.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Бременна ли съм?

Хора... Днес бях с приятеля ми у тях (Не правиме секс)
    И той получи оргазъм и продължихме да се целуваме и тн, и той ме опипваше там долу и си мушна пръста вътре, а аз незнаех че е имал още от спер*ата по ръката му и той беше забравил явно не се беше избърсал хубаво... И направо ще откача ... Има ли възможност за съм забременяла? Циклът ми свърши този понеделник...

-Да избегна хапливи коментари за възрастта ми... Март ставам на 16 и не сме правили секс ,а само орални неща...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Не мисля,че ти има нещо.Бременноста не се получава толкова лесно макар понякога и това да се случва неволно.Няма смисъл от паника,не се паникьосвай.Всичко е наред.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Бременна си. Мислете име
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Апф.. нищо ти няма споко ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    В сърцата на хората.
    Дам, от близнаци или тризнаци...

По темата: Спокойно, не става така какво ти си мислиш

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Не се притеснявай.Едва ли от пипането ще стане бебе

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Не се притеснявай.Едва ли от пипането ще стане бебе
    +1

Супер фен Аватара на galu6a
    не си бременна споко
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Re: Бременна ли съм?

Едва ли си "хванала" спокойно . . .

Мега фен Аватара на Rofl4e
    нищо ти няма споко

Бе не можах да разбера като вършите глупостите си мислите,че на вас няма да ви се случи,а след това се питате "А дали не съм бременна?!" ..Вие глави на раменете имате ли,не ми е ясно?Пф.. нищо ти няма

Град
    Момини Цици
    мисля, че ти няма нищо
    има значение времето от получаването му на оргазъм и тикането на пръстите му във влагалището ти..
    абе най-добре тест .. ама знам сега дали можеш да си направиш или след някакъв период от време

Град
    Пловдив
    Тва ми е любимия въпрос..."Бременна ли съм?"...Мииии незнам бременна ли си?
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Град
    Варна
    Определено ще си забременяла И ако обичате престанете с тея тъпи теми за бременност.Писна ми на хуя.Вземете се научете как се прави секс,как може да се забременее и вс останало свързано с това го научете.Вече всеки ден поне по 2-3 теми за "Бременна ли съм?" "Помощ,бременна съм!" "Ще забременя!" "Мога ли да забременея?" "1 тест,2 теста,15 теста..." Имам чуството че сте ебати тъпите животни и падате от Марс.Постоянно едни и същи теми с едни и същи въпроси и едни и същи "уж" проблеми

Цитирай Първоначално написано от loveme
    мисля, че ти няма нищо
    има значение времето от получаването му на оргазъм и тикането на пръстите му във влагалището ти..
    абе най-добре тест .. ама знам сега дали можеш да си направиш или след някакъв период от време
    Ами бях получила оргазъм преди това ,от какво зависи
    аа и предполагам яйцеклетката не ми е узряла още ддз до понеделник бях в цикъл

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    уф... то такива теми една камара ... Спокойна бъди не си бременна
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

хахаха "не съм доктор но може да погледна" хахаахахха
    иии верно като се притеснявате просто отворете любимия гугъл и потърсете със сигурност има прекалено много изписана информация със доста по изчерпателни отг
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Град
    In the middle of Nowhere
    Боли ма чепа да ли си бременна...(нищо нично)Писна ми през 5 теми ''Бременна ли съм?'' Не сме били там и не можем да кажем..100% съм сигурна,че ако прочетеш темата 5 теми по-надолу ще намериш отговор на въпроса си...!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Боли ма чепа да ли си бременна...(нищо нично)Писна ми през 5 теми ''Бременна ли съм?'' Не сме били там и не можем да кажем..100% съм сигурна,че ако прочетеш темата 5 теми по-надолу ще намериш отговор на въпроса си...!
    Има лесно като ти е писнало НАПУСНИ ... на мен пък ми писна от такива като теб ... Тоя форум е за това , като не ти харесва , не чети и недей да коментираш .... за к'во си тука , за да се правиш на интересна ли ... ? хаха еми да те светна НЕ СИ ;]

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Има лесно като ти е писнало НАПУСНИ ... на мен пък ми писна от такива като теб ... Тоя форум е за това , като не ти харесва , не чети и недей да коментираш .... за к'во си тука , за да се правиш на интересна ли ... ? хаха еми да те светна НЕ СИ ;]
    Хах...Ми брао на мен..Не си тази която да ме ''светне'' не се държа така и винаги гледам да не се заяждам,не си прави изводи за хората от едно изказване!Трябва да напуснеш ти,защото ти си тази която се заяжда и се прави на интересна..!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    CrazyLand
    Хах...Ми брао на мен..Не си тази която да ме ''светне'' не се държа така и винаги гледам да не се заяждам,не си прави изводи за хората от едно изказване!Трябва да напуснеш ти,защото ти си тази която се заяжда и се прави на интересна..!
    грешка ти се правиш на интересна nefchi_bs определено никой не трябва да обижда никого като вашите не са те възпитали достатъчно ние от сайта ще те възпитаме като си испиеш лекарството тогава се върни и отговори пак на тази тема ама по културна

да бременна си
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    CrazyLand
    грешка ти се правиш на интересна nefchi_bs определено никой не трябва да обижда никого като вашите не са те възпитали достатъчно ние от сайта ще те възпитаме като си испиеш лекарството тогава се върни и отговори пак на тази тема ама по културна

Град
    Roma, Italia

Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    спер*ата
    Извън темата: толкова ли е мръсна тази дума
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    спер*ата
    Извън темата: толкова ли е мръсна тази дума
    амиии тяяя тази дума много цапа и сигурно някой го е страх да не остане леке
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си