- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смятате ли,че др.Тийн е прав?
..в случая: http://www.teenproblem.net/dr.teen/p/22777.html ?
винаги е прав![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Абсолютно съм съгласна с Др. Тийн. Мисля, че просто си уплашен от ставащото. Ти не си по-малко човек от останалите, но не натрапвай ориентацията си. Харесвам гейовете, но не харесвам парадиращите със сексуалността си. А вторите никой не ги харесва.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Честно казано си мисля, че с нищо не помага отговорът на въпроса. "Родителите ти нямат право да се месят", но го правят, независимо дали Др. Тийн казва, че нямат право или не. Въпросът е как да бъде човекът нормален, не как да се закопае още повече като каже на приятелката си, с която са от 7 месеца "Аз мисля, че съм би, имам и обратни наклонности". Тва е тъпо. Не, не е прав за това, което казва и НЕ, не помага по никакъв начин на момчето.Лош доктор Тийн.!
Доста грубо от страна на др. Тийн. Не мисля, че е прав
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
тук съм много съгласен, плюс това е споменато че към момичето изпитвам любов.. доста грубо звучи "не й губи времето, прекратявай всичко, остани си гей".. общо взето това казва ДоктораПървоначално написано от afterforever
![]()
aми прав е за това че всеки трябва да е такъв какъвто си е .но според мен момчето е объркано и незнае какво го влече дали момичета или момчета.уж казва,че го привличат момчета,после,че е влюбен в приятелката си.Самият той не е наясно май.Трябва да седне и да си реши,а не така да се раздвоява
Не мисля,че това е раздела за тази тема.Пусни същата със "Всичко тийн накуп".
Е, не е ли по-лесно просто някой да я премести, защо трябва да има 200 теми с 1 и също име... пък и ако пусне нова, ще се затрият мненията.
Смятам ,че не бива да се доверяш на такива интернет форумни самозванци,които уж разбират всичко -секс,психология ,любов...и т.н.Не мисля,че някой може да е специалист във всяка една област.Все пак сме хора и всеки си има силни и слаби страни.Рядко са такива вундеркинди .А и поякога неговите отговори на някои въпроси са много странни и по някакъв свой собствен начин неадекватни!НЕ МУ СЕ ДОВЕРЯВАЙ!!!!
Освен , че съм съгласен с klient , бих казал , че въпросният Др. Тийн не е казал (казала 0.о казало 0.о ()) нищо в този отговор.То и аз мога да ти кажа "Следвай сърцето си,бъди честен с приятелката"
Ама не съм Др. Тийн нали... <_<
Аз съм сЪглаСен с тОя изМиСлен ДокТоР... губиш време на момичето...пък и твоето... ако си мислиш, че като се сЪъъъъъъъъъъЪбудиш на другата сутрин и ще си както ти каза "нормален" се лъжеш..
И едИн вЪпрОс.. аз като сЪм БИ да не би да сЪм нЕЕЕЕеееееееееЕееЕЕЕЕЕено рммалееееееНннннннн?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Абе нищо лично, но в определенията на медицината "хомосексуалност" е психическа болест. Тъй като битата са полу хомосексуалисти, значи си полунормален.
Би ли цитирал/а медицината, която определя хомосексуалността като заболяване? Дай и причини, симптоми, лечение...Първоначално написано от afterforever
мисля ,че да![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Името на човека, който за пръв път е формулирал тази формулировка (малко тавтология стана), не мога да го назова. Честно казано ме мързи и да търся материали, защото няма и как да документирам съществуването им, шото нямам принтери и скенери и такива глупости. Иначе съм назовал медицината, която определя хомосексуалността като болест - психиатрията, не като цяло, но хората, направили го са психиатри. Това е спорен въпрос - да, но аз изразих своето мнение, пък и не съм първия, нито ще бъда последния, който ще го каже. Симптомите мисля, че са ясни на всеки, който знае какво означава "хомосексуалист", но хайде, да не кажете че говоря вятърничево - хомосексуалното поведение противоречи на нормалните природни черти от поведението на съответния пол; причините в повечето случаи са неясни; лечение ми е смешно да искаш да има, след като за болести, които далеч не са психични, а чисто физиологични няма такова, а това (тези болести) е далеч по-важно от това дали ще излекуваме хората с различна сексуална ориентация. И все пак има терапия, която твърди, че хомосексуализмът не е постоянно състояние и търпи промяна, много голяма част от хората са "излекувани" условно казано, и заживяват нормално.
искам и с мен да стане така.. но може би преди всичко трябва в себе си човек да открие решението. а засега това на мен ми се губи..много голяма част от хората са "излекувани" условно казано, и заживяват нормално.
да прав е
БлЯя..БлЯ...
Да прав е. Я по-спокойно..ние сме 21 век! В днешно време би трябвало по-вече разбиране да се проявява. Ако ще споделяш споделяй на най-близките си приятели /но наистина *приятели* / Др.Тийн е прав родителите ти нямат право да се месят. Това изключително грешно да се опиутваш д аотклоняваш линията,по-която просто е писано да върви детето ти. Относно приятлеката ти-казваш,че я обичаш- не е нужно да късате..според мен. А тъй като има и хроа които не биха те разбрали и ен биха се поставили ан твое място,сиг съм че ще анмериш човек с когото ще искаш д абъдеш аккто ит ой с теб..но го правете.. скришом,за жалост ще трябва да се по прикривате за да си сепстите глупавите присмехи и безмислени подигравки на..глупавите хора![]()
За мене също е нормално и предполагам за почти всички млади хора ...но представи си как ще е реагират роднините ти, родителитети когато ги запознаеш с твоя сериозен приятел ако някога имаш такъв това ще повлияе не само на тях но и на тебе доста никои от ''дъртите'' няма да е на твоя страна и ще се почустваш сам. Но защо пък да нямаш необвързващи връзки с момчета? Това не е чак такъв проблем после пък ще имаш проблеми и с приятелите нз нз доста сложно е ...успех![]()
![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
"Бъди откровен с приятелката си" ?
И кво ще и кажеш ?
"Ами,мило,аз съм гей и те лъжех през всичките
тези 7 месеца.. А да .. забравих да ти кажа,че искам да
скъсаме"
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Тоз "д-р" Тийн е такава пародия...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Прав е.
Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
Първоначално написано от vikito1994