- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Към момичетата !!!
Къде удряте момчетата? И защо?
оффф толкоз ли не мойш си отговориш сама на въпроса
у ташаците - що ---- щото обикновенно падат на земята от болка и може да ги риташ колкото щеш
ако търпи на болка леко казано може да е свършето с тебе..
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
На колко 10 години си ?
Първоначално написано от AnincetoSexy
не ги удряме
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Между краката , за разнообразие![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Случало ми се е като се ядосам на някого леко да го блъсна с длан в гърдите..
Ама има едно момче от класа ми, който веднъж му се ядосах страшно и реших да го ударя в корема с юмрук. Да, ама той се беше стегнал, при което ефекта беше обратен...мен ме заболя, не него ...
веднъж ударих шамар на един мой съученик, защото ми дърпаше един лист от ръцете и ми нервничеше, а аз четях какво пише. ударих му един шамар и той ми се учуди много... Стана ми много гадно още повече като знам, че той не би ми посегнал...
Не мисля, че постъпих правилно и не виждам смисъла да удрям момчета. Глупаво е, особено ако някоя се възползва от това, че момчето не може да я удари![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Тежко казано, след като ни е минало от удара в ташаците, с тебе пак е свършено...Първоначално написано от sometime
Първоначално написано от afterforever
![]()
мхммПървоначално написано от bloodyF
и все пак,ако съм наистина много,ама много ядосана бих могла да ударя шамар по бузата или да го бутна,ама чак пък да го бия
![]()
ами ако ме ядоса много ще му шибна шамар, ако вече пък нещо ме удари или се опита ще го ритна между краката и готово![]()
Спомням си веднъж едно момче се опитваше да ми вдигне блузата и той иначе на шега де ама толкоз бях нервна тогава и така го зашлевих че беше червен като рак, и бузата и ухото му, чак очите му се насълзиха![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
На нежелани обарвания реагирам с кроше, обикновено нацелвам дясната скула. xD Шамари не удрям, много драматично ми се струва. Между краката- само в краен случай.
емии никъде..може да бутна някой или да гу ударя някъде по ръцете![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
емии никъде..може да бутна някой или да го ударя някъде по ръцете в краен случай![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
на колко си ??? според темата ти на 8-9
Между краката![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
По принцип никъде.Преди като бях по-малка и наистина се биех доста с едни определени момчета,но сега вече смятам,че би било доста грозна гледка.Най-многото да го бутна,но едва ли бих го ударила.Няма смисъл,ако се караме с него и не ме разбира с думи,сигурно и да го набия пак няма да има ефект.
e az na tozi deto sedi do men mu biq zad vrata 6amari kato me qdosa mnogo i nai-mnogo da go udarq po ramoto,ama toi samo mi se smee![]()
Хъх.. насериозно до сега не съм удряла момче.. само ей тей на майтап някой като се закача го бутам леко по рамото
![]()
По гърба, ама само ако нещо се нареждаме, отдавна минах шести клас, когато се случваше и между краката да ритам.![]()
![]()
![]()
kissin' you
Laugh your heart out, dance in the rain, cherish the moment, ignore the pain, live, laugh, love, forgive and forget-live`s too short to be living with regrets...