.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 150

Височина-"тооолкова голямо значение"

Такаммм...не можах да измисля по-добро заглавие затова простете...
    Ставах свидетел на разни мнения и оплаквания относно височината на някои хора...Така де нека и аз се оплача...аз съм висока 178 см и обикновенно съм по-висока от останалите момичета,че и доста момчета
    Но пък забелязвам,че има хора които пък имат обратния проблем с ръста...
    Но там е работата,че аз не се комплесирам толкова от височината си,колкото "умните" изказвания на някои хора.От рода "по-добре ниски-мани ги тея високи кобили..." или това че "високите изглеждат по-груби" но и за обратния вид,че ниските били тръцни и не знам си какво още Просто ми писна хората да му дават толкова голямо значение...
    Та тая тема поради една днешна ситуация,щото едно момче /то е с глава над мене/ ме отряза със следното изказване "Съжалявам ама ти си прекалено висока..."

Та какво е вашето мнение и мне темата не е за раздел любов макар че включва и от нея малко...

Съжалявам ако има някъкво нарушение...

Град
    Wonderland
    Всеки човек е различен,едни харесват ниски,други високи,дебели,слаби.
    Една жена може да е сладка и секси независимо от своя ръст.
    Всичко идва отвътре:чар,излъчване.....

Град
    Велико Търново

Re: Височина-"тооолкова голямо значение"

Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Такаммм...не можах да измисля по-добро заглавие затова простете...
    Ставах свидетел на разни мнения и оплаквания относно височината на някои хора...Така де нека и аз се оплача...аз съм висока 178 см и обикновенно съм по-висока от останалите момичета,че и доста момчета
    Но пък забелязвам,че има хора които пък имат обратния проблем с ръста...
    Но там е работата,че аз не се комплесирам толкова от височината си,колкото "умните" изказвания на някои хора.От рода "по-добре ниски-мани ги тея високи кобили..." или това че "високите изглеждат по-груби" но и за обратния вид,че ниските били тръцни и не знам си какво още Просто ми писна хората да му дават толкова голямо значение...
    Та тая тема поради една днешна ситуация,щото едно момче /то е с глава над мене/ ме отряза със следното изказване "Съжалявам ама ти си прекалено висока..."

Та какво е вашето мнение и мне темата не е за раздел любов макар че включва и от нея малко...

Съжалявам ако има някъкво нарушение...

Тъпо е да казва някой,че ниските или високите са грозни и т.н.а отновсно момчето доста тъпо е да ти каже,че си много висока.

Аз лично съм 180 на 14 съм,нямам си комплекси какво да направя,че другите са ниски пъкк и да искам така или иначе не мога да се променя.Иначе никои не се подиграва с ръста ми.

Мега фен Аватара на mynichka
    Височина според мен не е от такова значение, аз пък съм от дребничките и не се комплексирам от това, харесвам се такава и не искам да съм по- висока Просто човек трябва да се приеме такъв какъвто е, относно височината! А това момче е било адски грубо, с гадно изказване- Била си твърде висока..но той явно просто си е търсел причина
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    аз съм висока точно 170 см и съм доволна от височината си ...не искам да обиждам никого но според мен за момиче не е хубаво да е прекалено високо. Имам приятелки които са 178 и 180 някъде и като съм с тях някък си се чувствам ниска и се комплексирвам, а те казват същото, че се чувстват прекалено високи и повечето момчета са по-ниски от тях, не могат да ходят на токчета, ходят прегърбени и така нататък ...затова смятам че средният ръст за едно момиче е най-добър..но това си е мое мнение не искам да засягам никой....

Град
    паралелно
    Всичко е според зависи. Например аз никога не съм се чувствала комплексирана от ръста си 165-166 см, защото ми е напълно достатъчен. Да, ама с приятеля ми имаме буквално 50 сантиметра разлика и сега би ми било добре да съм около 1и80, за да бъдем поне малко съразмерни.
    Така че---идеален ръст няма. Свиквай със себе си и се научи да се харесваш такава, каквато си.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Град
    Враца
    Хаххахаххахаха, в тая тема "растеж" просто какви изцепки прочетоох... хахахахахха
    еlsy

Ммм, да. Доста момичета се комплексират от ръста си. Аз съм висока 153 см и нито се харесвам, нито се комплексирам. Всички сме различни.

Град
    Stara Zagora
    Не знам за вас, но аз съм си 171-172см. и много си харесвам ръстта. За миньончетата. Ами според мен ни трябва изобщо да се притеснявате, че сте ниски. А за по-жисоките. Вие не сте виновни, че другите са ниски. Хубаво лошо тожа е .
    А за този дето ти е казал, че си прекалено висока... Кретенчета като него да се гръмнат

Град
    Wonderland
    Аз харесвам височината си,който не ме харесва,не ме интресува,не може да съдим хората по височина и килограми,всеки е такъв,какъвто е,всеки от нас има душа,чувства,всеки трябва да бъде обичан и ценен-такъв какъвто е,този,койот не ви харесва такива каквито сте-той е комплексар и има проблеми,а не вие,човек трябва да се възприема-реално,а не да страда от мании и да се стреми да бъде някой друг,абе какво да ви кажа'Харесвайте се,обичайте се,уважавайте се,а този,който не го прави-Fuck OFF

