- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Височина-"тооолкова голямо значение"
eple Специално заради теб няма да я махна, приеми го като подарък
hardball Не познавам малко хора, а хроата, които познавам над 175 имат страхотни комплекси относно вида си.
dedencety Разбира се от контекста на изречението.
Между другото съм забелязала, че когато някой има по-различно мнение от Вашето или нещо, което Вие харесвате на него му се струва грозно, тойв еднага бива олицетворен, като комплексар![]()
Envoi moi ! ;]
Това не е мнение просто различно от моето,
^ Това си е изказване. За мен това е все едно да кажеш, че всички блондинки/брюнетки са грозни/красиви/глупави/умни. Лишено от логика изказване.Такъв е живота. Аз благодаря на Господ, че не съм висока, въобще даже и не искам да съм. Ръста ми идеално ме устройва - 158 см. Аз мога да бъда с високи мъже, с мъже със среден ръст и с ниски, за разлика от високите жени. 80% от жените с височина над 175см са комплексирани, тъй като общо взето - рядко приличат на нещо в лице, а краката им не успяват да компенсират всичко Wink
Аз ако кажа, че всички ниски момичета са грозни все едно няма да звучи комплексирано?
Аз пък не познавам голям процент ниски момичета, които да са хубави. Да кажа ли, че всички ниски момичета са грозни? Част от тея мои ниски познати са и лицемерни. Дали не е от ръста?![]()
Да не говорим, че моите високи познати момичета не се чувстват комплексирани от високия си ръст, самата аз нямам проблеми. Всъщност, никое високо момиче дотук не е влязло да каже, че ниските са грозни, имат къси крака и т.н.
Кое не разбра?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
mihailova izkazvaneto ti izbi ribata.naposled1k dosta zasi4am tvoi mneniq i 2 mi napravixa vpe4atlenie.p1rvo se zaqde s edno momi4e 6tot bila ot diykankite li kvi bqxa.sega oba4e naprao me razbi s tva 4e visokite sa grozni.tva ne e opredelq6 faktor.kogato vidi6 snimki na nqkoi v cql r1st na ednocveten fon primerno kak 6te razbere6 viso4inata na 4oveka...vijda6 dali e krasiv ama...nqma vr1zka 6toto ako vidi6 takiva snimki na eva longoriq edna i na adriana lima primerno kak 6te opredeli6 koq e po visoka primerno? malko se otklonix no kakto i da e za6toto tva 4e si nis1k ne zna4i 4e si s k1si kraka ili p1k kato si visok si kato model.edinstvenite nedostat1ci sa 4e niskite se m14at s tok4eta a visokite se izg1rbvat,koeto ne vaji za vsi4ki razbira se.ne go kazvam s lo6 ton nito mihailova nito nikoi da ne se zasegne prosto iskazvam mnenie
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
hardball Общо взето и още 10 мнения напиши как високите жени са красиви, пак няма да ми промениш мнението. Не харесвам жени високи над 175, прекалено е, грозно е, а като ги знам и тези около мен какви са - Боже опази. И да каже някой, че ниските са грозни или несъразмерни, непропорционални - нямам против. Това вижда, това казва
Общо взето и аз се чудя защо Ви се обяснявам, държа си на мнението и малко съм заинтересувана от това дали ме смятате за комплексирана
Коплексар е този, които не приема, че някой смята, че човек с ръст 175+ не е прекрасен
splendour Не се засягам, каквото ми е в главата, това ми е и в устата. Не обичам да лицемернича и да не си изказвам мнението, само защото ще засегна някого.
Envoi moi ! ;]
Аз не съм казала, че всички 175+ за прекрасни и т.н., просто ръстът не е определящ за това дали си красив.
В момента казваш, че аз (ерго и другите, които подкрепят мнението ми) съм комплексирана, защото мисля, че жените може да са красиви и над 175? Уай да фък съм комплексирана? Защото се приемам и приемам и по- ниски/високи хора и гледам обективно, а не селективно на нещата?
Ще напиша 100 мнения ако искам, теб не разбирам кое толкова те вълнува, на всяко мое си написала и ти по 1, какъв е проблемът?
За мен ти си ограничена и комплексирана, съжалявам. Това е причината да говориш врели- некипели- твоето мнение не е обективно и е напълно крайно.
