- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
Предстои ми да правя секс и искам да съм на ясно с всичко и ако може да ми отговорите съвсем сериозно на един въпрос...та въпросът е : когато той е с презерватив и тръгне да свършва, къде трябва да свърши, в мен ли ? Има ли опасност, въпреки че е с презерватив да остане нещо в мен ...Благодаря предварително за отговорите
Ако се скъса презерватива има шанс да забременееш,ако свърш в теб.Иначе не.Но за по-голяма сигурност препоръчвам да свършва извън теб!
offline forever!
винаги има минимален шанс наи добре е извън тебе ще му кажеш и готово на като за пържи път не очакваи мн успех! И задължително презервативи![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Първоначално написано от princesa_viki
+1
Няколко часни урока ?
+1 Или ако ще свършва в теб проверете презерватива преди товаПървоначално написано от princesa_viki
![]()
A.D.I.D.A.S.
Всъщност преди това много трудно ще успеят да го проверят, но след това проверката е задължителна.Първоначално написано от sadsad
Ако правилно е сложен кондомът, шансът да стане гаф е много много малък. Обаче след това е хубаво да се провери. Ако е скъсан/продупчен/увреден ще се види, когато е пълен.
Защо да е трудно? Нямам предвид да свалят презерватива, а поне да огледатПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
A.D.I.D.A.S.
Презерватива ако е поставен правилно шанса да се скъса е много малък, на мен лично никога не ми се е случвало до сега...Първоначално написано от sadsad
Може да е малък шанса, но го има.А и колко му е презерватива да се скъса по - нагоре (това го знам от опит ).Първоначално написано от Lolitta
A.D.I.D.A.S.
по-добр извън теб за да си по-спокойна![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Най-добре да си го вади като свършва,за да си живееш спокойно до следващия цикъл
Първоначално написано от princesa_viki
Направо да не свършва най-сигурно
Как се проверява преди това дали му има нещо?Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
offline forever!
ми сигурно момчето си го вади вижда и пак пъха хахахахах незнам и аз немога да си го обесня
Ами разгъвасх го докрай,,накрая по принцип е сух и надувашПървоначално написано от princesa_viki
![]()
начи той преди да свърши разгъват го проверяват го сух ли е (нищо,че може да е мокър и от момичето) и пак си го вкарва да си свърши работата.де да знам странно ми е
Абе не бе....след като свърши..... поне да се знае да се ходи ли за хапчета или неПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
![]()
![]()
да ама те викат ,че го проверявали преди да свърши.мен ми е ясно как става след като е свършил ама преди...
Няма как да стане тоя номер......преди употреба няма как да го провериш освен като си го сложи до го огледа хубаво , но и така няма да види кой знае какво,,, така че този вариант който ти казах преди е правилния..... нали се сещаш , че по добре 20 лв. за хапчета отколкото главоболия и реванеПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
![]()
ами да и аз това ти казах че се чудя как го проверяват точно преди да свърши.Абе хора поставяте си го просто правилн и не берете грижа.няма страшно