- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата за възрастта
жените от малки са к***и и си търсат некой по голям да ги чеше тва е отговора !!!![]()
Първоначално написано от SiSsKkAa
Добре,че беше туй мнение да ми напомни нещо.
Нека огледаме нещата от гледната точка на т.нар. големи мъже , навършили 18.
Не че нещо , ама не е ли меко казано "тъпо" някакви момчета , претендиращи , че са особено големи , да ходят с 14-годишни пикли?
Защо?
Ем , като не могат да заговорят момиче на тяхната възраст...к'во да правим...
Изчетох доста мнения в тази тема и от тях имаше голям процент,гласящ "защото тези момчета са по-разумни",не гледали кеч,не знам си какво 0.o
Като са по-разумни,що не си хванат някоя на техните години,а?Нали са по-разумни бе?
Не са,акълът им е на 15-годишен,затова си хващат "набори" , на по 14-15![]()
-nothin...watchin the game,havin a Bud...
-true...true...
А защо всички си мислите, че момичетата на по 14-15 търсят винаги по-големи заради "модата" и тия щуротии... Може би вярно са се влюбили, защо го изключвате като вариант?![]()
еlsy![]()
Хубаво де , може.Дадох и пример.Ама то ебати влюбването бе,то масово :> Надявам се да се хване иронията![]()
Много добре знам кви имаЗа разлика от теб не слагам всичко
живо под общ знаменател .. На момичетата на тази възраст
им харесват по-големи момчета и тва е...
Да имат шанс , но са малко тези , които се хващат с момчета на
тяхната възраст,защото батковците ни се виждат много
по-сладки,хубави и т.н .. Така че тези 14годишни имат шанс
с по-малки от тях .. Като гледам всяко момиче се придържа към
"Хвани си батко да ти е сладко" и то някои както казаха ,
защото си мислят , че тва е на мода / което е мн тъпо / , а други
защото просто така им харесва .. Тва е факт и не можеш да го
промениш ,както и ние разбира се.
Actions speaks louder then words .. >.<
За съжаление ще се повторя - не слагам момичетата под общ знаменател :>
А за туй...тъпо...клише "Хвани си батко да ти е сладко" или каквото е...просто ще кажа едно - накажи глупака с мълчание...само че в този случай ще накажа глупостта с мълчание.
Четеш ли?Казах ти ,че за повечето е така..
Много се впрягаш,човече,успокой страстите![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Аз съм спокоен :> Просто и аз съм бил...хайде да не казвам "жертва",че ще стане прекалено,и ми е шибано.Може да е минало всичко,но няма да съм вечно с приятелката си...Факт,че ми беше доста трудно да я намеря и се радвам,че все пак я открих...
Както и да е,отдалечих се от темата...
Защо,защото 18 годишния няма да седне да ти прави мизерии да опустошава и да троши реисове и т.н. за да се прави на важен и да си мисли че това е начина да впечатли едно момиче и няма да седне да гледа някакви анимационни филмчета и да ти дрънка някакви глупости на главата и 14 годишния няма да може да защити едно момиче ако примерно нещо стане много е просто момичетата се развиват по-бързо от момчетата за това така става.
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
А и ако има някои 14-15 или колкото и там да е да е свестен да може да се разчита на него защо пък не.Според мен за да тръгнеш с някой не трябва да гледаш годините а колко е зрял за възраста си.А и какво значи 14 годишна пикла???Айде моля ви се мерете си приказките тея които го казват сиг. не са били на толкова.Няма значение на колко години си а колко ти е развито сивото вещество за годините и на 30 да си ако си малумен такъв си оставаш!
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
Ква ти зрялост ? На 18 и 19 тогава още повече им бушуват хормоните отколкото на 14-15...Първоначално написано от dimitar_ak
Извинявайте,умната(kitty9410),з що ли се обадих :> Особено след като "не мога да мисля със сивото си вещество , защото го нямам"...ще взема да си "гледам някоя анимацийка",щото току-що ми разби сърцето...
Молба от автора : някой може ли вече да затвори този чат? :>
Кое му е интересното?И аз съм на 15 и ходя с 20 годишен и ми е много по-хубаво,отколкото с някой пиклио на мойта възраст
Заключвам темата по молба на автора и.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone