- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3 теста
dekemvri cikala mi be6e ot 21 do 27 ...qnuari ot 15 do 21 ....a sega mi zakasnqva .... taaaa znachi s gadjeto nqkade okolo 10.02 pravixme sex ....
ne e svar6val v mene ama mn me e strax da ne me e pipnal ne6to bez da iska (6toto nali smenq prezervativite)...pravix si 3 testa na 17.02 -1 4erta ...na 19.02 - 1 4erta ... i na 23.02 edna 4erta no na lampa kato go zagledam se vijda i o4ertanieto na 2ra ...![]()
kajete mi kvo da pravq ..mn sum oburkana i stresirana .. na vsi4koto otgore imam i bqlo te4enie ..... molqvi spe6no mneniq
Купи си очила.
еми щом е една черта значи са отрицателни,а при три отрицателни теста не виждам какво има да се притесняваш.може и да ти закъснява точно от притеснението ти.успокой се и ще дойде.понякога така става
problema e tam 4e ili seriozno mi se gadi ili si vnu6avam ... !?!?Първоначално написано от SiSsKkAa
ми ако се притесняваш супер много може и от това да ти се гади или както казваш ти да е от внушение.колко дни ти закъснява вече,че неможах да разбера
Внушаваш си.И аз бях така.Уж ми беше подут корема,пък ми се гадеше,пък нз какво.Споко![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
[quote="SiSsKkAa"]ми ако се притесняваш супер много може и от това да ти се гади или както казваш ти да е от внушение.колко дни ти закъснява вече,че неможах да разбера
tam e problema 4e cikala mi ne e ot nai redovniq .. no na 30 dni mi idva + - ..... g/d mejdu 15 i 21.02 mislex 4e trqbva da mi e do6lo ....
emi predi mesec napravix 15 a mi idva ot dve godini ...
emi samo na more kato sum ne mi idva po 2 meseca ... ama ina4e na 30 dni plus minus mi idva ili pone imam nqkvi simptomi ..bolki v korema ..bolki i rastej na cicite ... leko napalnqvam ...
според мен няма нищо притеснително просто се успокой и си кажи ще ми дойде какво толкова се притеснявам и мисля че ще подейства
Е да то на лампата и 22 черти
могат да ти се очертават![]()
Закъсняло ти е малко , кво толкова ?
Няма да умреш !
Изчакай още малко време и ако
не ти идва / говоря за 1 седмица поне /
отиди и се консултирай с доктор щом
се опасяваш .. =]]
Actions speaks louder then words .. >.<
1во. Тест се прави 14 дни след акта.
2ро. След 10тата минута теста не се гледа.
3то. Как от пипане ще забременееш ?
4то.<--- Това не е плачеща емотиконка.
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от vesSynkaa
++Първоначално написано от sadsad
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
Не ми се вярва да има някакав проблем и не се вживяваи толкова не го мисли постоянно![]()
![]()
![]()
leel az mislqh 4ee sam zleПървоначално написано от sadsad
![]()
Първоначално написано от sadsad
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Защо и е кръвен тест след като тя се притеснява да не би да е забременяла от пипане ?!?Първоначално написано от SoFarSoG00d
Първоначално написано от eroganse2009
A.D.I.D.A.S.
Това е внушение.Става ти лошо чак след 2рия 3тия месецПървоначално написано от eroganse2009
Така че не може това да е фактор
Пък и 3 отрицателни теста мисля, че казват достатъчно
![]()
Направи си още 3
хехеПървоначално написано от sadsad
и аз тва щех да напиша
![]()