- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мисли си, че не искам да я изслушам
zdraveitemolq nqkoi da pomogne
nai-dobrata mi priqtelka e v dosta truden moment i se opitvam da q uspokoq,no... kogato stavashe na vypros za tova koeto i prichinqva bolka az se opitvam da q uspokoq i posle smena temata za da ne misli za nego pone nqkolko minutki... a tq si misli che ne sym bil iskam da q islusham che ne mi bilo pukalo i tem podobni... ;( a tova ne e vqrno... prosto ne iskam da misli za tova i da strada i se opitvam da q otvqvam na nqkyde za da misli za drugo
kakvoto i da naprava vse q drazna i qdosvam... ;( veche ne znam kakvo da pravq ;( dneska daje mi kaza che ne sym i bil priqtel ;( a predi uj mi kazvashe "ti si dobyr priqtel" poneje bqh do neq v trudni momenti... a sega tvyrdi che nikgoa ne sym bil do neq i nikoga ne ysm q bil izslusval i vse sym i bil vikal spokoino... ;( za boga ne znam kakvo da pravq ;( ne znam.. ;( molq vi nqkoi da pomogne ;( dneska sedqh 2 chasa na edna skapana peika sam da se my4a da izmislq kakvo da pravq ;( opitvam se da ne q draznq s nishto no... vse izliza neshto koeto q drazni i pochva da mi se kara
;( davam tolkov amn ot sebe si da ne q qdosvam i draznq, a tq si misli 4e mi e vse tai... ;( ot poveche ot sedmica kato se pribirame zaedno ot daskalo tq se syrdi vse za neshto vse neshto sym q qdosal i dori ne mi dava da i kaja chao... ka moli da q ispratq kakto obiknovenno ;( ne znam kakvo da prafvq ;( ne isakmd a q izgubq ;( molq vi pomognete mi ;(;( to mai nai dobre shte e da si lepna ostata i da si vyrja rycete za da ne moga da kazvam i pravq nishto
ne iskamd a q qdosvam i draznq... zashtoto qvno samo tova pravq... ;( ne isakm da q izgubq ;( a tq dneska mi kaza che tochno tova stava... ceh q gubq ;(;(;( zabelqzal sym go... davam vsichko ot sebe si no... vse ne stiga po dqvolite :@:@ veche ne moga da povqrvam chak tolkova li sym dosaden ;( a predi tvyrdeshe che sym "dobyr priqtel" ;( a sega dori ne si spomnq che sym bil do neq v trudni momenti... ;( oh ne znam. molq vi pomagaite ;(
p.s. nqmam kirilica.izvinqvam se