?
Тия филми вече сме ги гледали.![]()
колкото по-малко клиширана е една фраза... толкова по-голяма работа ще свърши![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
i na men 6te mi e interesno da vi vidq s tiganite i tendjerite nqkoi den ama nqmaПървоначално написано от ubuntu
![]()
Cruel Intentions
- Бащати да не е крадец ?
-![]()
![]()
Ами незнам може, защо?
- Да не е откраднал две звезди и да ти ги е сложил вместо очи !!?!?!?!?
-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ когато ми зададоха въпроса за момент се изплаших![]()
Добре,признавам си,потресен съм.НАИСТИНА ли ви задават такива въпроси,за звездите,за топлото,крадци,дали ви познават ?Това ако го казвате без ебавка,наистина трябва да се отчаям още повече.Аз наистина никога не съм задавал такива въпроси,чисто и просто казвам здрасти,и почвам да танцувам с нея...но това е прекалено...прекалено отчайващо...
Reality is wrong,dreams are for real.
ТрябвашеПървоначално написано от revennge
и да бягаш
![]()
Е да ама поне можем да си ги представяме как се мъчатПървоначално написано от mysterious93
![]()
нямаше на къдеПървоначално написано от AlokiNn
мотахме се с колата най - много да бях се убила
![]()
П.П: сега се смея ама като ми го казаха, сериозно пак мн се смях![]()
![]()
![]()
![]()
Купи си електрошокова палка като ти каже таква свалка ако не зацепиш а се стреснеш го удряш с малко ток и бягашшшш
и това е вариантПървоначално написано от AlokiNn
![]()
не мислиш, че го казваме на сериозно нали ? (или поне, що се отнася до мен)Първоначално написано от ubuntu
![]()
Е аз да не говоря сериозноПървоначално написано от revennge
лютив спрей по добре
![]()
eee ако не е електрошок поне спреиове продаватПървоначално написано от revennge
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Първоначално написано от ubuntu
xaxa kakvo tolkova sa ti kazvali![]()
e..o4akva se da si polaskan ot tova 4e sa imali meraka da te zagovorqtПървоначално написано от ubuntu
![]()
Cruel Intentions