- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дайте някакви предложения за добър метъл?
Търсих из песните нa pain да си харесам нещо, но без успех. Групи на които песните им ми харесват са на - Ill Nino, disturbed, просто песни с тръпка търся, а в тея групи има доста такива. Ако може ми предложите някоя друга такава група или един списък с добър тип песнички.
Трябва да те правим трю. Пробвай с Джудас. Ако не си ги чувал: Judas Priest. Албум: Painkiller.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Послушай го ,няма да сбъркаш други банди ,ами като за начало Pantera ,Trivium,Metallica(първите албуми).Първоначално написано от PainMonopoly
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Само 2 песни ще кажа![]()
1. Cradle of Filth - Devil Woman
2. Cradle of Filth - Nymphetamine
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Да, щом си по Дистърбд РАТМ може да ти харесат.
Пробвай също така Killswitch Engage, Lamb of God и Мachine head, може и да ти харесат тези, защото са ти в музикалното предпочитание.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Last.fm ще ти свърши работа xD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