.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 125
    според мен наистина тези момичета трабвяа да ги приемаме нормално макарче са родили в по ранна възраст и все пак (малко са ) но има и такива дето са изнасилвани и така нататака апък и то в крайна сметка на нас не ни пречи че са бременни или родили просто ( ми ... и аз незнам )

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Съжаление???? Защо??? Защото некфа 15 годишна кучка е духала на 20 годишен батко без предпазни средства... Защото тя си е прайла кефа докато други нейни връстнички са още дествени? Никфо съжаление! Унижение и подигравки за цял живот - това заслужават.

Поста ми по-горе е към всички млади мами с изключение на така наречените "майки с бебета от изнасилване", за тях съжалението е приемливо, но там по-скоро съчувствие не съжаление.
    GTA Stunting

Bixel, е тя трябва не само да му духа на тоя батко...
    ShiZo, младите майки са доста лош показател в една държава. Помисли къде и кои раждат на по 14-15.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от MegabytE
    Жени, НЕ МИСЛЕТЕ, просто вършете кухнески задължения.

Надявам се да се шегуваш
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

аз съм против 15-16 годишни "майки" 1. къде по света има некви ненормалници дето не знаят кво имат между краката да са с по 1 - 2 деца 2. повечето тинейджърки са без мозък и незнам как ще са "отговорни" да гледат едно бебе а трябва и да го ВЪЗПИТАВАТ че нали все пак и то е човешко същество е да и майките на тези ДЕЦА КОИТО ИМАТ ДЕЦА ще помагат ама няма да е същото.. абе нямам думи 3.правете какво искате аз все още се чудя как всъщност има хора дето ги плюят тоо в днешно време има такива разпоретини и мъже от тип загорял нещастник .. ама както казах правете каквото искате ... аа ии замалко да забравя тия дето всъщност искат раждат на по 14 - 15 - 16 кво ще правят когато станат на 21-22-23 ?! ще водят децата си на даскало ли ?! ОМГ я се осъзнайте малко ! като станете на 35-40 животът ви ще свърши защото като малки сте се чудили кво да правите !!

Голям фен Аватара на stelit0
    miminko а как приеха това пеиятелите ти,роднините и родителите.подкрепяха ли те???Ако може да ни споделиш.Ще ми е интересно а и предполагам не само на мен,защото нали темата е за това!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Мами на 15-16 години

Цитирай Първоначално написано от desi032
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче?
    Нормално..Както съм се държала и преди
    Как бихте оценили решението да задържиш дете на тъкава възраст?
    Поемане на отговорност/грижа
    Как трябва да се държат хората с тези момичета според Вас?
    Нормално..БЕз обиди и нападки
    Познавате ли момичета в такова положение?
    НЕ
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Абе вие сте ебати хората .. Всеки си решава кога,къде,на колко .. Другите не могат да му се мешатт .. Все отговаря за себе сии .. Басии критицитее . . Лично аз бих направила аборт ...

Ниее пъкк си имамее личноо мнениее.
    Поработи върху начина си на изказване...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Аз съм на 17 години и даже и да забременея сега бих го родила. Не ме интересува до такава степен дали момчето ще е с мен или не. То си зависи от него и аз не мога да го задължа да е с мен, ако не иска. Гаджето ми непрекъснато ми говори за деца, но аз естествено се дърпам, понеже той е още малък и няма грам акъл в главата. Кой знае дали след година ще сме още заедно. Винаги съм си представяла как гледам детето си сама и тази идея ми е харесвала. Естествено всеки има нужда от любов и човек до себе си. Аз лично работя от къщи на компютъра и искарвам сигурно една от най-високите заплати в БГ и смятам, че мога да понеса тговорността да гледам дете и да му осигуря нужните грижи и материални неща.
    Ако някоя моя приятелка забременее аз ще се държа с нея както преди и естествено ще гледам да и помагам с каквото мога.
    Kun min

