.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Академия на МВР :)

Здравейте, драги съфорумци! Аз съм на 17 години и съм 10 клас в обикновена гимназия с езикоф профил. Чух за Симеоново и реших да проуча въпроса. След като се съветвах с учители, приятели и познати, четох различни мнения по въпроса и посетих сайта на академията, реших да попитам тези от вас, които са учили, учат или искат да учат там за някои неща, които все още са загадка за мен. Ето ги и тях:

1. Вярно ли е, че е почти невъзможно да влезне човек там, ако няма стабилни връзки и пари?

2. С какъв чин излизаш от там (като се има в предвид, че си завършил бакалавърска степен)?

3. Ако продължиш да учиш след бакалавър, до къде можеш да стигнеш?

4. Вярно ли е, че ти плащат докато учиш и всичко е безплатно при положение, че учиш до край и завършиш?

5. С какви оценки се влиза там?

6. Струва ли си всичките усилия?

Благодаря Ви за отделеното внимание и се надявам на компетентни отговори!
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    Варна
    Мога да отговоря само на първия ти въпрос , но се надявам , че ще ти е от полза. Да , почти невъзможно е влизането , познавам хора , които преди години - вярно множко - шест кандидатстваха за Симеоново. Издържаха психотеста , както и физическите изпитания , но уви не бяха приети, въпреки положените от тях усилия , а на тяхно място бяха влезли хора с по-ниски резултати ( както и при психотеста , така и при физ. ) , но със връзки . Точно , за това и сегашните полицаи са лекета , мамини синчета. Корумпирани до няма и къде - защото те не са истински полицаи !
    Envoi moi ! ;]

Град
    София
    Професионален колеж по сигурност и охрана Св. Георги Победоносец е десетократно по-добър, ето и линк http://www.security-college-bg.com/ Има и гимназия към него, но за това разбрах прекалено късно, иначе щях да кандидатствам там, за да се подготвя за армията до някаква степен.

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    аз уча там

изпуснал си доста
    Този който не пада, не се изправя.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    аз уча там

изпуснал си доста
    В Св. Георги Поденосец ли?

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Еми аз не знам много, честно казано. Познавам няколко човека, които ше кандидатстват там (Момичета) и от тях знам, че за момиче е мнооого мнооого трудно.

ПП: не си попитал/а, но аз да кажа че ще кандидатстват с история и литература
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Цитирай Първоначално написано от TheSadGirl
    Еми аз не знам много, честно казано. Познавам няколко човека, които ше кандидатстват там (Момичета) и от тях знам, че за момиче е мнооого мнооого трудно.

ПП: не си попитал/а, но аз да кажа че ще кандидатстват с история и литература

Мерси за инфото. Момче съм и знам за изпитите, но все пак благодаря!

1.Преди 20-тина години се е влизало само със знания сега се влиза само с пари и ако си син на някой от шефовете.
    2.Офицер до колкото знам.
    4.Всичко е безплатно и ти плащат средната заплата на полицай.
    5.Тъй като е с пари влизането не ти трябват оценки,но ако се опиташ да влезеш по честния начин трябва да имаш 6,00 на диплома и матура и на изпитите по история и литература за да те приемат.Иначе по бал (както трябва да си е с 5 се влиза без проблем (по всичко)
    6.Ако смяташ,че това искаш да работиш и ти харесва професията и искаш да докажеш на всички,че не става само в пари си струва.
    Йога и мъдрост

Град
    Столицата
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    аз уча там

изпуснал си доста
    да

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    аз уча там

изпуснал си доста
    да
    И как е там...?

Град
    Столицата
    супер!

просто е супер интересно, защото правиме неща, които в друго училище 100% никой не прави, учителите са супер, абе всичко е на 6

супер!

просто е супер интересно, защото правиме неща, които в друго училище 100% никой не прави, учителите са супер, абе всичко е на 6
    Евала! Уредил си се. Иначе трудно ли е?

Град
    София
    Аз разбрах за нея миналия месец, но ако знаех за него бих влязъл в нея, то към колежа май има и университета. Аз обаче нма да ходя в университетакъм щколежа, а във военно училище.

Абе нормални ли сте, к'во пишете тука глупости дето сте чули от някой глупак неможал да влезе, не се влиза единствено и само с пари и тва е ! Брат ми учи там и знам как се е готвил и как е приет, без да има 6,00 и без да се плащат пари. Подготвяй се отсега и си кандидатствай там, няма да с1жаляваш
    Never Back Down

Град
    Столицата
    Калашник, който и клас да си можеш да влезеш в гимназията няма значение просто държиш приравнителен изпит по специалните предмети, т.е. учителя по специалния предмет ти дава няколко листа да научиш горе-долу, после пишеш квото си запомнил и 99% си ги изкарал

Аз, когато влезнах там (Сега ми е 3та година) и аз влезнах с идеята за някаква подготовка после за военен или барета, но сега професията Лична Охрана, в която се специализираш ми допада повече

Съжалявам, че не мога да ти пусна линк към сайта на Академията. Правила, какво да се прави... Но това не ти пречи да влезеш и да разгледаш. Ще разбереш това, което те интересува, от първа ръка. Добре напарвен е. Има и скала за оценяване по т.нар физическа годност.
    Иначе не влизат само богоподобни там. Това, че са сложни приемните изпити също е илюзия.
    Важно е да си упорит.

Искам да попитам защото от всичко прочетено досега не ми е ясно ... Каква матура трябва да държа освен тази задължителната по БЕЛ?

Супер фен
    3а връзките е гарантирано ама трябва да си и добър по математика

Мега фен Аватара на anonymous908491
    тва в днешно време да ти трябват връзки, за да станеш кука
    до къде сме се докарали

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    3а връзките е гарантирано ама трябва да си и добър по математика
    4 бона за единия изпит и още 4 за другия - колко правят ?

Това за математиката не е вярно. За там трябва БЕЛ и История.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Parolent Виж мнението
    За там трябва БЕЛ
    Ханко Брат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си