Ами...Нещата Са Следните!Историята е Дълга...Надявам се все пак някой да ми обърне внимание и да ми помогне.. защото.. НАИСТИНА СЪМ ГО ЗАГАЗИЛ!ЩОМ СТИГНАХ ДО ТУК!! ;(
Започвам От... МНОООГО ДАЛЕЧЕ..
Мойта Компания е от 5 човека!С 2ма от тях съм израстнал от мн мъничък... от Яслата... с другите 3ма се познавам от... около 10 години!Единия от 1вите 2ма се казва Кирил - Чико... А друг от ДРУГИТЕ 3ма.. е Валентин - ПУХИ!До тук добре.. и ясно.. не се чудете защо казвам тия неща.. ще научите в последствие!
Незнам си Кога... Пухи запознава Чико с 2 момичета - негови... Колежки от Университета!Едното момиче страшно много си харесва Чико - момичето се казва Валя!Започват да излизат супер мн!2-ТЕ СА ОТ БУРГАС!!А ние сме от София!
Една Хубава Лятна вечер... точно 31 Юни срещу 1ви Юли вечерта.. тръгваме 3мата за Бургас!Единия да се види с едното момиче... Чико да се види с Валя!Стигаме ние...а АЗ... КАКВО ПРАВЯ ТАМ ЛИ..?!И АЗ ТВА СЕ ПИТАХ!Както и да е...
С Валя се сдушихме... и се оказа... печена..!Тръгнахме си на 1ви Сутринта рано.... и такам..!Аз си сложих Валя на Безплатни минути по телефона.. и си гукахме яко...!Тя беше.. доста влюбена в Чико!!!Една вечер й звъня... а тя се беше събрала с некви нейни приятелки..И.. понеже съм си доста устат... започнах да си говоря с всички тях..какви ли не простотий!Стигнах.. до едно момиче... с което.. си говорихме.. 4 часа по телефона!Казва се Христина - Хриси или Хруси.. така й викат!Сложих и нея на безплатни... като започнах.. САМО С НЕЯ ДА ГОВОРЯ!ПО АДСКИ МН ВРЕМЕ НА ДЕН.. НОЩ.. И КВОТО И ДА БИЛО!Започнахме да си пишем...и.. се оговорихме... да изчакам да си дойде в София.. ЗАЩОТО ТУК УЧИ - в Софийския..!
На 5ти Септември си дойде.. а на 6ти се видяхме.. И ТОГАВА ТРЪГНАХМЕ!Започнахме всеки ден да се виждаме.. всяка вечер.. аз ходех в квартирата на ХРИСИ.. ВАЛЯ... И ТАНЧЕТО.. (3тата съквартирантка)
Сичко беше.. мн красиво.. и аз усетих как.. започнах да се влюбвам!Имаше и някои препятствия... не може без тях.. имаше и мн красиви моменти!
Като цяло.. Хриси е доста затворен човек!Малко споделяше...Трябваше всичко аз да въртя в тая връзка... винаги тряаше аз да я подбутвам... но.. все пак ми харесваше с нея..!Една единствена вечер сме се карали.. и то даже не се карахме.. а аз й казах доста неща които не ми харесват.. заради което я разплаках.. и все пак ми тежа на съвестта..!Но не можеше да не й ги кажа...Общо взето че... Тя е супер безразлична... Няма Инициатива от нейна страна.. супер затворена.. и тем подобни неща!Тя тогава през сълзи ми каза че... тва е чертата която мн мрази в себе си.. защото... не знае как да си изразява чувстват.. понеже никога до сега не е имала по-сериозна връзка!Както и да е.. всичко Хубаво до тук....
Докато.. не дойде... 9ти ФЕВРУАРИ!
9ти Февуари (Понеделник) - Сутринта - моя приятел.. Чико.. ми споделя че.. не тряа да им имам мн голямо доверие.. и аз.. от любопитство.. започнах да го разпитвам.. ЗАЩО ЗАЩО ЗАЩО!!!А всичко започна от там.. че му казах че ТОЧНО ПРЕДИ НЕГО СЪМ ГОВОРИЛ С ХРИСИ!
Той ми сподели че.. тряа САМ ДА ВИДЯ ТОВА КОЕТО ТОЙ ЗНАЕ!!!
Вечерта се прибрах... и.. се видяхме с него.... дойдохме в нас... и.. той изтегли от Пощата си... някъв Word - file!
Всъщност тва беше Хронологията между Хриси и Валя от Юли.. до 31 Декември в Skype!
Отне ми 3 часа да я прочета... и определено не останах очарован!И ДО МОМЕНТА МИ СЕ ИСКА ДА НЕ БЯХ Я ЧЕЛ.. И ВСИЧКО ДА ВЪРВЕШЕ КАКТО ПРЕДИ.. ЗАЩОТО НАИСТИНА БЯХМЕ АДСКИ ДОБРЕ!!!ОСОБЕНО ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР КОГАТО БЯХМЕ ЗАЕДНО!
Та...за Хронологията - Хриси през тва време беше говорила адски гадни неща за мен.. което ме потресе....!Вдигнах в същия момент телефона.. обадих й се.. и напрайх грешката.. разкрещях се... разобличих я... и.. започнах да й се карам....!Бях в правото си.. НО НЕ ТРЯАШЕ ДА ГО ПРАВЯ..!БЕШЕ ГРЕШКА!И ТО ФАТАЛНА!Нагрубих я... но.. както и да е..!Затворихме телефона....!
В Сряда не издържах и й се обадих!Тя ме беше блокирала в Skype..!Уговорихме се... в Петък да се видим.. за да се разберем.. КАКВО СЕ СЛУЧВА И КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ МЕЖДУ НАС!Ето от този ден насам... АЗ НЕ СЪМ СЕБЕ СИ!
Видяхме се в Петък... а тя беше решила... да празнува... ТРИФОН ЗАРЕЗАН.. а не... СВ.ВАЛЕНТИН! ;(
Бяхме в Mall Of Sofia и... ми хрумна на момента... заведох я до Магазин "БУКЕТ" и й подарих една кърваво червена Роза.. като... още преди да й я подам тя се разплака!Започнах да й говоря колко мн я обичам.. как тя е единствното нещо което за мен е важно в момента!Как тя е част от мен.. и ако си отиде.. аз няма да съм това което съм бил докато съм с нея..!Казах й че... единственото нещо което искам.. е да съм с нея...!Не ме интересуват ХРОНОЛОГИЙ.. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА АБСОЛЮТНО НИЩО!Нека просто да си дадем още един шанс.. защото.... НЯМА ПЕРФЕКТНИ ВРЪЗКИ!1 ЧАС И ПОЛОВИНА НЕ УСПЯХ ДА Я УСПОКОЯ... но и й говорех за... чувствата ми към нея..!За това какво съм усъзнал след като съм затворил телефона!Какво Означава тя за мен!Първия човек който УСПЯВАМ ДА ОБИЧАМ...!А ТЯ.. - ПЪРВИЯ ЧОВЕК КОЙТО УСПЯ ДА СТИГНЕ ДО СЪРЦЕТО МИ.. И НЕ САМО ТОВА... А И ТОЛКОВА ДЪЛБОКО!Никога не съм я ревнувал.. понеже съм такъв човек!Не мога да ревнувам...по простата причина че.. съм сигурен в себе си... или може би.. ДО СЕГА БЯХ! ;( Никога не съм я проверявал... никога не съм се съмнявал в нея.. имал съм й пълно доверие.. и сега й имам пълно доверие..!Искам просто да сме заедно!
Тя не поиска 2ри шанс...!Причината - СТРАХ Я Е ДАЛИ ЩЕ Й ИМАМ ДОВЕРИЕ!
И до ден днешен.. не сме заедно!А аз се измъчвам Хипер Много!Никога не съм плакал за момиче...ЕТО ЧЕ УСПЯХ И ДО ТУК ДА СТИГНА!В Продължение на по-малко от 1 седмица... аз не ядях.. не спях.. не говорех... отслабнах с 3-4кг.... бях пребледнял... нямах вид.. всяка вечер - СЪЛЗИ!
Една вечер не издържах.. и започнах да й пиша.. какво става между нас... а тя ми каза.. че... искала време!Искала време да помисли какво всъщност иска да прави.. - дали да е с мен.. или не!И АЗ дадох дума - НИКАКЪВ КОНТАКТ С НЕЯ....!ПРОСТО ЩЕ ЧАКАМ ДЕНЯ В КОЙТО ЩЕ СЕ ОБАДИ.. И ЩЕ МИ КАЖЕ - "ИСКАШ ЛИ ДА ИЗЛЕЗНЕМ"..... а АЗ ще знам че това ще означава - "ИСКАШ ЛИ ДА СМЕ ПАК ЗАЕДНО.. ЗАЩОТО АЗ СЪМ ГОТОВА!"
Не знам защо в Хронологията е писала такива неща.. но наистина.. вярвам че има нещо към мен.. и то силно.. защото... няма човек който да е 5 месеца с друг човек.. И ДА НЕ ИЗПИТВА АБСОЛюТНО НИЩО!!!
+ тва.. имам очи... и знам да преценявам моментите и хората!Немога да разбера също и.. защо го прави!Иска да се докаже пред себе си.. или какво!Каза ми.. : АКО ИСКАШ ДА ИМАШ НЯКВА НАДЕЖДА ДА СМЕ ПАК ЗАЕДНО.. НЕ МЕ ПРИТИСКАЙ..!НЕ ИСКАМ ДА ТЕ КАРАМ ДА МЕ ЧАКАШ...ЗАЩОТО ТАКА ИЗЛИЗА ЧЕ СИ ИГРАЯ С ТЕБ!ПРОСТО МИ ТРЯБВА ВРЕМЕ...!
Вчера... излезнах с Валя... и си говорихме... за нея.. и за това какво й е споделила.. КОГАТО ВАЛЯ Я Е ПОПИТАЛА...!Тя Иначе относно нашата връзка.. почти не говори.. кви са ни отношенията...!За всичко останало..само не и за това..!ТОВА Й Е И ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ.. - НЕ Е СВИКНАЛА ДА СПОДЕЛЯ КОГАТО НЕЩО НЕ Й ХАРЕСВА!Та.... Излезнахме с Валя...и Валя... ми каза.. същото което и с Хриси си писахме последната вечер.. ЧЕ И ТРЯА ВРЕМЕ..и.... ЗА МОМЕНТА... й било по-добре сама!
Едно не мога да разбера.... това ЗА МОМЕНТА... го използва доста често!И.. оставам с убеждението че.. си оставя НЯКВА ОТВОРЕНА ВРАТИЧКА... или аз се залъгвам...!
Въпроса ми е.. - моля ви.. помогнете ми... мога ли да имам надежда... или.. всичко е загубено!Не искам да ми казвате.. ЗАБРАВИ Я.. и тем подобни ЗАЩОТО НЕ МОГА!!!Просто споделете вашите виждания... и.. предполагам.. момичетата ще бъдат по-компетентни!
РАЗБЕРЕТЕ - ИСКАМ ДА СЪМ С НЕЯ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА И... ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА НЕЯ ДО КРАЙ!ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ ПРОСТО КВО ДА ПРАВЯ.... ;( [/b]