- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против връзките със семейни мъже?
Naposledyk zabelqzvam che mnogo momichteta na na6ata vyzrast se zanimavat s1s semeini ta kakvo e va6eto mnenie?
Заглавията на темите трябва да бъдат на кирилица!
what3ver
Is everybody going crazy?!?
Против ! Не разваляй семейство !![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Против!Не са свършили всички мъже на земята,че точно с женени трябва да се обвързват.И такива връзки нямат бъдеще.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
tvurzo ZA! ne razvalqli semeistva 4e koi e kazal 4e trqbva da razvalqte ..... vii kak q mislete taq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТВЪРДО ПРОТИВ!!!!!!!!![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Много Против![]()
против..
Суетата.Моят любим грях.
Добре, кой нормален ще бъде "за"?Приемам въпроса на авторката за реторичен.
Тъпо е.. и дори да казва, че ще се разведе
със съпругата си, НИКОГА няма да го направи.
Ne e ritori4en na men s16to mi e neponqtno prosto mnogo moi poznati imat takiva vr1zki i mi e interesno kade namirat udovolstvieto ot tova da sa vtorite.Moje bi trqbva6e da popitam dali vie ste imali podobni vryzkiПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
![]()
Против съм макар че щом един мъж е готов да започне такава връзка значи нещо в "семейството" вече куца така че не мисля че аз бих била причината за развалянето му.
Твърдо против съм и аз! С батко да ти е сладко, ама хайде да е без халка!
ПРОТИВ разбирасе.. я си представи ти да си омъжена и някаква 16-17 годишна пикла да прерспи с мъжа ти как ще се чувстваш..![]()
ne pitai napravo kade .. moje da si vtora ama pak po dobre stoi 4ovek pred tebe, a ne DETE!!!!!Първоначално написано от Fortuna
ne te razbiram kakvo iska6 da kaje6Първоначално написано от rusova
![]()
v tozi slu4ai vinata e v obvurzaniq,a ne v momi4eto spored men.Kato ne iska da si go durji v ga6tite neka ostavi jena si i togava da besnee kolkoto iska.No,ne-mujete predpo4itat sigurnostta vku6ti,a ludoriite bili priemlivi.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
абе много ясно, че съм ПРОТИВ..тва пък ебати, няква пикла да развали семейството на хората (които в повечето случаи верочтно имат и деца), щото трябва някои да и задоволява потребностите...най-вече материалните, то е добре така с някои чичко паричко..пълен абсурд
![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Против,ако искаш връзка с друга жена съответно мъж разведи се.Няма защо да лъжеш другия.Още повече,че случия се отежнява когато имаш и деца,защото тогава си е жив цинизъм да плащаш и за любовник/любовницата и за детето-едно е по-важно.