Днес,както винаги обикновек ден.След училище отидохме на кафе няколко човека от класа и още един,който не е от класа.Най-добрата ми приятелка имаше едно герданче,което не носеше но всеки ден и беше в чантата и казваше,че и носело късмет.Постоянно го вадеше и един много се дразнеше.Беше се зарекъл че ще го скъса,аз не му вярвах,и само се смеех.С най-добрата ми приятелка,която е притежателката на герданчето отидохме на съседна маса,за да видим едни приятелки от друг клас.Оставихме си чантите на нашата маса и през времето когато ние сме били при тях те са и взели герданчето и са и го скъсали.Нищо не казаха,докато не решихме да станем.На излизане този,който скъса герданчетро го извади от ръката скъсано и го хвърли.Моята приятелка много се убиди и тръгна напред,защото се и разплака,защото това беше подарък от нейната баба,която е починала.Аз му се развиках,убидих гои го бутнах леко.Той ме напсува и се наведе да си оправи обувките,като си остави чантата на земята.Аз се ядосах и му взех чантата и му казах че ще я хвърля ако не й се извини.Той ме подноги и ме ритна и ме ускоба много силно.Бяхме доста човека,е не доста но 7-8 човека,3 от който най-добрите ни приятели в училищв и никой нищо не каза.Само се смееха.Сигурна съм че ако н якой беше казал да се спре,той щеше да спре.С моята приятелка се държим нормално със всички,но ни отблъскват по някакъв начин,докато 3 от другите момичета ги обиждат какво ли не правят с тях,и всички тичат по тях.Просто с моята приятека няма да издържим и мислим да се преместим. дайте съвети как да се държим с тях,какево да направим.Какво ли не правихме.Само казват че сме наблагодарни и какво ли не,а ние се държим съвсем нормално.уж казват че сме им много скъпи че сме много добри приятелки а така правят.