.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас

Вярно ли е, че от студената вода кожата се стяга ?

Вярно ли е, че се стяга кожата ? И по какъв начин точно ? Дали само за момента или има някакъв дълготраен ефект ? Трябва ли да се съветвам с лекар преди да опитам това ? - направих тема, защото една приятелка ходила в СПА център и там стояли в сауната, след което излизали и направо в снега - след това пак в сауната и я попитах и тя ми каза, че се стягала кожата, калявал се организма и така нататъка..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да, стяга се.
    Една от тайните на Мерилин Монро била сутрин и вечер да си изплаква лицето със студена вода.
    Аз лично всяка сутрин си изплаквам лицето със студена вода, защото съм ужасно подута сутрин. И да, има ефект.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ами по този начим капилярите се свиват-тоест за тях това е един вед нещо каго тимнастика и е много хубаво за тях,защото стават по-еластични и кожата ще остане млада и красива за по-дълго време аз като си мия лицето задължително завършвам с няколко студени обливания

Град
    Варна
    Да , вярно е. Неслучайно хората препоръчват , докато се къпем да си масажираме гърдите на студена вода , за стягане.
    Envoi moi ! ;]

Град
    Wonderland
    Да,порите се свиват,полезно е след баня ,когато порите са се разширили да измиеш лицето със студена вода,след парна баня на лицето и почистване-въщо студена вода.

Град
    Е там...
    стяга се и само за момент
    и за да ти го докажа
    като гледам си момче
    замисли се с каква вода се бръснеш?
    студена или топла?
    опитай веднъж със студена
    и веднъж със топла
    и ще осетиш...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Да, от студеното, кожата се свива, това е защитна реакция... когато е горещо, обратното, кожата се отпуска, за да може да диша...

От 2те страни на нослето ми съм забелязала, че имам разширени пори . Ако си мия лицето със студена вода ще си реша ли проблема или трябва да използвам някакъв специален продукт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си