Цитирай Първоначално написано от Slunceto46
И Аз за това се замислих..!Ако наистина искаше да прикюлчим всичко.. нямаше да говори, че й тряа време..., че ЗА МОМЕНТА й е по-добре сама!Тва не са конкретни отговори!+ тва.. когато се видяхме в Мола - й казах : ПОГЛЕДНИ МЕ В ОЧИТЕ И МИ КАЖИ, ЧЕ НЕ МЕ ОБИЧАШ!
Тя обаче не успя да го направи..!
Все си мисля, че и Валя има няква вина.. защото тя скъса с Чико...по същото време по което се скарахме с Хриси!Разликата е там, че Валя се опитва да го забрави...защото при тях нещата седят по КОРЕННО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.. тва няма значение.. но... начина по който се опитва да го забрави... е доста странен.. и се опасявам, че.. Хриси се опитва да прави същото защото гледа от нея!Валя се напива всеки ден.. КАРА ХРИСИ И ТАНЧЕТО (3тата Съквартирантка) ДА ИЗЛИЗАТ НОН-СТОП...и не знам дали точно тва не допринася.. нещата да са такива каквито са в момента!Не знам....
Не разбирам каква е връзката щом Валя е скъсала с Чико,Христина и тя да къса с теб...незнам,обаче всеки си го преживява по различен начин.Те са си приятелки нормално е да се подкрепят,но не мисля,че Христина би се повлияла толкова много от поведението на Валя и да се държи по сходен начин,защото не виждам логика,щом ти сам казваш,че нещата при Валя и гаджето и са седяли по коренно различен начин от вашите отношеня.И все пак това,че са заедно и се напиват ала,бала,това според мен не значи,че тя се опитва да те забрави,може би само да се отпусне,да се почувства свободна и именно да реши какво иска.Не се заглеждай в това каквото прави,ако трябва и ти прави така...прави си кефа Ако може дори отиди с тях на дискотека или нещо незнам,забавлявай се и ти покажи и,че неискаш да я притискаш и в същото време ти пука за нея.Постепенно,бавно,но сигурно се доближавай до нея и може би ще има успех