.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 125 от общо 125
    Не е правилно,защото сме още деца.към 21-22 години е абсолютно нормално,ако все пак бързаш да се задомиш.Тази възраст е за изживяване на емоции от по-друго естество,а не за гледане на деца .Според мен такива момичета които забременяват толкова малки,явно не са били възпитавани добре ,а и все пак както се казва:"Не прави нещо,ако незнаеш как"
    Моля,гласувайте за моя племенник http://mypufies.com/bg/stories/view?id=48
    Може всеки ден през 24 часа!
    Благодаря!

Re: Мами на 15-16 години

Моето мнение е такова:
    това са безрасъдни момиченца,които още не могат да мислят трезво,та вече взели деца да правят.Трябвало е да се подготвят за нападки няма начин...все пак големите знаят какви ще бъдат последствията от това да имаш дете на тази възраст-най малкото губиш голяма част от детството си,закоето после ще съжаляваш на тея години една такава пикла сама не може да се гледа,тръгнала дете да гледа.Всеки родител иска най-доброто за детето си - да се изучи,след това вече да мисли за деца и т.н.Аз лично ако имах такава дъщеря обидите ще са и малко,направо шамарите ще играят
    teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
    I am done!

Познавам такова момиче.Тя роди,когато беше на 15.
    За мене да родиш на 15-16 години не е по-различно от това да родиш на 30 примерно,стига да си достатъчно зрял да поемеш отговорност за детето си.Има много такива момичета и с помощта на близки и приятели се справят,защо трябва да ги съдим?Няма нищо нередно в това да родиш,ако си достатъчно зрял след това да се грижиш за това дете.Противни са ми майки,които оставят децата си в домове за сираци.Това е проява на малодушие и егоизъм.И аз не искам да имам деца,нито сега,нито занапред,но ако съм си позволила да забременея и да задържа детето,не бих го оставила в дом.
    Ако момичето е някоя лигла,която още разчита за всичко на мама и на тати и се ебе само,за да е готина-тогава не е правилно да задържи детето и по-добре да направи аборт.Но ако е някое отговорно и зряло момиче,което е готово да поеме отговорност за действията си-няма нищо нередно в това да роди.От нея дори би могла да излезе страхотна майка. Общо взето-не съдя младите майки,отношението ми към момиче,забременяло на тази възраст с нищо не би се променило от това,което е било преди забременяването и по въпроса дали е по-правилно момичето да направи аборт-зависи от самата нея.
    Fashion is my passion.

Град
    Мързелград
    Случва се това да стане при невнимание или спукан презерватив.Вярно е,че роднините и близките трудно биха могли да свикнат с факта,че момиче на 15-16 чака дете при положение,че то още е дете-тийн.Майката на мой съученик/14/,го е родила на 16 годишна възраст,но както се разбира си е жив и здрав.Аз лично ако познавам такова момиче никога не бих го отхвърлила или нещо друго,а напротив-ще я подкрепям.Все пак това е един нов живот-твоето дете и е най-голямата грешка ако го махнеш само заради това какво ще кажат хората.Такъв момент има в "Железния светилник",който я е чел знае.

Само от заглавието - ужасТ
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Re: Мами на 15-16 години

Цитирай Първоначално написано от desi032
    Здравейте на всички мами,
    реших да пъсна тази тема защото такива момичета вече не са рядкост.Но повечето 15-16 годишни щом разберат че са бременни решават веднага да правят аборт но има и доста изключения.Аз познавам няколко такива момичета който решиха да задържат децата си но за съжаление явно повечето хора не взимат присърце тийн майките.Много убиди и нападки се изсипаха върху тези момичета от приятели, познати и дори от роднини в период в който имаха най-голяма нъйда от подкрепа.След толкова перипети две от тези момичета отидоха да живеят по села а едно даже направи аборт в последния момент, защото не можа да издаржи на на постоянните коментари и убиди.Приятелите на тези момичета ги изоставят,а хората говорят лошо по тяхен адрес.
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче?
    Как бихте оценили решението да задържиш дете на тъкава възраст?
    Как трябва да се държат хората с тези момичета според Вас?
    Познавате ли момичета в такова положение?