И като си се чудиш толкова- ми не се обяснявай, в крайна сметка и без това ни предаваш ни приемаш в този спор.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Mihailova влезе в клуба на високите и то с такова изказване , че жива ще те удерат ,, Тя темата е направена , че високите понякога се комплексират и ти взе , че каза , че наистина са грозни.. Доста смело от твоя страна
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми това е нормално всеки да приема по различен начин височината си,аз моята много си я харесвам сега съм 1,66 за 13/14години това просто ми седи перфектно,а относно това момче,което те е отрязало-бъди сигурна,че не те е харесвало,защото ако е било така то едва ли ще ти откаже,заради ръста...просто недопустимо е при положение,че дори той е по-висок от теб с една глава да ти откаже само за това,да си знаеш.
To infinity and beyond.
^Темата е направена от момиче с проблем- несигурността й. Проблемът й, не е че е еди-колко-си-сантиметра, а че се чувства по някакъв начин подтисната от това.
Клуб на високите, втф?! Да, високите момичета имаме тайни общества, в които обсъждаме доминация на света и т.н.
И никой не му пука реално дали Михайлова го има за грозен/красив, просто някой като пише тъпотии е нормално след това да получи подобаващ ответ.
И като сме почнали- бъдете смели- хвърляйте се от скали и мостове.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
^ Абе не разбирам , защо си толкова заядлива >?
Да не ти взех хляба от ръцете > ?
Всеки си има собствено мнение , тя изрази своето щом не ви пука приемете го !!
Написах 'клуб на високите' , защото се насъбрахте , като мухи на мед в тая тема , и започнахте да нападате тези , който не харесват високите хора .. като не й харесват това е ! Всеки с личното си мнение ,, Б*си поколението станахме , очите ще си издерат ако някой каже нещо различно от тяхното ,,
♫ Beautiful.. ♫
hardball Хаха, като не ти пука защо ми отговаряш? За мен са грозни и точка по въпроса. Нека съм комплексирана, тесногръда, консерва - ни най-малко не ме интересува това.
sladkish_14 Не съм и очаквала потупване по рамото и изказване от сорта на "Всеки с вкуса си..". Лошото е, че на мен, ако ми кажат ти си ниска и грозна - аз ще си замълча, защото в очите ан този човек съм ниска и грозна, а той не харесва ниските жени, защото му се струват, като тапи. Нооо я кажи на някоя висока, че високите жени са грозни, ще се изкълват, като щрауси![]()
Envoi moi ! ;]
И значи. Нека обобщим. Всички, абсолютно всички високи, са грозни?
Не са я нападнали, защото така им е харесало. Просто изказването е безбожно малоумно, дори и смешно. Маса ограничено. Не знам, комплекс може да не е, но все пак каза голяма глупост.
И няма нищо лошо да си с различно мнение, да държиш на него, но в случая само повтаряш тезата си, без да слушаш нищо друго.
Да не говорим, че уж си щяла да спираш, и се чудиш защо отговаряш.
Можеш да спреш, разбрахме те вече, посмяхме се, всичко мина добре.![]()
Не ми пука дали ме имаш за красива, дори не си ме виждала всъщност, а отговарям, защото мисля, че пишеш тъпотии. Всъщност ти си човека, който каза, че си губи времето и т.н., но продължаваш да намилаш.
Всъщност не съм особено заядлива, опитвам се да отговарям съвсем нормално, но ако те е страх от мечки не влизай в гората. В крайна сметка никой не те е молил да ми четеш постовете/да ми отговаряш. Може да се оплачеш на майка си :Р
Всеки си има собствено мнение- аз изразявам своето. Тя има право да е тъпа, аз имам право да съм заядлива, къде е проблемът не разбирам? В крайна сметка ме съмнява да не се е досетила, че като го напише това ще се заформи спор. А ако не иска - няма да отговаря.
И не е защото "кажи на някоя висока"- всеки си има своя акъл в главата. Мен лично не ме е засегнало нищо, просто смятам мнението ти за неадекватно и затова оспорвам. Заради такива пуйки като теб всъщност има момичета на 13- 14 години, които се чувстват несигурни и зле от това, че са високи.
За мен твоето мнение е равностойно на каквато и да е друга дискриминация, не виждам защо да си мълча, след като го намирам за тъпо.
И не виждам защо ти можеш да си изказваш мнението, а аз защото защитавам моето съм заядлива и т.н. ?!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Офф никога няма да се излезне на глава с някой хора ,,Както и да е , живи и здрави да сте всички , високи , ниски , малки и голями ,, Умния винаги пръв млъква
![]()
♫ Beautiful.. ♫
^ В твоя случай по- скоро нямаш какво да кажеш, нямаш никакъв аргумент срещу нещата, които ти написах. Не е лесно да си на 14 :_(
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Що бе, аз до скоро бях, и ми беше яко фън. :РПървоначално написано от hardball
Иначе сладкишче, не е така.
