.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от anitram
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Боли ма чепа да ли си бременна...(нищо нично)Писна ми през 5 теми ''Бременна ли съм?'' Не сме били там и не можем да кажем..100% съм сигурна,че ако прочетеш темата 5 теми по-надолу ще намериш отговор на въпроса си...!
    Има лесно като ти е писнало НАПУСНИ ... на мен пък ми писна от такива като теб ... Тоя форум е за това , като не ти харесва , не чети и недей да коментираш .... за к'во си тука , за да се правиш на интересна ли ... ? хаха еми да те светна НЕ СИ ;]
    Хах...Ми брао на мен..Не си тази която да ме ''светне'' не се държа така и винаги гледам да не се заяждам,не си прави изводи за хората от едно изказване!Трябва да напуснеш ти,защото ти си тази която се заяжда и се прави на интересна..!
    грешка ти се правиш на интересна nefchi_bs определено никой не трябва да обижда никого като вашите не са те възпитали достатъчно ние от сайта ще те възпитаме като си испиеш лекарството тогава се върни и отговори пак на тази тема ама по културна
    СМятаатай...Изтрещяхте а?Айде ще се направя на умна и ще отстъпя..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Wonderland
    тест!!

Цитирай Първоначално написано от marto16
    Определено ще си забременяла И ако обичате престанете с тея тъпи теми за бременност.Писна ми на хуя.Вземете се научете как се прави секс,как може да се забременее и вс останало свързано с това го научете.Вече всеки ден поне по 2-3 теми за "Бременна ли съм?" "Помощ,бременна съм!" "Ще забременя!" "Мога ли да забременея?" "1 тест,2 теста,15 теста..." Имам чуството че сте ебати тъпите животни и падате от Марс.Постоянно едни и същи теми с едни и същи въпроси и едни и същи "уж" проблеми
    A бе ти да мълчиш грозник...недей много да знаеш ,че на мен ми писна на оная работа пък от такива като теб.Чикиджия заспал...голям ебач се извъди!

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Бременна си. Мислете име

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си