Раждането в по-ранна възраст е изключително ценно в днешните времена на демографска криза. Добре е да се насърчава, колкото се може по-ранното раждане при етническите българки, естествено поне на 14-15-16 години, за да не бъдем заличени като нация.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Дете да гледа дете, не се връзва..........Най-често родените деца остават без истинско семейство, а от там идват и проблемните деца, вандалчета и подобни.............

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от naN
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче?
    отношението ми не би се променило,въпреки,че може да погледна на нея с други очи
    абсолютно безотговорно към бъдещето на даденото момиче...може да звучи егоистично но първо да помисли за себе си-как без образование,работа или стабилен партньор ще осигури прилично бъдеще за детето и себе си....пък и дори момчето да е отговорно камо ли на тази възраст двамата ще са психически подготвени да се грижат за друго същество-като още едвам се грижат за самите себе си...аборта е грях,но грехът,който едно момиче прави пред себе си задържайки нежеланото дете е съсипвайки целия си живот,затривайки мечтите и плановете си е още по-сериозен....
    Познавате ли момичета в такова положение?
    да

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Ами моето мнение е че тийнове+бебета не е добра комбинация.Деца да гледат деца никак не ми се нрави.Първо това са най-хубавите години училищни и изобщо.За момичетата, които все пак преодолеят егоизма за разлика от мен Трябва да се уважават.Аз лично не бих се натоварила с така отговорност, но всеки да съди по себе си и по възможностите си.

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Град
    Разград
    Хм знаете ли аз съм на 17 и майка ми е била също на тази възраст когато ме е родила... мога да ви кажа, че винаги родителите ми са се грижили и продалжават, разбира се да се грижат страхотно за мен. Никога не ми е липсвало нищо и винаги съм се чувствала мн обичана. Освен това, мн ме кефи тва, че е млада и винаги ме разбира с нея мога да говоря като с фр. на моета възраст. Сега тя е на 34 има си образование стабилна работа, баща ми дори има собствен бизнес, това, че майка ми ме е родила по-рано не е повлияло лошо в нито един момент от живота ми. Майките на приятелките ми вече са по на 40 45 ииии просто нямат какво да се кажат нянкак си всеедно живеят в различни светове докато майка ми се даржи мн. яко мога да говоря с нея за всичко..
    Доколкото за мен аз не бих родила толкова млада ... (по простата причина, че не искам деца.. )не е за мен

Град
    Смолянската галактика
    15-16 годишни майки... Един вид дете да гледа дете...
    mmmmmmm

Приятелката ми е почти на 17,и е бременна в 4тия месец. Не съм искал да става естествено,но се случи. Сега съм доста щастлив,въпреки,че някои от познатите ми ми се смеят... Но,честно казано не ме интересува какво мислят. Обичам я прекалено много, и смятам че това е достатъчно.
    You me at six

Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Приятелката ми е почти на 17,и е бременна в 4тия месец. Не съм искал да става естествено,но се случи. Сега съм доста щастлив,въпреки,че някои от познатите ми ми се смеят... Но,честно казано не ме интересува какво мислят. Обичам я прекалено много, и смятам че това е достатъчно.
    Ще имаш нужда от много късмет, за да изгледаш дете! И не само. Ако не е тайна на колко години си ти? Всеки на този свят се смее на това, което не разбира, но някой ден и той разбира какво ти е на теб защото рано или късно и на него ще му се случи нещо, което ще запомни цял живот! Това е то съдбата, по-добре човек да си мълчи за да не се окаже че това което казва му е изиграло лоша шега в тоя живот. Успех ви желая
    Цитирай Първоначално написано от knas90
    15-16 годишни майки... Един вид дете да гледа дете...
    Хора, които правят секс не са деца вече!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^Те и 10-11годишните циганки правят секс,въпреки че сигурно и цикъл нямат още..но са деца

