- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Към момичетата !!!
сеш се че ако ме удариш 2 сек по късно ръката ти ще е счупена на 5-7 места?Първоначално написано от Jeep
Хаххаха![]()
nicolepcd
Ееее.. спокойно сега, де! Недей с такава злоба.Първоначално написано от Darkkiss
Към темата:
Защо ми е да удрям момчетата...
случвало ми се е общо сигурно 4 пъти най-много. Дали било по рамото или през ръцете![]()
Мен са ме ритали м-у краката.Тая се кефеше 15 минути докато се оправих и после за първи път ударих момиче.След 2 удара тая се разрева...и най-тъпото беше че ми стана гадно.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
толкова се жестокПървоначално написано от master_of_disaster
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
И АЗ ТАКА... И МНОГО СЕ ЯДОСАХ И Я УДАРИХ СИЛНО. И ТЯ СА РАЗРЕВА, И ПОСЛЕ БЯГАМ ДА Я УСПОКОЯВАМ. АМА ТОВА БЕШЕ МНОГО ОТДАВНА.Първоначално написано от master_of_disaster
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
явно теб скоро са те хакналиПървоначално написано от Jeep
![]()
щом и на лично ме питаш ... и сигурно още сумати хора
![]()
![]()
от къде накъде ще удрям момче. най - много да го бутна лекичко ама повече не. да не ми е боксова круша ве
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
OMG!Това го правех 2-3-4 клас![]()
Зависи как удрям.. на шега иили сериозен бой ... ако е на шега в корема ги боцкам леки шутове по дупетоако е на сериозно..тежко и горко му.. с юмруци..прави в лицето..предимно носа, изполазвам коляно за ташаците,рядко раздавам ритници смао ако е на земята защото ина4е бих могла да загубя равновесие и да съм долу..освен тва знам някои хватки които при нужда се надявам че ще успея д априложа
![]()
Тази тема ми напомня за една случка.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях в 3-4 клас и по ФВС играехме на народна топка.Аз бях консул и нали засилвам се с топката да целя и отцелих момчето,което тогава харесвах право в ташките.
![]()
Голям смях беше,но после ми беше гадно,въпреки че стана без да искам.
А сега по темата.Ми не съм удряла момче,не виждам смисъл в това.
![]()
Нали се сещаш че като ми посегнеш с юмрук..ще ти отбия удара с ръка ..ритам те в корема..после в галвата..падаш и от там Военно-Медицинска болница..Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
++1Първоначално написано от skailer
![]()