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Eskapelle и аборт за тея майки.. родиш ли на 15 си пропиляваш целия живот.
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от IoNiiTyYy
    аз съм против 15-16 годишни "майки" 1. къде по света има некви ненормалници дето не знаят кво имат между краката да са с по 1 - 2 деца 2. повечето тинейджърки са без мозък и незнам как ще са "отговорни" да гледат едно бебе а трябва и да го ВЪЗПИТАВАТ че нали все пак и то е човешко същество е да и майките на тези ДЕЦА КОИТО ИМАТ ДЕЦА ще помагат ама няма да е същото.. абе нямам думи 3.правете какво искате аз все още се чудя как всъщност има хора дето ги плюят тоо в днешно време има такива разпоретини и мъже от тип загорял нещастник .. ама както казах правете каквото искате ... аа ии замалко да забравя тия дето всъщност искат раждат на по 14 - 15 - 16 кво ще правят когато станат на 21-22-23 ?! ще водят децата си на даскало ли ?! ОМГ я се осъзнайте малко ! като станете на 35-40 животът ви ще свърши защото като малки сте се чудили кво да правите !!
    Само ще ти кажа, че в Англия е практика да раждат по на 15-16(заради квартирата и помощите, които държавата осигурява). Но досто грубо звучат някои от вас. Искате да кажете да линчуваме момичетата, родили под 18 ли ?! Доста глупаво е - понякога обстоятелствата са фактор. Не мисля, че всички те са пропаднали и така нататъка, едва ли някога ще знаете как се е почуствала всяка една от тях и как животът им се е променил неочаквано. Просто е много лесно да се говори отстрани, това всеки го може. По-малко са тези, пренебрегнали себе си в името на това дарят и изгледат живот, когато даже те самите не се чувстват готови за това, както и да си изправят пред хора, мислещи като повечето от вас. Вярно е, че за всичко си има време и трябва да се пазим, но едва ли някой ще каже: "Баба ми е била безотговорна к***a и затова е родила баща ми на 17"...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darkflower
    Аз съм на 17 години и даже и да забременея сега бих го родила. Не ме интересува до такава степен дали момчето ще е с мен или не. То си зависи от него и аз не мога да го задължа да е с мен, ако не иска. Гаджето ми непрекъснато ми говори за деца, но аз естествено се дърпам, понеже той е още малък и няма грам акъл в главата. Кой знае дали след година ще сме още заедно. Винаги съм си представяла как гледам детето си сама и тази идея ми е харесвала. Естествено всеки има нужда от любов и човек до себе си. Аз лично работя от къщи на компютъра и искарвам сигурно една от най-високите заплати в БГ и смятам, че мога да понеса тговорността да гледам дете и да му осигуря нужните грижи и материални неща.
    Ако някоя моя приятелка забременее аз ще се държа с нея както преди и естествено ще гледам да и помагам с каквото мога.
    Евала. Хора като теб трябва да се уважават.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Bixel, е тя трябва не само да му духа на тоя батко...
    ShiZo, младите майки са доста лош показател в една държава. Помисли къде и кои раждат на по 14-15.
    В Америка масово повечето американки забременяват млади, че и бащите също са техни връстници не е само в България лично аз съм виждал вече около 30 профила на майки и бащи 90 набор, които очакват бебета дори са си сложили снимките от видеозона на профилни снимки във фейсбук

www.dragon.bg - елате цъкайте..

14-15 годишни родилки - българки с нормален статус - такова животно - нема! Ако има то това са изключително редки случаи, които нямат нужда от внимание.
    Казвам го защото 3 пъти в седмицата съм в родилен дом и постоянно се ровя в документацията на родилното отделение, имам достатъчно наблюдение за да направя една проста статистика. Първо - мамите там са 80% около 30, което лично на мен ми е тъжно. Няма да споря защо, но съм изградила мнение, градиращо се на много разговори с тях и лични преценки за това дали бих чакала толкова.
    Второ - аз майка под 16 до сега, освен по телевизията, на друго място не съм виждала, независимо от това дали е ромка.
    Трето - има майки, които се определят като млади при нас, те са на 17 или 18, но както виждам са съвсем зрели и отговорни. Веднага след като усетят ритането на бебето в корема си минават през онзи преход - тийнейджър-зрял човек и едва ли могат да се определят (а и хората които ги познават) като незрели за майчинство.
    Спорът е безсмислен.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Баба ми е родила майка ми на 17! Това по никакъв начин не и е попречило да си изживее живота както траа

Re: Мами на 15-16 години

Цитирай Първоначално написано от desi032
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче? Както и преди
    Как бихте оценили решението да задържиш дете на тъкава възраст? Като нерационално.
    Как трябва да се държат хората с тези момичета според Вас? Ами никак по-специално, всеки решава сам какво да прави с живота си.
    Познавате ли момичета в такова положение? Ами не, не познавам.