WOW

Аз съм абсолютно сигурен че да си майка на 15,16 е нещо НЕПОСТИЖИМО... Още повече най-честите подобни "майки" са циганките, които експлоатират децата си за да взимат социални и ги карат да просят абе въобще грозна картинка... Хората правят ядронен колайдер, преоткриват физиката, а ние седим и обсъждаме дали е нормално да си майка при положение, че не си дори леко кадърна. Това да отгледаш деца не е хич просто, иска грижи, труд и пари. Не джобните и не от социалните, трябва да се постави пример на детето, не живот от ден за ден... Така че заключвам с това. Ако си на 15,16 и си бременна, аборт! Не се чувствай гузно... Момчетата избиват по тази логика четирилони хора, ако се съди по сперматозоидите, които никога не стигат до яйцеклетката...
    Don't allow people to destroy your dreams.

Предполагам има изключения , които могат да се погрижат за децата си въпреки възрастта ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Най-добрата ми приятелка забременя няколко месеца преди да навърши 17.В този случай и казах,че решението си е нейно,все пак след 1 година става на 18.На майка и беше трудно,но беше с нея.. Баща и го прие по тежко.И разбирасе както накрая става.. тя направи аборт и се раздели с момчето..

По темата: не бих нападала такива момичета,които са били с човека,който обичат и са забременели дори по погрешка..

Но за тези,които спят безразборно с който им падне и забременяват .. за тях няма да говоря

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Всеки си има право на избор и всеки сам си носи последствията..Аз няма да защитя тези "майки"..,Та да му се невиди,какви майки са това,та те са ДЕЦА..не умеят да се пазят все още,а ще гледат и възпитават дечица..Бременността не е само да "надуеш"корема..това е промяна на психика,на мислене,на живот...Най-големият дар за една ЗРЯЛА жена.Това е отговорност...Нима една незряла всe още пикла на 15-15,която не е могла да си държи краката затворени rли поне да се беше опазила..тръгнала да гледа бебе..Абе айде моля ви се,да ви имам и мисленето..това ДЕЦА ДА РАЖДАТ ДЕЦА няма да го приема.Човешкият живот не е игра..
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    изобщо не съм съгласна с изречението "дете не гледа дете", по простата причина, че за да му се наложи на едно ДЕТЕ да отглежда своето значи е правило СЕКС, а щом го прави иска или не ще му се наложи да понесе последиците!

а на всичкото отгоре забременява и решава да "изхвърли боклука" а.к.а. да направи аборт... това да не е почистване на стаята?! това е живот! нов, нямащ-вина-за-нищо живот! щом "детето" се ебандури като оттървано после ще подсушава и храни челяд! не може недорасляци да са големи като си разтварят краката или си врат оная работа, но ако стане сериозно "о, ама аз съм дете още, как може, не, не, ще направя аборт" и всичко било решено...

отговорност му е майката! нямам нищо против момичета, които раждат на тази възраст - по-скоро бих им се възхитила, ако успяват да отглеждат детето си, да го възпитават! така биха показали, че са зрели, осъзнават какво им се случва, а и нищо не им пречи да обичат детето си! интересно ми е какъв човек би се присмял на такова момиче? някой, който баща му му дава парички всяка неделя в осем вечерта,докато си играе игрички на компютъра,нищо че вече е на 20! такъв, който не е видял нищо от сериозността на живота!

