.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Лошо ли е

Лошо ли е

xora lo6o li e prezervativite da stoqt v djobovete ili v portmonetata? i lo6o li e ako sa stari gore dolo 5 meseca nqkude

за първото не е лошо
    за второто не знам наистина, но според мен така има по-голяма вероятност да се скъсат... САМО предполагам де

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    за първото не е лошо
    за второто не знам наистина, но според мен така има по-голяма вероятност да се скъсат... САМО предполагам де
    Четох,че не е никак хубаво да се държат в джоба или портмонето!Не си спомням къде,но съм сигурна,че съм го виждала А за тези,които пазиш от 5 месеца....аз лично не бих им се доверила
    offline forever!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Оффф дръг ги 1 година пък чак тогава ги ползвай .Няма значение каде ще ги държиш стига да спазваш срока им на годност.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе още ли ползвате презервативи... я стига ... искам още теми стил
    "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ"
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ"
    не се плашете момичета! помагате на родината си да излезе от демографската криза за добро е! пък тъкмо повечето 13-14 год госпожици ще осъществят мечтата си да си имат по малка сестричка
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ"
    може и теми "заразен ли съм с СПИН" затова замислете се преди да извършите подобна глупост ..

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Важно е:
    1. Да не им се нарушава опаковката
    2. Да не се ползват след срока на годност.

Ако ги държиш в джоба при ключовете, като нищо може да преебеш опаковката. Препоръчвам да си ги държиш в кутийка, ако ги разнасяш.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    и 5 месеца да ги е държал/а,ако срока им на годност е примерно до 2010 година няма проблеми нищо им няма.в джобчето мисля,че е рисковано,ако трябва да избираш между джоба и портмонето по-добре второто.ама за най-сигурно си ги дръж вкъщи в някакво 'защитено" местенце и ги вземай,когато ти потрябват.не си прави експерименти

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    и 5 месеца да ги е държал/а,ако срока им на годност е примерно до 2010 година няма проблеми нищо им няма.в джобчето мисля,че е рисковано,ако трябва да избираш между джоба и портмонето по-добре второто.ама за най-сигурно си ги дръж вкъщи в някакво 'защитено" местенце и ги вземай,когато ти потрябват.не си прави експерименти
    е от къде да знаеш кога ще ти трябват? то като дойде не пита
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    затова дадах два варианта - в портмоненцето или вкъщи

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    за първото не е лошо
    Четох,че не е никак хубаво да се държат в джоба или портмонето!Не си спомням къде,но съм сигурна,че съм го виждала
    ми не знам
    а спомняш ли си защо не е добре там да се държат ?
    аз ако нося, ги слагам в портмонето

Лошо е само, че 5 месеца не си топил чушката

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Абе я направо пийте ЕСКАПЕЛЕ за да сте здрави

Re: Лошо ли е

Цитирай Първоначално написано от Bebeto666
    xora lo6o li e prezervativite da stoqt v djobovete ili v portmonetata? i lo6o li e ako sa stari gore dolo 5 meseca nqkude
    В джобове но не на дънки, там не може, защото може да седнеш върху тях (ако са задни), или кой знае кво, в джобове на яке, може. Портмонетата също не може, защото може да се притискат... абе цаката е да не се притискат от някъде.

Естествено,че има значение къде се държат.
    Нали могат да се повредят,да се спука опаковката и така ипрезерватива.
    Трябва да е на място,където си сигурна,че ще си остане здрав
    А за колко време си стоят,че те нали си имат срок на годност.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ми не е лошо да се слагат в джобове или портмонета, стига да знаеш че няма да паднат или че има нещо което може да ги пробие там.А за това колко са стари се гледа срока на годност.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз съм чувала ,че не е хубаво да се държат в джоб или портомоне а за второто просто гледаш срока на езтичане на годноста
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

държа си презервативите в портмонето! може ли да съм бременна

Цитирай Първоначално написано от 1ov3m3
    Пий Ескапеле незабавно !!!!! Ако не го изпиеш те чакат близнаци Бива ли такова нещо.....
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Пий Ескапеле незабавно !!!!! Ако не го изпиеш те чакат близнаци Бива ли такова нещо.....
    благодаря сега щи се направя 3 теста по един да всяко от близнаците и един за всеки случай

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    благодаря сега щи се направя 3 теста по един да всяко от близнаците и един за всеки случай
    Казах близнаци не тризнаци
    A.D.I.D.A.S.

Хах повярвай ми мнгоо по-лошо е д анямаш презервативи и при нужда.. да оплексаш нещата.. А то си пише срок ан годност гледай! сега 5 месеца да сотят ама зависи от преди колко време са произведени! може д аси ги взел пресни пресни..ама може и по-старички така че

В джоба или портмонето вероятността да се спука е по-голяма, за другия въпрос гледай срока на годност.

Надупчи опаковката с една игла и стават вечни.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си