- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големите клишета във флирта
По-скоро най-тъпите клишета :> Понякога се използва и "уникатче без дубликатче" :> АМА АМА АМА!!!ВНИМАНИЕ!!!Гледайте да сменяте главните с малките букви :> Така , разнообразие , да е по-"фЬяШънСкуУуУ" , нали се сещате :> И ако може кирилица и латиница да сменяте :>
УniКаТ4iИйЙ бЕz DуБлiKаТчiI , нещо такоз :>
Аз веднъж се изпокарах с един крокодил в дискотеката :Д. Трябваше ми огън (наистина) и оная ми вика "Ако още някой ми го каже, ще се гръмна. Не може ли да измислите нещо по оригинално ??" При което взимам запалката от масата, паля си цигарата от масата и си отивам...
За няккаво клише не се сещам, което да не е казано преди поста ми, но определено трябва да спомена един израз на мой приятел отправен към момиче: "И да врътиш, и да не врътиш без мойта мънивела нема дъ запалиш" Произнася се точно така, както съм го написал с възможно най - силният вик, който можете да възпроизведете...
аз пък винаги кат съм с момиче и примерно се разхождаме първо винаги я хващам под ръка... например ако минем по по тъмна улица я питам дали я е страх "малко" - "аз ще пазя" и разни такия![]()
ина4е клишетата:
-от къде се познаваме
-дай да те черпя за тия: (крака, очи.....)
-огънче.... часът колко е.... цигара...
и не ми се мислят др
малко и добро дете, ама с много тъмни очи дето изпиват...Първоначално написано от 1ov3m3
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
![]()
момче-Аре да ходиме !?!
момиче-Къде бре ?![]()
az li4no s tva po4vam![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
ами примерно лятото в дискотеката
танцувам, вече съм разгорещена, а момчето ме пита ' студено ли ти е?'
адски смешно ми стана...
още малко щеше да каже 'искаш ли да те стопля'
то поне студено да беше
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
someone else...
може ли телефония ти номер да се видим някой път з апо кафенце![]()
az im kazvam- gladna li si
tq- ne
az- aaaamaaaa qq lapaii nadenicataa![]()