- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големите клишета във флирта
С приятели сте излезли да се забавлявате в оживено заведение или шумен купон. Около вас има много мъже и жени, с които разменяте по една-две думи или завръзвате оживен разговор. Според вас кои са най-големите клишета в един флирт - остроумните реплики, предлагането на питие, поканата на танц, искането на телефонен номер. Отговорете лично за себе си и може би за вашето обкръжение![]()
БОЛИ ЛИ???... Когато ангел като теб падне от небето,![]()
Толкова си сладка,че ако те изям ще хвана диабет.![]()
Ще се разведа заради теб!![]()
Айде те вода у нас, ти покажа как работи печката, че да ми правиш мусака.![]()
![]()
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
- Хайде да те водя у нас да пием по кафе.
- Аз не пия кафе...
- Ъъъ, значи, ще пием вода
![]()
Много си ми позната от някъде.Къде сме се виждали
И при това се почва едночасово мислене откъде се "познаваме"
и това с почерпката с питие е тъпо.мисли си,че като те почерпи може да те пипа където иска после
If I could rearrange the alphabet, I would put U and I togetherПървоначално написано от Prestigi0
![]()
Господ те е създал да се изфука какъв майстор е!!!![]()
Баща ти трябва да е бил крадец... защото е откраднал 2 звезди и ги е поставил в очите ти!![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
aide v nas da piinem po edno kafe pod raiber![]()
'теб май те познавам от някъде........'![]()
Това с пицата е много култово![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
това са измислици, само пълен идиот би казла нещо подобно, съмнявам се, че се случва често
Да идем до тоалетната да изпушим по една цигара
-Аз не пуша
-Аз също![]()
- да те почерпя нещо
-дай си телефона и утре ще ти се обадя да пием кафе![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
xaxa i izqjda6 1 6amarПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
xaxa
ооо любимото е да ми кажат че баща ми е сигурно е много сръчен човек и бая се е потрудил за да ме създаде такава..
мани вие мъжете какви сте простаци![]()
![]()
какво ли не съм слушала то не са манивели то не са крака то не е чудо
![]()
![]()
все пак успех във свалките на всички!!!
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
Много ще се кефя някой ден света да се обърне и да стане така че жените да свалят мъжете а ние да се правим че ни е през оная работа кво говорите... е те тогава съм убеден че ще има много по добри бисери от тези тип .."КОЛКО Е ЧАСА?"Първоначално написано от 1ov3m3
Последното, което чух беше: "Здравей причино за моя развод"![]()
![]()
тцтцтцтцтцтц
и много ме дразнят тези: "Аз не си търся нещо за една нощ, такива много, аз си търся нещо истинско за цял живот, като теб!" Е, добре,че е тръгнал да си търси жена за съпруга, в дискотеката, в 1 през ноща . . . тцтцтцтцтц Уникални са![]()
хаахаха да ти кажа в днешно време незнам мъжете колко са мъже... даже напоследък ми се струва че жените са по активния полПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!
еее тоя въпрос за това че на 14 са правили секс и са необразовани е друга тема и тук май не е мястото да я коментираме. ПРОСТО Е "МОДЕРНО" вс да са кучки без сърца и скоро сигурно магистрални феи ще станат ноо не сме ние хората дето да ги съдим![]()
![]()
иначе каквото и да си говорим и жените си имаме своите малки номерца такаче да привбечем погледа ви.![]()
![]()
![]()
1.-Хмммммм толкова си сладка, че си помислих, че съм в сладкарница![]()
2.-Остават ми 3 дена живот, ше ми станеш ли гадже![]()
Колко е часа? Може ли една цигара? Имаш ли огънче?
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
- Здравей
- Здрасти
- Абе знаеш ли че много приличаш на 3тото ми гадже?
- Така ли..? Ти колко гаджета си имал?
- 2...
Tova me prenasq vyv nqkakyv izmislen svqt...
http://www.youtube.com/watch?v=5y9Wiqsd9xY
Да имаш една цигара ?
Ще може ли номера ти утре да ти се обадя и да се видим ?
незнам къде ми е телефона. ще ми звъннеш ли за да го намеря?