Михайлова, ако толкова си държеше на мнението, ако толкова не обичаше да е лицемерна, и да и казва всичко, нямаше да се обяснява как не й се губи времето с нас, и същевременно да си повтаря тезата(която тя нарича мнение), и да си я навира в лицето на останалите.
Като тръгваш да спориш, си спориш до край.
А ако не знаеш какво да кажеш, си излизаш с приказките 'те умните първи се дърпат'.
Е, ти си нисък. Би предпочел някоя, която да е висока 1,70 макс, разбира се.Първоначално написано от Darkkiss
Първоначално написано от hardball
![]()
![]()
Ти си луда !! Не съм на 14 , регистацията ми е направена преди 2 години
,, На 16 съм затова ,че по - полека ,, Доста по компетентна мисля , че съм от тебе по каквито и да е въпроси , това , че не искам да споря с тебе не значи ,че не мога ! ,, ДОста отдавна съм осъзнала , че ми е под нивото да говоря с хора с който няма да стигнем до края , ти ще си пееш същата песен до края то това на всички стана ясно ! Стана ясно и че си комплексирана ! Аз съм ниска да и ако някой ми го кажа ще го приема , ти не приемаш някой неща ..
♫ Beautiful.. ♫
не се кефя на високи жени,НО зависи от килограмите.
ако е висока и супер слаба е отвратително,правя асоциация с щека.
или с кобила.![]()
hardball Всъщност съм виждала твои снимки, така че перфектно знам как изглеждаш. Нека съм тъпа, надута пуйка, общо взето и така да е пак си имам мнение и го изказвам независимо дали то ще се хареса на някой или не. И все пак дори след 2 страници зиклчително интелектуално "извисени" постове пак не ми се промени мнението за високите жени. Даже се сетих за някои неща, които иначе никога нямаше да ми дойдат в главата, което само затвърждава тезата ми.
Че има момиченца на 13 години комплексирани, защото са високи има, но има и такива, които са комплексирани, че са ниски. Въпреки, че защо са комплексирани ниските и аз не разбирам, но както и да е. Чрез свой пост мога да съзнам комплекси у някого, който е изключително лабилен, несигурен и нямащ свое лично мнение. Предварително се извинявам на всички наранени 13 годишни девойки, сън няма да ме хване.
Да, нека д ае дискреминация. Една от най-добрите ми приятелки е висока, но това не я прави "прекрасна". Ръста доста и пречи и я загрозява, но пък на нея не й пука, тя ме бъзика, че съм ниска, аз я бъзикам, че е висока и всичко е на 6. Въпрос на чувство за хумор е.
Envoi moi ! ;]
Комплексиииии, майна.Първоначално написано от Mihailova
Такива като теб, които се фукат с ниииския си ръст, минавам отгоре и ги стъпквам яката.
Някакъв проблем ли имаш с дългите крака? Нали ти видях тялото?! (Поне някаква част.)
Рядко приличали на нещо в лице.. Не, не, не, не, НЕ!
Мижитурке, и ти не приличаш на нищо в лице, нищо че си две педи и половина. Как по-ясно да ти обясня, че ръстът не влияе на излъчването, чертите, и въобще на "изгледа"?
Кон да ти го тури, много ме издразни с това мнение.
И не, не си мислете, че говоря така, понеже съм висока. Въобще не съм висока дори.
Просто Mihailova е тъпа.![]()
Аре, смърт.
хаха тука много весело при вас бре![]()
Айде и аз се записвам в клуба на високите грозни кобили (177,![]()
толкова е весело как умеете да казвате кой какъв е,съдейки по сантиметрите ...разбираш ли ти може би
![]()
И като си на 16 какво, трябва да ме е страх ли?
И как реши, че си по- компетентна от мен по всякакви въпроси пак не ми е ясно?
И от кое съм комплексирана? Не ми четеш постовете ми се струва, съвсем нормално обясних какво ме издразни и срещу какво споря.
Да кажеш, че всички високи хора са грозни е въпрос на чувство за хумор, така ли? Или защото най- добрата ти приятелка не е хубава всички останали са грозни? Дай ми някакво доказателство и отправна точка, защото повтаряш едни и същи глупости.
А ако те дразни как изглеждам- можеш винаги да коментираш в темата за снимки. Природната ми грозота не е пряко свързана с ръста ми.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Първоначално написано от Punisherrr
налии, не можем да се оправим с дечурлигата
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