.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    отношение ще си остане същото.. ако забременея .. да бих оставила детето.. и НЕ мисля,че едно дете може да попречи на учението,развитието просто с приятеля ми (мъжа ми) ще започнем да гледаме само за бебенцето а и мисля,че както нашите така и тяхните ще ни подкрепят и няма да имаме никакви проблеми в това отношение.. както и за парите и двете семейства са добре подсигурени финаносво и постояно ще ни се дават пари ако не ни достигат.
    За възпитанието мисля,че съм добре възпитана и надраснла възръстта си.. не веднъж и два пъти съм се грижила за малки деца.. пък и мисля,че двамата доста добре ще възпитаме едно дете.. (и адски много разглезим )
    п.с. ако имаш желание за училище и като частен ученик ще си го завършиш без никакъв проблем.. пък и на днешно време дипломи се копуват стига да бутнеш някой лев..

Така,че в скоро време като нищо.. може да има някой малък дечко

Аз пак да кажа, че не целя да те обидя, защото в предната тема май се засегна, но би ли се чувствала добре да разчиташ винаги, когато не ти стигат парите, на родителите ти?Също така е тъпо така да си кУпиш диплома.Мен би ме било срам да кажа, че имам висше или средно изкарано по този начин.
    Ти би ли се чувствала добре по този начин
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Аз пак да кажа, че не целя да те обидя, защото в предната тема май се засегна, но би ли се чувствала добре да разчиташ винаги, когато не ти стигат парите, на родителите ти?Също така е тъпо така да си кУпиш диплома.Мен би ме било срам да кажа, че имам висше или средно изкарано по този начин.
    Ти би ли се чувствала добре по този начин
    виж сега аз не съм искала да кажа че АБСОЛЮТНО винаги ще разчитам на родителите си .. но в първите 1-2 год. грижите за едно дете са много повече а също и повече пари се изискват и в началото никога няма да откажат да помагат(но не мисля,че някога ще се налага),защото приятеля ми(бащата на детето)имаа ДОСТА добри финанси за възръста си.. и едва ли някога някой в семейството ни ще чуства липса на каквото и да било

п.с. няма бебе тоя месец

а относно дипломата.. някъде споменах в тоя раздел,че стига да имаш желание и като частен ученик може да завършиш.. апък ако толкова нямаш желание да го изкараш винаги може да си купиш ..

а относно това как ще се чуствам аз с купена диплома.. да некомфортно и гадно ще ми е .. но много по кофти ще ми е да кажа,че дори и едното средно нямам.. така,че по добре с купена от колкото без никаква

А и ти какво би предпочела .. аборт пред купена диплома ли

Честно казано -да, бих избрала аборта.
    Тази година завършвам средното си образование и, ако пази Боже, стане нещо-бих направила аборт.Не бих могла да предложа нищо на едно дете вмомента.Не съм достатъчно зряла и опитна, за да го уча на нещо.
    Искам също да си изкарам висше образование и тогава да мисля за дете.
    Ако след някоя друга година се случи нещо такова, не мога да кажа със сигурност какво ще направя.Не съм сигурна.Говоря за на този етап.
    Това е моето мнение.Не искам да го налагам и да те карам да се съгласяваш с него

Град
    Blondeland
    Избор.
    .... и все пак
    Какво ще си спомнят , като станат на 30?
    Как на 21 , вместо да правят щури, авантюристични неща с луда компания , те са приготвяли детето за първия учебен ден ..
    вярно - ценности , но и за тях си има долна граница.
    Страшно ми изглежда и никой не може да ме убеди в противното.
    Млада съм , живее ми се , пие ми се ... не ми се гледа дете !
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Страшно ми изглежда и никой не може да ме убеди в противното.
    Млада съм , живее ми се , пие ми се ... не ми се гледа дете !
    Пропуснах да го кажа

Всеки има право на лично мнение и никой не може да ми наложе своето..

а и детето не значи обричане на нещастие и стоене в къщи .. никога не съм казала,че ще робувам на детето си.. има си баби и дядовци и когато с баща му искаме да излезнем едва ли някой ще ни откаже да го гледа..

