- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- влизането по мачове
не съм сигурен дали това е раздела, но все пак - на 14 съм и много обичам да ходя на мачове. Всичко си е супер, ама стигна ли там до ушевите на входа, става тегаво. Вярвам, че не съм единствения, на когото му правят проблеми за годините. Споделете сега как ги ментите там, за да влезнете!
Интересното е, че преди няколко години ходех сам и никой не ми правеше проблеми, а сега ме гледат, все едно съм им седнал на яденето.
аз на времето на влизане винаги се разговарях с някой чичка и пролеми от тва естество не съм имал![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Ъъъ...
И на мене са ми правили доста пъти проблеми, даже ми се е налагало да заобикалям или прескачам.. Иначе съм виждала как преди мене, са влизали 7-8 годишни лапенца, без проблем..![]()
Освен да заговориш някой чичка на влизане, или ако ходиш с някой по-голям, предполагам, че няма те занимават.![]()
точно, влизаш с някой възрастен ....
то по-големият номер е да влезеш без билет![]()
миналия път на левски - цска
имате ли 18?
-така като ни гледаш имаме ли?
-не можем да ви пуснем...намерете някой, с който да влезете
намерихме първите 2ма (мн пияни)
и тия
-тва баща ти ли е?
-да
-от кога
-от 5 минути
-добре айде влизай
![]()
преди вярно не правеха такива проблеми![]()
Че то не трябва ли да имаш 16, за да те пускат по мачове ?![]()
и аз така правя, ама някой път не вярват, глупости, правят се на мъже пред мене, като че ли много им пука с кого съм.
на 14г. имах ебати и циците и никой не ми праеше проблем![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
Преди 2 трябваше да се разправям с госин пулицай, за дето нямам 18. Друг път не ми се е случвало. Не че съм редовен де, но...
В крайна сметка "номера" с чичкото, винаги ги задоволява.![]()
Правят когато ходиме... 3-4 човека сме, но никой няма 18 и като ни питат дали имаме придружител казваме, че е влезнал и ако не повярват почваме да се разправяме докато половината сектор, който се е събрал зад нас на опашката не се разкрещи и ни пускат
Този който не пада, не се изправя.
по-голям номер е да влезеш с боеприпасите без да уговорка с полицията..Първоначално написано от gsh
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.