- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Е тва да ме покани на кафе ше му е най-голямата грешка-просто много говоря![]()
Бих приела,ако ми допадне на външен вид и не е с 30 години по-голям с вид на педофил![]()
Бих припаднал.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Prestigi0
А за катерушката какво ще кажеш?
![]()
Има един такъв сладур в училище и всеки ден се надявам освен "Здравей!" да ми каже и "Може ли кайпа ти ?" Ама на не пита.![]()
Може и тази заради, която си пуснал темата да и мисли същото
![]()
ДаноПървоначално написано от tedi_hi91
А и се надявам скоро да разбера. ХАХА направи 32 каратова усмивка на лицето ми.
![]()
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Първоначално написано от Prestigi0
![]()
случвало ми се е и то не веднъж.. ами ако човека ми допада ми става хубаво че е заинтересуван от мен и че има смелостта да ме заговори.. това само доказва че наистина е заинтересуван.. а ако е някой който неискам.. просто ще го отрежа..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ем сега щях да се съглася да излезнем ама няма да пропусна да му кажа 4е си имам гадже...а ако нямах гадже щях да съм влюбена в някой идиот и това мом4е щеше да има малък шанс с мен...ама все пак бих се съгласила поне за приятел да го имам
I can't stop myself from loving you <3
ако ме кефи ще си дам скайпа... но пак мн зависи... в момента съм обвързана... и нз..
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от mysterious93
![]()
ами ако е готин много ясно, че ще се съглася, но иначе бих се подиграла или да се изсмея иронично..![]()
Бих му дала скайпа си и ако ми харесва ще изляза с негообичам такива срещи...ноо никога не ми се е случвало
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Ами айде късмет.Първоначално написано от shmatka888
![]()
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Ако ми хареса на въшен вид бих му дала скайпа,а ако ми допадне и по характер бих излязла с него за по едно кафе..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако ми хареса на въшен вид бих му дала скайпа,а ако ми допадне и по характер бих излязла с него за по едно кафе..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
МерсиПървоначално написано от Prestigi0
![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Ако ми хареса,ще му дам скайпа ми,ако пойска и телефона също.Ако не ми хареса или няма да си го дам или ще му до дам но без ду отговарям ама второто е гадно.След като си попишем малко и ако иска да се видим,няма да имам нищо против
Ако момчето е хубаво и интелигентно и с добри маниери, бих се съгласила. Но зависи и как ще ме покани.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ъх, ще си помисля "най-накрая се накани, да го таковам". ;д А скайпа често си го давам, най-малкото защото блоквам на поразия, хич не се замислям. ^^ Телефона не бих си дала на всеки, защото там нещата вече стават по-сложни някак.
Ами ако съм го забелязала в автобуса...значи хваща окото, значи ще се сълася да направим едно кафенце![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
+1Първоначално написано от only_for_you
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.