Все пак съм на мнение, че да родиш на 15-16 не ти прави чест... не е повод за гордост. По-добре е грешката да се поправи на време, отколкото после да страдат и майката, и детето. В тийн годините ние самите сме си деца още, не е време да ставаме родители, защото сме неспособни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

не виждам нищо лошо в това да си тийн майка аз съм на 16 по никакъв начин не съм лишена от вниманието на родителите си, не съм ромка в никакък случай , но след като забременях сарце не ми даде да убия детето си и след първия ултразвук вече бях влюбена в малкото човече вътре в мен сега малката кукла е на 1 месец и 14 дни след раждането определено станах много по отговорна и вече мисля че съм със савсем по-различен акъл от връстниците ми (нищо против тийновете но мисля че вече тийн периода го преминах) относно отношенията ми с бащата на детето... е думи нямам той е перфектен във всяко едно отношени и за напред си пожелавам само аз той и дето да сме живи и здрви и винаги заедно

Голям фен Аватара на notlike
    Ами, аз не мисля, че е много смислено да се прави дете на тези години. Разбира се, случва се гаф. И все пак съм твърдо ПРОТИВ аборта. Не може да направиш нещо и после да го убиеш. Всеки си носи кръста. Трябва да си много неприятна личност, че да направиш аборт на 16-17. Хората са казали - три пъти мери, един път режи. А иначе човек губи най-сладките си години от живота, за да гледа дете, но пък на такива хора казвам - евала. Да превъзмогнеш егоизма и да гледаш малък човек, това заслужава уважение
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Който каквото ще да казва,това е прекалено ранна възраст за бебе,момиче на тази възраст получава джобни от родителите си,спи в детска стая....за какво бебе става въпрос?!!!!
    Mи ще си делят детската стая

Въобще не е смешно, трагично е. На 15-16 си още дете. Дете не може да гледа друго дете. Човек първо трявба да отгледа себе си, да се изгради като личност, да получи образование, да стане финансово независим и чак тогава да мисли за деца. Наистина стават грешки, но за тях трявба да се взимат мерки на време. Едно дете не бива да бъде грешка. То трябва да идва на света с любов. Не е голяма философия да го родиш. Трябва да си способен да прецениш дали можеш да се справиш с грижите за него - физически и финансови, а също и с възпитанието! Това не е куче, което ако ти писне или почне да прави бели да го изгониш. Моя приятелка забременя на 17 (10 клас) и роди на 18. Бащата на бебето, с който имаше връзка 4 години я заряза бременна в 6-тия месец. Тя не завърши училище. 2 години след като аз завърших, тя още е 10 клас. Всяка година се опитва да учи вечерно и не успява да се справи с ходенето на работа и с грижите за детето й. Сама е. Майка й се сеща за нея колкото чужд човек би се сетил. Адски трудно й е. И все още не знам защо остави детето. Беше пълна отличничка, сега работи като сервитьорка и изнемогва ...

Цитирай Първоначално написано от pink94
    не виждам нищо лошо в това да си тийн майка аз съм на 16 по никакъв начин не съм лишена от вниманието на родителите си, не съм ромка в никакък случай , но след като забременях сарце не ми даде да убия детето си и след първия ултразвук вече бях влюбена в малкото човече вътре в мен сега малката кукла е на 1 месец и 14 дни след раждането определено станах много по отговорна и вече мисля че съм със савсем по-различен акъл от връстниците ми (нищо против тийновете но мисля че вече тийн периода го преминах) относно отношенията ми с бащата на детето... е думи нямам той е перфектен във всяко едно отношени и за напред си пожелавам само аз той и дето да сме живи и здрви и винаги заедно
    Aко смея да попитам, в какво се изразява грижата на бащата?

....

Прочетох повечето от мнениятя... Мога ли сега да ви запитам на кое точно се възхищавате? Представете си,че сте на около 40 години с дъщеря тинейджър и един ден тя ви поднася новината,че е бременна и иска да поеме отговорност за действията си - ще си задържи бебчето. Ами съжалявам, но според мен в този момент почти цялата отговорност ще падне именно върху вас. Малко са случаите,в които бащата е финансово обезпечен и може спокойно да поеме грижите за детето си,докато момичето се справи със завършването на образованието си. Неподкрепям абортите, затова мисля,че отговорността на тези тинейджъри трябва да се прояви в малко по-ранен етап - да речем още при взимането на предпазни мерки,или ако стане някакъв гаф - да се приеме спешно хапче.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Мами на 15-16 години
    сиганка или курва

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Еми ... познавам две момичета, станали майки преждевременно. Тъжно е, наистина. И двете са мои наборки, 92. Разликата е, че едната - В. роди, когато беше на 15, а другата - Р. когато беше на 17. И все пак и те според мен имат право на избор.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си