всеки от нас си носи последиците от действията си

Как Вие бихте се държали с едно такова момиче? Как да се държа? Всеки сам избира какво да прави. Зависи от ситуацията, има момичета, които не по своя воля раждат и зачеват. А има и такива малоумни кифли, които се про*бават от 13 годишни и после не стига, че вършат глупости, които дори не осъзнават, ами схващат, че са бременни чак след третия месец, е какво да ги съжалявам ли? Всеки има глава на раменете, като си решил да отвориш краката си на 15, то поне бъди достатъчно информиран.
    Аз не бих. Оценявам го, като безумие. Наистина. Зависи от човека и приоритетите му, от родителите му, от средата, в която живее.
    Зависи от ситуацията и начина на забременяване. Познавам момиче, което в момента е на 20 и има 4 годишен син, но тя се напи и си легна с първият срещат в дискотеката, как да се държа? Да й се възхищавам ли? Не искам да ти казвам как ми изглежда. Но има и момичета, които забременяват от насилници, не бих ги гледала с лошо.
    Познавате ли момичета в такова положение? Познавам,да.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Как Вие бихте се държали с едно такова момиче? Как да се държа? Всеки сам избира какво да прави. Зависи от ситуацията, има момичета, които не по своя воля раждат и зачеват. А има и такива малоумни кифли, които се про*бават от 13 годишни и после не стига, че вършат глупости, които дори не осъзнават, ами схващат, че са бременни чак след третия месец, е какво да ги съжалявам ли? Всеки има глава на раменете, като си решил да отвориш краката си на 15, то поне бъди достатъчно информиран.
    Аз не бих. Оценявам го, като безумие. Наистина. Зависи от човека и приоритетите му, от родителите му, от средата, в която живее.
    Зависи от ситуацията и начина на забременяване. Познавам момиче, което в момента е на 20 и има 4 годишен син, но тя се напи и си легна с първият срещат в дискотеката, как да се държа? Да й се възхищавам ли? Не искам да ти казвам как ми изглежда. Но има и момичета, които забременяват от насилници, не бих ги гледала с лошо.
    Познавате ли момичета в такова положение? Познавам,да.
    +1

Не познавам обаче аз такова момиче.

Повече от фен Аватара на meli2001
    Град
    Ruse,Bulgaria
    Аз не познавам никой друг освен циганките който имам вече трето на 15 години
    просто биг ги избила всичките!
    Anyone can cook! Angel forever!

Цитирай Първоначално написано от meli2001
    Аз не познавам никой друг освен циганките който имам вече трето на 15 години
    просто биг ги избила всичките!
    Недей с лошото де.
    мелодии за gsm картинки за телефони

Това как бих се държала с такова момиче не зависи от това дали е бременна, а какъв човек е. Ако е някаква кифла или простакеса дето се прави на много зряла няма да ми е толкова на сърце, но предимно ще е заради персоната й... Инциденти се случват, някои пък имат желание, други ги насилват, но наистина факт е, че бременните момичета на 15-16 години стават все повече... Не бих искала да ми се случва някога такова нещо защото, ако реша да направя аборт, ще се разкъсам вътрешно, а ако запазя детето най-вероятно ще проваля бъдещето си и може би бъдещето на бащата... Но не става дума за мен в момента.. Мисля, че трябва да имаш доста силна воля за да решиш на 16 да родиш дете... или доста голям инат.. например.. Имах учителка на разменни начала от Америка, чиято братовчедка ( на 16 ) беше забременяла... Същата тази братовчедка е диагностицирана като биполярна и не е разбрала, че е бременна до шестия месец. В началото мислела да даде детето за осиновяване, но в крайна сметка решила да задържи детето, понеже е щастлива в момента.. ( нали като си бременна и се отделят повече хормони, които те правят щастлив ) Едно момиче от моя випуск, което обаче е година по-малко.. забременя преди година и нещо, тоест на 15 и направи аборт и най-глупавото е, че го разправяше на всички едва ли не се хвалеше.. или може би търсеше съчувствие, не знам... Самото момиче е много гаден характер и хората не приеха добре забременяването и аборта й, но една позната също забременя .. на 17 - 18 .. за бала си беше с огромен корем, но двамата с бащата са заедно и искат детето, не че е било планувано, но мисля, че ще се оправят, а и хората страшно много им се радват. (= Та най-общо казано да забременееш и родип на 15-16 е или въпрос на поемане на отговорност и проява на страшно силна воля и прекрасни качества или израз на огромната ти простота.
    I can feel the night beginning
    separate me from the living

understanding me
    after all I've seen

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си