Абе, според мен е все тая. Аз съм височка, някъде 1.62 мисля, на 12 съм и съм по-висока от повечето си връстници. Ама, то не се знае, някой сега са високи, а после спират да растат и си остават толкова, други пък порастват по-късно. Според мен няма значение ръста.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    viso4inata nqma zna4enie, primerno az predpo4itam niski no vsustnost ne me ebe
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Град
    у вас ;]
    въобще да не ти пука за това.. Аз съм 1,71 и се харесвам, наскоро разбрах че едно момче ме харесва.. неговия приятел го издаде.. но той е 1 глава по нисък от мен.. а иначе е страшен сладур.. и в такива моменти ми става тъпо заради значението на височината.. иначе не ми пука, може момиче да е 1.50, може и 1,80, важното е да изглежда добре, да се харесва, да има чар..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Е там...
    бе не знам за вас
    ма аз съм 1.80
    а ти като си 1.78 смяташ ли че бих тръгнал с тебе?

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    бе не знам за вас
    ма аз съм 1.80
    нека позная- би?

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Ou7taControL
    бе не знам за вас
    ма аз съм 1.80
    нека позная- би?
    не позна !?

Град
    у вас ;]
    ^ по-добре да не се беше изказал по въпроса тогава..

Град
    Е там...

Град
    София
    офф грубо
    иначе за по-високите момичета по-високи момчета.Наистина всеки си има чар и примерно доста хора смятат,че щом момичето е ниско,значи е и късокрако.Това въобще не е вярно,ноо както и да е.Таа мисълта ми е,че едва ли има кой знае какво значение ръста(е стига да не е в разни крайности).А както Darkkiss не харесва високи момичета,така и аз не харесвам ниски момчета(е става въпрос по-ниски от мене)

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    офф грубо
    иначе за по-високите момичета по-високи момчета.Наистина всеки си има чар и примерно доста хора смятат,че щом момичето е ниско,значи е и късокрако.Това въобще не е вярно,ноо както и да е.Таа мисълта ми е,че едва ли има кой знае какво значение ръста(е стига да не е в разни крайности).А както Darkkiss не харесва високи момичета,така и аз не харесвам ниски момчета(е става въпрос по-ниски от мене)
    Не съм съгласна с това,по-високите момичета с по-високи момчета,има проучване сред мъжете,което доказва,че едрите мъже си падат по миньони,замислете се и вижте жените на известните баскетболисти,волейболист ,хандбалисти-все високи,едри мъже,но жената до тях е миньон,има друго твърдение,че слабите и по-дребни мъже си падат пък по високи жени.
    Аз съм 163см,а всичките ми гаджета са били над 180см,настоящият ми партньор е 185см,това в никакъв случай не ми пречи.....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Късокрако за фигурата си-не,па и 10-20см крака отгоре не е голяма работа
    Аз също съм висока и се затруднявам с намирането на мъж понякога.Но от друга страна на момче,което е по-ниско от мен(колкото и да е хубаво) не мога да погледна като на истински мъж.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Късокрако за фигурата си-не,па и 10-20см крака отгоре не е голяма работа
    Аз също съм висока и се затруднявам с намирането на мъж понякога.Но от друга страна на момче,което е по-ниско от мен(колкото и да е хубаво) не мога да погледна като на истински мъж.
    Ами в общи линии това важи и за момчетата,не харесват момичета високи колкото тях или мъничко по-ниски,мъжете искат да доминират като физика

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Винаги тези теми ми свалят самочувствието. От високите съм - 176. Има високи момчета които харесват високи момичета. Веднъж си говорехме с едно момче на тая тема и той каза, че никога досега за приятелка не е има миньон. Винаги е предпочитал по-високите. Има и високи момчета, които пък харесват ниски момичета. Едно момче от класа ми пък е много влюбено в мен, а според мен той е като мравчица. А някои ниски момчета пък, не обичат високите...
    Въпрос на вкус е, и мисля че е трудно да се каже кои преобладават.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    аз съм висока точно 170 см и съм доволна от височината си ...не искам да обиждам никого но според мен за момиче не е хубаво да е прекалено високо. Имам приятелки които са 178 и 180 някъде и като съм с тях някък си се чувствам ниска и се комплексирвам, а те казват същото, че се чувстват прекалено високи и повечето момчета са по-ниски от тях, не могат да ходят на токчета, ходят прегърбени и така нататък ...затова смятам че средният ръст за едно момиче е най-добър..но това си е мое мнение не искам да засягам никой....
    e,че защо да сме ходели прегърбени това,че те ходят не означава,че всички са така.Аз също съм 180 ама това не ми пречи нито да ходя с токчета нито да ходя изправена,просто си е от човек до човек,никога не съм се комплексирала от ръста си и не ми дреме колко по-ниски момчета има,защото има и толкова високи.

бе не знам за вас
    ма аз съм 1.80
    нека позная- би?
    не позна !?
    Ам аз бих те попитала...примерно ако се запознаеш с някое хубаво момиче,което да точно ама точно по вкуса ти и като характер да е такава,но единствения проблем да е това,че е примерно колкото мене висока- не би тръгнал с нея само заради това ли?
    А относно ниските,че били късокраки-не е вярно.Верно има ниски момичета,които не са особено пропоционални,но това е друг въпрос...
    SoFarSoG00d не мисля,че в повечето случаи по-едрите мъже предппочитали миньончетата...или пък обратното,но да има си ги такива хора обаче не мисля,че те преобладават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си