- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имали ли сте чуство че харесвате някой,но незнаете кой е?
Здравейте,искам да ви питамм далии някой е имал чуство чее харесва някой,но незнае кой е??Предии 2 седмци скъсах с едно момче (не го харесвах)ии сега знам че харесвам някой амаа незнам койй...моля ви акоо ви се е случвало кажете как сте го преодолявалиии![]()
![]()
Не мисля, че ми се е случвало подобно нещо.
о да случвало ми се е .. доста пъти,обаче е временноминава бързо при мен .. или спирам да харесвам човека (който и да е той) или разбирам кой харесвам
![]()
![]()
daaa i to mn 4esto![]()
Аз попринцип имам много реалистични сънища и често харесвам хора, които дори не съществуватНе се бъзикам, много е странно
![]()
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Не ми се е случвало![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ми не ми се е случвало.Винаги знам кой харесвам.
![]()
Huahuahauahauahaayahayhayahayahayahayahayahay
Извинявам се,ама ми стана много смешно.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аХуахахха
Вие сериозно ли говорите?
На мен подобно нещо не ми се е случвало и ми звучи доста .. необичайно,измислено и СТРАННО.
АХуахуахах![]()
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
това са пълни глупости... вие сте изперкали
харесваш някой ама незнаеш кой е точно![]()
за лудницата....
това не е харесване, а как да го обясня - еидн вид интересно ти е да си харесваш някой и искаш да си имаш някой, ама понеже нямаш и ти се струва че харесваш някой
а всъщност ви бие хорнмона!!
Ъъъ не... не ми се е случвало![]()
![]()
![]()
Попринцип ако видя, някой и го харесам..знам кой е...е виж, ако са близнаци може и да се объркам, ама....![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1 taq tema kurtiПървоначално написано от VQTUR
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
случвало ми се е да ми се яде нещо,но да не знам какво,същото ли е?![]()
sluchaino da imash mozuk![]()
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
От кой пръст я изсмука тази тема?Може би въпроса ти не е зададен правилно и не мога да те разбера.
![]()
Не не ми се е случвало........чак не мога да повярвам
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
хахах ми май не![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
На мен постоянно ми се случваПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Първоначално написано от Drebs
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Amm az postoqnno sum taka![]()
![]()
Ne si si zadala vuprosa oba4e pravilno. Haresvam edno mom4e / muj/ neznam na kolko e , kak se kazva , samo znam kade raboti , no kato kakvo ?...I pri mene e vremennno i sled sedmitsa nai nogu gi zabravqm.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен не ми се е случвало...
Но мога да дам пример с приятеля ми...
Той ми е казвал, че в продължение на месец някъде... (преди да тръгнем) е сънувал някакво момиче, но не е виждал лицето и...не е чувал гласът й...и така се е влюбил в "момичето от сънищата му" !
Когато тръгнахме той каза, че това момиче съм била аз...чакаща го някъде толкова близо, но все пак толкова далеч...
И аз му вярвам!!!![]()
![]()
Ами по принцип не ми се е случвало.Но,пък всеки е различен.
Разбира се че ми е случвало... Тогава имам чуството че харесвам всички.. Много е гадно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.