Аз пък обожавам малките деца ии никога няма да махна детето си (освен ако някакви медицинки причини не го налагат) на колкото и години да съм

Град
    Blondeland
    ^ Ти си дете

^ Ти си дете
    мисли си каквото искаш .. както и аз мога да кажа просто меко казано е ОТВРАТИТЕЛНО жена да пие алкохол.. и да го оповестява най безцеремнно .. ако бях на твое място би ме хванало поне малко срам !

Град
    Blondeland
    Прости ми , Отче, съгреших.

Прости ми , Отче, съгреших.
    само в американските филми.. може да видиш някоя жена да се налива.. и то защото гаджето и е я зарязало.. адски тъпо нали..

Град
    Blondeland
    На 20 съм и ще правя каквото си искам

На 20 съм и ще правя каквото си искам
    прави никой не те е спрял..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ооо такъв пердах ще яде не бе бъзикам се !
    Не знам как бих реагирала...примерно ако това един ден се случи на моята дъщеря (ако имам такава де) бой няма да има, но ще почета малко конско, няма как да мине без разговор!Аборт, едва ли...нека си вземе поука, щом може секс да прави, значи може и бебе да гледа...От вкъщи не бих я изгонила, но все пак трябва да се осъзнае.Така де в общи линии бих подкрепяла една млада майка ако ми е близка или ако ми е дъщеря, но не знам дали бих одобрила господина извършил това .

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче? Нормално, тя да не е нещо дефектна, че да се държа по различно.
    Как бихте оценили решението да задържиш дете на тъкава възраст? Ами всеки си взима сам решенията, аз лично бих я попитала дали осъзнава наистина от какво се отказва, за да си има бебе.
    Как трябва да се държат хората с тези момичета според Вас? Трябва да им оказват нужната подкрепа и да им помагат с каквото могат, не мисля че някой трябва да игнорира друг заради решението му.
    Познавате ли момичета в такова положение? Не , но знам за много такива случаи.

Супер фен Аватара на bilqnavod

Re: Мами на 15-16 години

Цитирай Първоначално написано от desi032
    Здравейте на всички мами,
    реших да пъсна тази тема защото такива момичета вече не са рядкост.Но повечето 15-16 годишни щом разберат че са бременни решават веднага да правят аборт но има и доста изключения.Аз познавам няколко такива момичета който решиха да задържат децата си но за съжаление явно повечето хора не взимат присърце тийн майките.Много убиди и нападки се изсипаха върху тези момичета от приятели, познати и дори от роднини в период в който имаха най-голяма нъйда от подкрепа.След толкова перипети две от тези момичета отидоха да живеят по села а едно даже направи аборт в последния момент, защото не можа да издаржи на на постоянните коментари и убиди.Приятелите на тези момичета ги изоставят,а хората говорят лошо по тяхен адрес.
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче?
    Как бихте оценили решението да задържиш дете на тъкава възраст?
    Как трябва да се държат хората с тези момичета според Вас?
    Познавате ли момичета в такова положение?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не мога да разбера как хората се месят в чисто човешките неща. Нима преди 100 години не е било нормално да се ражда на 15 - 16 год възраст. Може би затова сме с отрицателен естествен прираст, защото все слушаме другите и се страхуваме да не ни обидят. Трябва да се подхожда с разбиране и уважение към тези момичета, които си задържат децата на тази крехка възраст. Все пак сме хора и всеки допуска грешки нали, а особено когато не късаят другите никои няма право да съди!!!

Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Голям фен Аватара на stelit0
    рекорда ако не се лъжа е дете родило на 4 години

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    рекорда ако не се лъжа е дете родило на 4 години
    мда.. знам го тфа

Rofl4e, ти ме потресе!
    Ако ще имаш дете, моля те, не се заемай да му помагаш с домашните по български език.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Rofl4e, ти ме потресе!
    Ако ще имаш дете, моля те, не се заемай да му помагаш с домашните по български език.
    wtf?

Същото.
    Помисли малко.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Същото.
    Помисли малко.
    сподели точно от кое не си доволна?

Град
    В.Търново
    младите майки са признак, че в държавата ни все пак има истински хора..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си