- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Мами на 15-16 години
15-16 годишни курви....
Евалата на момичетата, които на тази възраст жертват удобсвата си и се грижат за дете.
Нищо не може да ти попречи на кариерата. Никакво дете. Ако искаш, постигаш.
Циганките си имат дечица на по 11/12. Не сме по-малко способни. По-интелигентни, наистина повече сме деца, но имаме потенциал и надявам се подкрепа.
С 2 думи, понеже не ми се разтягат лукуми, всичко е частни случаи, но това, че не си убил вече ти прави чест. Това че ти го гледаш също.
ако имаше по малко идиоти като тебе в БългарияПървоначално написано от Shelcha
България щеше да е къде къде по-добре
Емии да има ги такива вчера бях в киното с една приятелка и чухме 16 год. момиче да звънни на приятеля си ,че няма да може да се прибере и този ден той да гледа бебето им![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Ако недай Боже на мен ми се случи просто няма да се справя и ще направя аборт.Не ме нападайте,но ако бях в такава ситуация не бих издържала.Имам мечти,цели и планове,в които деца просто не участват.Не всеки има силата да се грижи за дете на тази възраст.Може да звучи гадно,но по този начин момичетата провалят собствения си живот,а и каква майка може да си на 16-17?Нито майката ще е щастлива,нито детето ще има добър пример или пък кой знае какво възпитание.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Първоначално написано от Darkkiss
не, щеше да претопи цинаги и турци, а не да изчезва.
ако българите обичаха другите българи, подкрепяха се, а не плюеха другите, които го правят, помагаха на децата си и ги обичаха, тогава щеше да има велика българия и по-добър свят.
помисли си.
То циганин- турчин- българин- идиота си е идиот.Първоначално написано от Shelcha
Така, са за претопяването. За да имаме разтеж какво ни тряя- математика, казвам го, защото ако имаш над 16 години... аз лично си режа вените.
така, да се върнем!
Имаме "мама" и "тати" = 2 души. За да има повече българи- трябват 3 деца, за да могат 2 да заменят родителите, а едното да е + 1.
А като си на 16 и родиш дете, е се тая, защото като станеш на 26 пак може да родиш дете и пак е се тая, ама като си тъпа... нали.
А кое ти гарантира, че като порасне, няма да иде да работи на полето в Гърция!?
Жени, НЕ МИСЛЕТЕ, просто вършете кухнески задължения.
П/п: Велика България НЕ МОЖЕ да има, защото никоя велика сила няма да позволи силна държава на Балканите, както стана с Югославия, по времето на Тито и Димитров- Балканска федерация, която беше кур за България, заради "Македония".
Има учебници по история, чети, не мисли за деца!![]()
@MegabytE ме разби![]()
![]()
Отношението си остава нормално
![]()
В United Kingdom съм била 1 лято на гости и ви казвам, че там има много майки точно нa 15 - 16г, които раждат деца, НО там издръжката им е много голяма. Взимат достатъчно пари да живеят добре с бебето, а при нас майките могат само да си мизеруват и да ги издържат (едва-едва) родителите им![]()
Много редки са случаите в които момичето и момчето са отговорни, обичат се и имат психическа нагласа за дете.
Но като цяло дете не може да ражда и отглежда друго дете.
Според мен да стане майка на 15-16 годишна възраст е безотговорно. Как може да има дете на тази възраст, като тя самата е още дете !?
Аз лично не одобрявам това. Кой знае на какъв купон какво е ствало, пиянски истории. Не съм човекът, който ще я съди, но изрязам личната си позиция по въпроса.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Как Вие бихте се държали с едно такова момиче?
нормално
Как бихте оценили решението да задържиш дете на тъкава възраст?
Няма да се съглася,макар че абортът в един вид е грях,1 трябва да има образование,2 да имаш подкрепа от момчета 3,да имаш стабилна работа,за да осигриш на това дете дом.Против тези неща съм дори и да роди на 20,не може между майка и син или дъщеря да има 15 год разлика луди ли сте е ??Как Вие бихте се държали с едно такова момиче?
Познавате ли момичета в такова положение?
He
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
Да и пие от мляко от биберон... Колко си заблудена не е истина.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Гръмни се сам/а по-добре.Първоначално написано от Darkkiss
Не си се поставял на тяхно място, ама какво да се очаква от толкова ограничени хора.
Вярно, че е рано, само че средностатистически момичетата започват да правят секс на 16 години. Едно от най-умните момичета в моята гимназия също започна тогава. А има отличен успех, както и награди от олимпиади по математика и физикаИ един ден им се скъсал презерватива. Всичко се случва. Като правят секс си поемат отговорността.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
Да,познавам мн момичета дорили на такава възраст,само една фр направи аборт.Аз лично не бих съдила някое момиче за това че е бременна на тази възраст щом тя е решила да задържи това бебе значи има намерения да се грижи за него,а това че ще й е трудно да го отглежда без помощта на родителите си е малко трудно,но общо обзето ако и на мен ми се случи бих го задържала и бих го гледала все пак е мое дете,не искам да убивам човешки живот като направя абортПървоначално написано от desi032
И все пак за мен не е нормално дори да се е скъсал презерватива.. четох преди малко още една тема за момиче което е родило на 13 беше ако не се лъжа.. поема отговорност хубаво но тва значи,че тва момиче е забременяло на 12 следва,че е правило секс на 12 години което за мен не е нормално.. чудя се накъде отива светът..
Първоначално написано от desi032
и какво стана с тва момиче работи или учиПървоначално написано от Jumbie483
Ich habe nichts nur eine Liebe
Единственото, което не одобрявам е да раждаш, и хвърляш в дом.![]()
Иначе всичко се случва.
Beware MFs!
I kill for cupcakes! x_x
Не може да се твърди, че е глупаво и безотговорно да родиш на тази възраст, щом се мислиш за достатъчно пораснал, за да започнеш да водиш полов живот.
Едно голямо Браво на момичетата, които съумяват да гледат деца на тази възраст, когато нямат доходи, когато още учат, когато трябва да се подготвят за това преждевременно и все пак го правят.
Абсолютно не мога да подкрепя аборта, дори на тази възраст, защото за мен това е убийство, и то не на кой да е, а на собственото ти дете. Отвратително е. Още повече, че България е една от страните с най-много аборти.
Как бих се държала (или как се държа) с момиче, забременяло на 15 и решило да задържи бебето? - Нормално, дори с възхищение.
Ами първо на 15 години да имаш дете е нещо отвратително![]()
Никога не бих искала да познавам такова момиче .. какво момиче та то още е ДЕТЕ малко по-голямо но си е дете и каква е тъз тъпата мода да го правиш на 12 годинипросто ужасно
![]()
повече няма да коментирам щот много се ядосвам на тез неща
Бих казал само едно Да не дава господ! иначе какво да ми е мнението обричаш си животеца![]()